Hoge stoel voor zelfvoeding: stap voor stap instructies

Hoge stoel voor zelfvoeding: stap voor stap instructies

Inhoudsopgave: [verberg]

 • Een houten kruk maken
  • Fase 1: we produceren details
  • Fase 2: we monteren de hoge stoel
 • Hoe maak je een mobiele stoel om te voeden?
  • Stap 1: maak een patroon
  • Stap 2: een kinderstoel naaien

Met het uiterlijk van de baby hebben zijn ouders veel zorgen. Een daarvan is de aanschaf van een stoel om te voeden. Ondertussen is hij behoorlijk duur in de kinderwinkels. Om te besparen op zijn aankoop, kun je proberen een kinderstoel te maken om jezelf te voeden. Over het algemeen is er niets gecompliceerds. Het belangrijkste is om de aanbevelingen te volgen, stap voor stap te handelen en de tekening zorgvuldig te bestuderen.

Hoge stoel voor zelfvoeding: stap voor stap instructies

Het belangrijkste om te onthouden bij het maken van een kinderstoel voor een kind is veiligheid. De structuur moet sterk en stabiel zijn. 

Een houten kruk maken

Voordat je een kinderstoel gaat maken, moet je de volgende gereedschappen en materialen voorbereiden:

 • zag;
 • een hamer;
 • staven met een doorsnede van 400x200 mm;
 • bord (dikte 20 mm);
 • vel vezelplaat;
 • nagels;
 • batting;
 • boormachine;
 • doek;
 • lijm;
 • borstel;
 • schuurpapier;
 • Handschoenen om hun handen te beschermen tegen splinters tijdens het werk;
 • multiplex.

Moet ook verf- en lakmateriaal kopen. Maar je moet niet-toxisch kiezen. Geschikt is er een die een acrylbasis heeft. Dergelijke verven zijn modern en veilig.

Terug naar inhoud

Fase 1: we produceren details

Hoge stoel voor zelfvoeding: stap voor stap instructies

Tekening van een hoge stoel.

Om te beginnen met het maken van een kinderstoel voor het voeden is noodzakelijk met de vervaardiging van onderdelen ervoor. Het is noodzakelijk om het volgende te doen:

 • 4 poten (lengte 390 mm);
 • 2 onderste dwarsbalken (lengte 340 mm);
 • 3 dwarsbalken (lengte 300 mm);
 • bovenste dwarsbalken (lengte 220 mm);
 • 1 klein tafelblad (afmetingen 200x340 mm);
 • 4 afgeronde elementen.

Om zulke details te maken, moet je de balken nemen en ze doormidden snijden. Maak eerst de poten, vervolgens de bovenste en onderste dwarsbalken en vervolgens de dwarsstaven. Ze moeten worden behandeld met schuurpapier om splinters in de baby te voorkomen, omdat hij de handvatten voor alle details van de stoel vastpakt.

Nu kunt u doorgaan met het maken van afgeronde elementen voor de zijwanden. Ze moeten uit het bord snijden om de meest duurzame en betrouwbare stoel te krijgen, de tekening van deze details wordt gepresenteerd.

Het is nodig om een ​​vergelijkbare lay-out te maken op een houten plank. Het diagram moet zo worden getekend dat de vezels van het materiaal loodrecht op de hoek van de vouw staan. Dan zal het voltooide deel zijn kracht niet verliezen met de tijd.

De rugleuning en stoelen moeten uit de vezelplaat worden gesneden. Daar vandaan moet je 6 delen maken. Hun grootte moet de volgende zijn, 300 * 250 mm. Twee hoeken moeten worden afgerond. De uiteinden van dergelijke details moeten zorgvuldig worden geschuurd. Daarna is het nodig om 3 identieke stukken aan elkaar te lijmen en vervolgens onder de pers te plaatsen. En het laatste dat gedaan moet worden, is het aanrecht van multiplex snijden. De grootte ervan moet als volgt zijn: afmetingen 200x340 mm.

Terug naar inhoud

Fase 2: we monteren de hoge stoel

Nu kunt u beginnen met het verzamelen van een kinderstoel om te voeden. Voorlopig is het vereist om rechthoekige deuvels te maken. Ze zijn uit hout gesneden. Hun grootte moet 8 * 20 * 50 mm zijn. Onder hen in details zal het nodig zijn gaten te maken met een diepte tot 40 mm.

U moet ze op de lijm en vervolgens op de nagels fixeren. Maar u moet hun hoed in het oppervlak van het hout verwarmen - dit voorkomt het optreden van verwondingen en snijwonden bij het kind.

Hoge stoel voor zelfvoeding: stap voor stap instructies

Regeling van een kinderstoel.

