Hoe maak je met je eigen handen een stoel op je stoel?

Hoe maak je met je eigen handen een stoel op je stoel?

Het idee om een ​​eigen sidushku soms niet bij toeval, maar door de wil nodig, want soms hard oppervlak wordt zeer ongemakkelijke stoel voor 's middags,' s avonds, of een ander soort recreatie.

Hoe maak je met je eigen handen een stoel op je stoel?

Het zitje voor de stoel kan met de hand worden genaaid en vanuit de eenvoudigste versie is het mogelijk om een ​​echt meesterwerk te creëren met behulp van verschillende technieken: borduurwerk, patchwork, applique.

Iemand zal zeggen dat je hiervoor altijd een zachte bank, een bed, een bank kunt gebruiken. De doorslaggevende factor is echter de eigen comfort van de eigenaar: als hij altijd en overal van het gemak geniet, moet de stoel op de stoel bij de hand zijn.

Concept ideeën

Sidushka - dit apparaat, in vorm die het horizontale oppervlak van de stoel herhaalt. Zijn hoofdtaak is om comfort te bieden dankzij een zachte plamuur. Het belangrijkste kenmerk van dit onderwerp is voldoende dikte en zachtheid. Secundair van belang, maar een verplichte parameter zijn bevestigingsmiddelen, waardoor het zadel niet kan vallen.

Hoe maak je met je eigen handen een stoel op je stoel?

Regeling van ronde gebreide sidushki.

Omdat dit interieur kan werken:

 • een kussen gemaakt van weefsel gesneden of genaaid van flappen;
 • mat groot paar, meerdere lagen;
 • een mat gemaakt van linten, gemaakt van grote viskeuze, die zorgt voor het volume van het product.

Zoals u kunt zien, is de vraag hoe om zitplaatsen te maken, om een ​​grotere mate het gaat om het proces van de uitvoering van een bepaald idee, want voor het ontwerp van een stoel of de stoel is prima perfect, zelfs de meest ongewone ontwerp. Bovendien zal een stuk dat door eigen handen is gemaakt, in overeenstemming met de stijlbeslissing van de kamer, alleen het algemene ontwerp benadrukken, wat een extra pluspunt is.

Voorbereiding op de implementatie van het idee om een ​​zitplaats te creëren

Om een ​​gebreid kleed te maken, zijn de nodige vaardigheden voor handwerken vereist, met name wat betreft het breien met breinaalden of haakwerk. Om dit te leren is vrij realistisch in een vrij korte tijd, maar als je zo snel mogelijk het zadel moet maken, dan zal de meest toegankelijke optie voor complexiteit - een kussen - volstaan.

Hoe maak je met je eigen handen een stoel op je stoel?

De stoel op de stoel kan worden genaaid van de flappen die in stroken worden gesneden die met sintepon zijn gevuld en met elkaar zijn verweven.

Hier kun je fantasie verbinden of handelen op basis van beschikbare bronnen. Als er voldoende afmeting van de stof is, kunt u onmiddellijk beginnen met het verwijderen van de afmetingen van het meubilair en het patroon direct implementeren.

In het geval dat er onvoldoende weefsel is om te werken, kunt u op zoek gaan naar onnodige spullen of spanen van materie met een verschillende dichtheid en structuur (bij voorkeur dichter zodat de stoelzitting duurzaam is). Van alles wat je kunt vinden, kun je een bonusmateriaal maken voor verder werk. Over het algemeen is het volgende hulpmiddel nuttig om dit idee te implementeren:

 • pen, potlood;
 • lijn;
 • schimmelvorming;
 • naald voor naaien of naaimachine.

Als er geen naaimachine in het huis is, is de optie van een onafhankelijke bevestiging van de elementen van het zadel heel geschikt. Het belangrijkste is tegelijkertijd om ervoor te zorgen dat alle naden sterk zijn, waarvoor het aangeraden is om ze meerdere keren te patchen.

