Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Mange mennesker er interessert i hvordan man kan knuse en lås i plastdører og kan det gjøres på egenhånd? Metall-plastprodukter, montert på balkongen, er tradisjonelt ikke utstyrt med spesielle låser. Dette skyldes det faktum at slike dører betraktes som interroom, ikke-låsende låsesystemer for forstoppelse. Men praksis har vist at det er behov for å blokkere inngangen eller utgangen til balkongen. Slike enheter kan beskytte leiligheten mot inntrengere.

Behov for et slott

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Spørsmålet oppstår, er det behov for å installere en lås for balkongdøren? Installasjon av låsesystemet er nødvendig i slike tilfeller:

  • slik at små barn ikke kan gå ut på egen hånd uten foreldrenes støtte;
  • Når balkongen ikke har ekstra utstyr med grill eller glass, og leiligheten ligger på de nedre etasjene;
  • inneholder i leiligheten store kjæledyr som kan åpne døren selv.

For sikkerheten til deres slektninger og "mindre brødre" er det fornuftig å installere et håndtak med lås. De adskiller seg fra låsene ved at de helt hindrer fri åpning av døren. Profesjonelle kan åpne balkongen på ikke mer enn 7 minutter. Selvfølgelig vil låsen til balkongdøren, hvis ønskelig, ikke stoppe dem, men anskaffelsen og installasjonen av et slikt system vil ikke være overflødig.

Bygging av låsemidler

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Alle eksisterende konstruksjoner er gjeldende for montering på balkongforsterkede plastlameller

For døren, montert på balkongen, er det beste alternativet en sylinderlås. Den har en mindre størrelse enn de andre, noe som betyr at låsemekanismen også kan være liten i størrelse. En slik lås er ikke vanskelig å sette mellom de forsterkede delene eller direkte inn i håndtaket.

Låsingen av låsesystemet inneholder spesielle pinner. Regelen er dette: jo mer av dem er inne, desto høyere er hemmeligheten til slottet selv. Sylindersystemer tåler tålmodig hacking, men en grov invasjon for å tåle dem er vanskelig.

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Det er veldig enkelt å erstatte masken, demontering er like lett. Det er bare nødvendig å fjerne et lite festeelement som ligger på enden av bladet.

Alle eksisterende design er anvendbare for montering på balkong metall-plast dører. De lar deg endre dine egne hender med et håndtak som har en lås. Forskjellene mellom dem er små, delvis i teknisk detalj.

For å hente låsen på plastdørene riktig, bør du kjenne deres egenskaper godt, samt de karakteristiske egenskapene.

Designet av døren selv laget av plast er forskjellig fra produktene laget av andre materialer. Dette skyldes forskjellige metoder for slipslåsesystemer.

Egenskaper av låsen for PVC-klaffene

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

En låsesett som er laget for metall- eller trekonstruksjoner, er umulig å sette inn i et PVC-dørblad. I dette tilfellet kan bladet bli skadet på plastdøren. Derfor, i butikker eller i markedet er det bedre å kjøpe spesielle låser laget for plastprodukter. Saken av slike låser har en viss størrelse som tilsvarer profilens bredde. Dette gjør at låsesystemet ikke hviler mot fyllstoffene eller i glassene.

I plastplaten er det vanligvis montert låseklokker. De bidrar til å opprettholde estetikken til hele strukturen som helhet. Men hvis du trenger ekstra beskyttelse mot penetrasjon, kan du bruke overhead lås.

Typer av låser

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Det finnes et bredt spekter av ulike typer låsemekanismer. De bør velges basert på hvor lerretet skal plasseres, hvor pålitelig låsen skal være, og mange andre faktorer.

Plastkonstruksjonen kan monteres som en hengslet eller låsbar lås. De kan variere i funksjonalitet, praktisk, og også designfunksjoner. Hovedtykkene av låsemekanismer som er montert i plastdører, er låsende, så vel som multi-låsing.

Den første utsikten gir ikke mye beskyttelse, siden den bare har ett låsepunkt, på grunn av dette passer ikke døren for tett til lerretet. Dette skyldes at produktet bare trykkes på det punktet hvor låsen krasjet, akkurat i midten av døren. En slik lås har en lås og en bolt. Finheten til valg av låser for plastkonstruksjoner, se videoen nedenfor:

Den andre typen brukes til mer pålitelig beskyttelse mot inntrengere, siden den har flere låsepunkter. De kommer i kontakt på flere steder med en eske hvorfra adhesjonsdensiteten er utmerket. Skap er drevet av en spesiell buss. Dette forbedrer lydisoleringen, og varmen lagres pålitelig innendørs. Dørene faller ikke og løsner ikke.

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Låser på grunn av forskjellige materialer kan fremstilles helt av metall, og også delvis av plast. Det første alternativet er mer utbredt enn det andre, har høy styrke, samt forbedrede forbrukeregenskaper.

Flere mekanismer er delt inn i to typer. En av dem har en kjøretur fra sylinderen, og den andre fra håndtaket. Når du bruker det første alternativet, når nøkkelen er slått, blir eksentrisene forlenget og bolten er samtidig lukket. Ved å bruke det andre alternativet, håndtaket snu, skyver ekscentrene i spesielle lameller og tetter dem tett mot boksen. Den eksisterende nøkkelen låser låsen med den uttrekkbare bolten.

Andre mekanismer

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Det er også en låselås, som inneholder plater laget av stål. De forskyves ved hjelp av fremspringene på nøkkelen. Låsesystemer av denne typen er meget pålitelige. Men om nødvendig, erstatt, må du kjøpe hele mekanismen.

Cylindermekanismen fungerer ganske annerledes. Den har en stang inne, der det er pins. Når nøkkelen er slått, opprettes en viss kombinasjon og låsen åpnes.

Det er enklere og billigere å erstatte et slikt system, fordi bare kjerne må oppdateres.

Slik installerer du en lås på en plastdørgardør

Elektroniske låser kan overføre viktig informasjon til datamaskinen

Elektromagnetiske, samt elektroniske låser, avviker i mekanismene som åpner strukturen. For drift er det nødvendig med elektromagnetiske pulser, som kobler fra magneten. Under operasjonen slites ikke mekanismene ut og gir i tillegg langsiktig og høy kvalitet arbeid.

Slike låser for dører laget av plast har en funksjon. De er i stand til å overføre viktig informasjon til datamaskinen, hvor mange ganger og hvem brukte nøklene til å gå inn i rommet. For dette er det spesielle programmerte nøkler, hvor applikasjonen overvåkes av systemet.

Lås installasjon

Montering av håndtaket på plastkonstruksjonen tar ikke mye tid, og kompleksiteten er ikke forskjellig. For å installere bør du først velge et håndtak som har et sylinder system og nøkler eller en normal lås av god kvalitet. Det er viktig at håndtakene og andre deler av beslaget har en produsent. På hvordan du installerer låsen på plastdøren, se følgende video:

Deretter er det nødvendig å demontere håndtaket først uten låsesystemet ved hjelp av en Phillips-skrutrekker. Skru skruene ut, trekk håndtaket ut med pinnen, og sett en ny mekanisme på plass. Du kan skru den med samme skruer eller bruk de nye som følger med settet. Lukk dem med dekorative stubber. Det viktigste er at diameteren av hullene passer under festeelementene.

Installasjonen av låser på balkongdørene øker komforten, forhindrer uautorisert oppføring og utilsiktet åpning av bladet. I tillegg forbedrer utseendet og funksjonaliteten til systemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

44 + = 47