Om te beginnen met het verzamelen van een hoge stoel voor het voederen volgt uit een zijwand. Het bestaat uit 2 afgeronde delen, poten en onderbalken. Allereerst worden de laatste twee details vastgelegd met behulp van lijm, pluggen en spijkers. Hier is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de verbinding plaatsvindt in een hoek van 90 graden. Dan kun je de bovenste dwarsbalk en 2 afrondingen tussen elkaar verzamelen. De tweede zijwand moet op dezelfde manier worden gedaan als de eerste. Tegelijkertijd moet tijdens de montage beide elementen verschillende keren worden vergeleken om te zorgen dat ze identiek zijn. De gemaakte zijwanden moeten worden verwerkt met schuurpapier.

Vervolgens moet u de stoel en rug verbinden. Hier kunt u schroeven en een hoek gebruiken. Daarna zal het nodig zijn om te wachten, wanneer de lijm op alle details volledig opdroogt, en dan zal het mogelijk zijn om de hele kinderstoel voor het voederen te verzamelen.

De zijwand is verbonden door middel van dwarsbalken (lengte 300 mm) en deuvels. Voorlopige behoefte om gaten voor hen te maken. Vervolgens wordt de constructie extra met spijkers bevestigd. Daarna moeten de poten aan de onderste en bovenste lamellen worden bevestigd en vervolgens de dwarsstukken worden geïnstalleerd. De bovenkant is bevestigd vanaf een van de uiteinden.

Hierna wordt de afgewerkte structuur extra behandeld met schuurpapier. Daarna is het bedekt met verf en laat men het drogen. Dan moet je de zitting en de rug bedekken met een doek. Maar van tevoren moet je er een slag onder leggen en deze met een nietmachine vastzetten. Door deze huid kan de baby op de stoel zitten met maximaal comfort. Dit werk rond de creatie ervan zal worden voltooid. U kunt het eindproduct dus gebruiken voor het beoogde doel.

Terug naar inhoud

Hoe maak je een mobiele stoel om te voeden?

Het is niet altijd mogelijk om een ​​houten kinderstoel te nemen om een ​​kind te voeden. Het is tenslotte groot genoeg en kan niet worden getransporteerd. En hier kunnen veel ouders een vraag hebben: hoe maak je een mobiele kinderstoel om jezelf te voeden? Ook hier kan zonder stapsgewijze instructies niets worden gedaan. Maar u moet het volgende van tevoren voorbereiden:

 • stof (katoen, linnen, voering) - ongeveer 3 m;
 • draagbanden - 2,5 m;
 • gesp-karabijnhaken - 3 stuks;
 • dikke en sterke tape - 3 m;
 • scharen;
 • naalden;
 • thread;
 • naaimachine.

Terug naar inhoud

Stap 1: maak een patroon

Om een ​​kinderstoel voor het kind uit het materiaal te maken, moet u het aangegeven patroon gebruiken. Merk op dat het gaat om het creëren van een product dat bestaat uit de plaats van een kind en de bevestiging aan een stoel. Als de baby in zo'n apparaat wordt geplaatst, kan deze betrouwbaar op een normale stoel voor volwassenen worden bevestigd, hiervoor brede banden worden gebruikt. Van de stof moet je 2 delen knippen, die in de afbeelding worden getoond. Je kunt hiervoor een veelkleurig materiaal meenemen, zodat de mobiele kinderstoel minder dan een cijfer blijkt te zijn.

Terug naar inhoud

Stap 2: een kinderstoel naaien

Twee uitgesneden delen moeten aan elkaar worden genaaid. Als je naar het patroon kijkt, zie je dat het een vouw heeft (bovenste rechthoekig gedeelte). Daarom moet u op dit punt de stof buigen en naaien. Als gevolg hiervan krijg je een soort "tas". Daaraan moeten riempjes worden bevestigd en daarop moeten karabijnen worden gezet. Deze eenvoudige aanpassing kan eenvoudig op een stoel worden bevestigd. Als gevolg hiervan zal het kind veilig worden geplant, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden gevoerd op een feest of restaurant. En omdat de mobiele stoel een compact formaat heeft, kunt u er gemakkelijk een plaats voor vinden in uw tas.

Zoals je kunt zien, is het niet moeilijk om een ​​mobiele of een normale stoel te maken voor het voeden. Daarom kunt u het eenvoudig zelf produceren. Stapsgewijze instructies zullen u hierbij helpen. Ze worden immers in detail verteld over hoe je een stoel met je eigen handen kunt maken en een uitstekend resultaat kunt behalen. Dankzij de aanbevelingen kunt u dit werk in de kortst mogelijke tijd afronden. Tegelijkertijd kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand product krijgt. Een kant-en-klare ontlasting zal vele jaren aanhouden, wat betekent dat je het ook kunt gebruiken om de kinderen te voeden die in jouw toekomst geboren zullen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

15 − = 9