Als er naaivaardigheden zijn en er is ook een naaimachine in het huis, dan is de taak veel eenvoudiger, omdat al het werk zeer snel kan worden gedaan. De materialen hebben nodig:

 • doek;
 • thread;
 • schuimrubber of andere vulstof;
 • papier voor het patroon.

Zoals je kunt zien, is de verzameling materialen erg mager, en dit laat zien dat het idee niets kost, behalve een paar uur. Als er een naaimachine in huis is, worden deze voorwaarden gehalveerd.

Implementatie van het idee

Het lijkt erop dat het werk heel eenvoudig is. Maar als je niet hoeft te implementeren duidelijk plan en niet volgen, dan als gevolg van een geïmproviseerde lage kwaliteit ding, dat naast deze ook niet overeenkomt met de afmetingen van de stoel te krijgen. Om dit te voorkomen, wordt aanbevolen om een ​​bepaalde reeks acties te volgen:

Hoe maak je met je eigen handen een stoel op je stoel?

Regeling van een vierkante gebreide sidus op een stoel.

 1. De eerste stap is het meten van het meubilair waarvoor het zadel is gemaakt. Het kan een stoel of een fauteuil zijn. In elk geval is het noodzakelijk om de zijkanten van het horizontale oppervlak te meten. Als de stoel is gemaakt voor een stoel, is een fout aan de grotere kant toegestaan. Als dit interieur is gemaakt voor een fauteuil, moet er rekening mee worden gehouden dat in dit geval de fouttolerantie slechts kleiner kan zijn dan de verkregen omtrekwaarde.
 2. Vervolgens worden met behulp van een potlood en een liniaal de ontvangen metingen op papier overgedragen. Het resultaat is een patroon. Het is heel goed mogelijk om de metingen direct naar de stof over te brengen, maar dit kan slechte kwaliteit en slordig werk veroorzaken, omdat de stof de eigenschap heeft te verschuiven en "weg te zweven". Als de stoel haaks op, dan zal het gemakkelijker zijn, omdat het werk genoeg lijn zal zijn, als afronding nuttig template, als alternatief kunt u het papier hechten aan de ontlasting en de cirkel.
 3. Als het patroon klaar is, wordt het overgebracht op de stof. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat het noodzakelijk is om twee identieke onderdelen te verkrijgen, die elk een vooraad van 1 cm moeten hebben voor de steek.
 4. Als bijlage kunt u elke oplossing gebruiken: touwknipsels, voorgenaaide linten van dezelfde stof als de stoel, gekocht in de winkel de linten van de gewenste tint. Met behulp van deze armaturen vliegt de stoel niet van de stoel.
 5. Nu kunt u doorgaan om de belangrijkste elementen met elkaar te verbinden. Aangezien de naden rond de omtrek van de stoel worden uitgevoerd, moet er rekening mee worden gehouden dat het op de juiste plaatsen vanuit de vier hoeken noodzakelijk is om de banden of touwen te repareren. Als de bevestigingselementen worden genaaid, zal het uiterlijk van het product nauwkeuriger zijn.
 6. Zonder aan het einde van een van de zijkanten te naaien, wordt de vulling erin gevuld. Het kan schuimrubber, sintepon of ander materiaal zijn. Nadat het kussen volledig is ingevuld, wordt het resterende gebied genaaid. Aangezien dit een externe naad is, moet deze zeer zorgvuldig worden uitgevoerd.

Het werk aan het naaien van een kussenzitting is dus een beetje, en het ontwerp kan op verschillende manieren en op verzoek van de eigenaar worden uitgevoerd. De belangrijkste en misschien wel het meest moeilijk - om rekening te houden met alle nuances, zoals het recht om metingen te verrichten zonder fouten om het patroon om het materiaal te bewegen, vergeet dan niet om linten te naaien op de hoeken, efficiënt en zonder hiaten aan het kussen gedrukt materiaal te vullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 1 = 7