Halloween thuis

Halloween thuis

Halloween thuis

De viering van Halloween thuis is een traditie die vanuit het Westen tot ons is gekomen. Het is daar dat deze vakantie als traditioneel wordt beschouwd en het is niet het eerste decennium dat werd gevierd.

Niet veel mensen kennen de geschiedenis van de vakantie onder onze landgenoten, maar bijna iedereen zal ermee instemmen om een ​​ongewone en kleurrijke vakantie te vieren. Dit is nog een reden om plezier te hebben met vrienden en een geweldige tijd te hebben.

Ondanks het feit dat Halloween een behoorlijk ongewone vakantie is, is het koudbloedig en een beetje eng, in ons land wordt het met veel plezier gevierd. Wil je een Halloweenfeest houden? Dan bent u zeker om ons advies te gebruiken.

Als je was uitgenodigd voor de viering van Halloween, dan bestaat de voorbereiding alleen uit het kiezen van de juiste kostuum en make-up. Je kunt ook een thema-cadeau ophalen bij de gastheren van de vakantie.

Als je zelf van plan bent om Halloween te organiseren, zul je veel meer moeten proberen. Naast je eigen kleding, moet je zorgen voor de juiste versieringen, uitnodigingskaarten, eten.

Thuis decoraties maken is niet zo moeilijk als het lijkt. Enkele interessante ideeën die u in de praktijk kunt gebruiken, vindt u op de site dekorspalni.ru/steny/ukrasheniya-svoimi-rukami-dlya-doma.html.

Ze zullen je helpen om je feest echt onheilspellend en echt onvergetelijk te maken.

Voorbereiden op een Halloween-feestje

Bij het voorbereiden van een feestdag als Halloween is elk detail belangrijk: van de versieringen tot kleine geschenken voor de gasten. Alleen in dit geval blijft uw vakantie lange tijd in uw geheugen bewaard.

Maak van tevoren een klein plan, zodat je dit of dat punt niet mag vergeten. Er zijn er een paar:

  • Uitnodigingskaarten.
  • Woondecoratie.
  • "Enge" menu.
  • Games voor de vakantie.
  • Cadeaus voor gasten.

Laten we beginnen met de uitnodigingskaarten. Je kunt ze kopen bij de dichtstbijzijnde boekhandel, maar het is veel interessanter om zelf ansichtkaarten te maken.

Halloween thuis

Bepaal eerst het thema van uw vakantie. Er kunnen ook nogal wat opties zijn hier. U kunt het thema van populaire mystieke en fantastische films kiezen, u kunt het thema van magie en hekserij, piramides en mummies kiezen.

Je verbeelding speelt hier een beslissende rol. Ansichtkaarten voor Halloween kunnen heel divers zijn. De meest populaire optie is een kwade of vrolijke pompoen.

Als u niet bekend bent met de symboliek van de vakantie, maak er dan van tevoren kennis mee. Kies als vorm voor uitnodigingen: mystieke boeken, bezwerende bezems en hoeden, pompoenen en mysterieuze lichten.

We versieren het huis op Halloween

Het inrichten van het huis is dus de belangrijkste voorbereidingsfase. Het is de moeite waard om voor elk detail te zorgen, zodat de indruk van uw huis van de gasten het meest verschrikkelijk is. Laten we beginnen met de ramen. Maak de vreselijke schaduwen van de "gasten" die al zijn gekomen.

Halloween thuis

Van een dik karton, verwijder monsters naar jouw smaak. Hoe diverser de vorm, hoe interessanter het voor gasten is om door het venster te kijken van degenen die al zijn gekomen.

Bovendien kunt u bijvoorbeeld de voordeur decoreren met een kerstachtige krans. Het is een goed idee: neem de traditionele kerstversiering van het huis en zet deze ondersteboven.

Op de krans op de deur, in plaats van maretak, gebruik de scherven en botten, slingers van gekleurde lichten vervangen door slingers van intimiderende figuren. Sluit de verbeelding in om sieraden ongewoon en origineel te maken.

Pompoenen voor het decoreren van een huis op Halloween

Geen Halloween kan het hoofdsymbool van de feestdag missen - de pompoen. Pompoenen voor de decoratie van het huis worden gebruikt verschillende: groot en klein, versierd aan de buitenkant of uitgehold van binnenuit.

Halloween thuis

Pompoenen dienen ook als het belangrijkste ingrediënt voor gerechten op een mystiek feest.

Hoe kun je pompoenen versieren voor Halloween? Plak bijvoorbeeld gekleurde linten, knopen of munten op kleine bindvakken - dergelijke landschappen, willekeurig opgesteld in het huis, creëren perfect de juiste sfeer.

Als je echte pompoenen problematisch vindt, maak ze dan van papier, kleine ronde potten, doek. De massa masterclasses helpen je bij het kiezen en maken van decoraties voor het huis dat je leuk vindt.

Je kunt lampen in de vorm van een pompoen maken, die kleur aan je vakantie geven.

Als je je op Halloween voorbereidt, vergeet dan niet om thematische wedstrijden uit te werken en voor te bereiden, maar ook muziek die past bij de stemming en snacks.

Vind meer ideeën voor het organiseren van vakanties in ons bouwforum. Onze specialisten helpen u om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 10 = 11