Mint kleur wallpapers in het interieur

Mint kleur wallpapers in het interieur

Constant dynamiek in het leven niet voorbij zonder een spoor achter, en het is niet verwonderlijk dat na enige tijd over het actieve leven van een persoon begint om de balans te zoeken, waardoor een aantal relevante elementen in het interieur. Veel ontwerpers wordt geadviseerd om te verwijzen naar de kleur van de munt, omdat deze kleur is ontspannend. Bovendien is het van belang, in de eerste plaats, voor stedelijke bewoners.

Mint kleur wallpapers in het interieur

De dominante schaal

Psychologen zeggen: als je innerlijke en fysieke ontspanning nodig hebt in kamers zoals een kinderkamer, keuken en slaapkamer, gebruik dan lichtgroene tinten in hun ontwerp.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Wijdverspreid is de neiging tot wijd gebruik in het binnenste van rustige, ontspannende tinten, die helpen effectief te herstellen na een energieke werkdag en vermoeidheid van de ogen te verminderen. En de beste manier hier zal de mintgroene wallpaper helpen.

Perceptie van kleur

Mint kleur wallpapers in het interieur

Een goed voorbeeld van het gebruik van aantrekkelijke kleurencombinaties in ontwerp

Deze toon neemt zelf de middenpositie in tussen lichtgroen en blauw. In sommige gevallen zeggen ontwerpers zelfs dat het een lichtgroene toon is, die in zware concentratie verdund is met een hemelsblauw. De intensiteit is afhankelijk van de mate van verzadiging van de blauwe verf.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Als er weinig blauw in zit, wordt de tonaliteit meer verzadigd en lichter. Nou, als je veel blauw toevoegt, zal de munt meer verkoeling geven en minder verzadigd raken. Het combineert verschillende tinten: panga, aquamarijn en anderen.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Een geslaagde combinatie van behang en meubels met een contrasterende tint

Mint - dit is een van de tinten groen en actief verdund met blauwe verf. De mate van verzadiging van deze toon is afhankelijk van de concentratie van de blauwe tint. Meestal is het een pasteltint met een verfrissend effect.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Daarnaast is deze schaduw gecrediteerd in kalmerende effect, als in een kamer met dergelijke toon muren mensen voelen zich het meest veilig. En zo kan het behang mint kleuren meestal gezien worden in die gebieden, die inherent is aan de verhoogde activiteit, wat nervositeit (kleuterschool, kantoren, ziekenhuizen, enz.). Dergelijke wanden, in het bijzonder op een onopvallende en harmonieuze ontwerpen, ideaal voor het menselijk oog, en daarom kan worden gebruikt op elk oppervlak.

Gebruik mint-kleur in behang en interieur

Mint kleur wallpapers in het interieur

Foto: slaapkamer, rustgevende stemming

Gebruik een dergelijk palet in veel kamers, en het kan als een secundaire toon fungeren en zich manifesteren in afzonderlijke details en accenten, en misschien de belangrijkste. In dit geval wordt de achtergrond van de kamer daarin uitgevoerd. Ongeacht de mate van het belang ervan, deze achtergrond brengt een lentegevoel en gezelligheid in elk interieur.

Mint kleur wallpapers in het interieur

U kunt deze kleuren toepassen bij het maken van een stijl. Als de mint meer vervaagd en vervaagd is, benadrukt deze perfect de identiteit van elke retrostijl: vintage, cheby chic en een aantal andere.

Mint kleur wallpapers in het interieur

In dit geval is de optimale buur voor hem:

 • crème of lichtroze;
 • turquoise;
 • chocolade;
 • lichtblauw.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Een recentere mintschaduw in combinatie met de klassieke witte kleur en zijn grijsachtige opties zullen perfect de minimalistische stijl benadrukken. In deze lichte toon zal de ruimte groter worden en frisheid en zachtheid toevoegen.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Verschillende paletopties

Als je in de keuken mintgroene behang wilt gebruiken, dan is de optimale combinatie voor hen een schaduw van hout. En deze achtergrond kan zowel glanzend als mat zijn. Ga er niet omheen en creëer een gezellige kinderkamer. Het is deze kleuring die zorgt voor een vrolijke stemming, die het oog niet irriteert, vrolijke associaties heeft.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Als er bijvoorbeeld een kamer is gemaakt voor een meisje, kan in een harmonieuze combinatie een lila of roze tint verschijnen. Nou, voor het behang van de jongenskamer kunnen mintkleuren worden gecombineerd met turquoise, blauwe of abrikozenschaduw. Ook daadwerkelijk zijn mint behang in het interieur van de slaapkamer.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Gordijnen en gordijnen moeten licht zijn, bij voorkeur wit of pasteltinten

Populaire combinaties

Mint kleur wallpapers in het interieur

Laten we voorbeelden geven van verschillende kleurencombinaties die kunnen worden gebruikt bij het interieurontwerp van appartementen:

 • Dunne accenten - Je kunt deze achtergrond gebruiken zonder er veel aandacht aan te schenken. Het kunnen alleen kleine, maar verfijnde accenten zijn, die naar eigen goeddunken in het interieur worden geplaatst.
 • Sterke accenten - Liefhebbers van deze toon moeten in het ontwerp een krachtig palet gebruiken, met rijke en donkere tinten. Welnu, om de waarneming van tonaliteit actiever te maken, kan het worden gecombineerd met blauwe of groene verf.
 • Fris metallic - een ongelooflijk puur gevoel van de unie kan worden verkregen door het combineren van mint en metalen oppervlakken. Dit geldt met name voor de keukenruimte, waar de combinatie met het metaal geschikt zal zijn.
 • Heldere combinaties - je kunt mint-kleurenbehang combineren met een heldere zomerkleur, waardoor je letterlijk een spannende stijl creëert. De eenvoudigste, maar effectieve combinatie met koraal. Maar als je een slimme buur kiest, moet je ervoor zorgen dat ze elkaar aanvullen in plaats van concurreren. Het is het beste om kleine heldere accenten te gebruiken op grote mintvelden.

Mint kleur wallpapers in het interieur

Foto: entourage, een vriendelijk gesprek voeren

Bovendien kan een aantrekkelijk resultaat de volgende kleurencombinaties geven:

 1. Wit - voegt duidelijkheid en duidelijkheid toe aan het ontwerp. Behang mint kleur kan worden aangevuld met witte vloerbedekking, meubels en gordijnen. Maar het moet worden beperkt tot het gebruik van een dergelijke combinatie van verven alleen in de slaapkamer of in de badkamer;
 2. Zwart - meer relevante moderne combinatie, die de achtergrond nog koeler maakt. Gebruik de combinatie van zwart en mint kan in de slaapkamer, woonkamer, maar ook in de badkamer. Voor balanceren kunt u een spiegel, een foto in een zwart frame of een stijlvolle zwarte wandklok gebruiken;
 3. Geelbruin - lichte, warme samenstelling, die heel geschikt is in de dagelijkse stijl. Het geelbruine bereik kan worden gebruikt voor vloerbedekking, gordijnen, gestoffeerde meubels;
 4. Lavendeltint - het verwijst ook naar pasteltinten en draagt ​​bij aan het creëren van een rustgevende omgeving. Het wordt aanbevolen om bij het inrichten van slaapkamers en keukens een dergelijke kleurenalliantie aan te nemen. In een dergelijk ontspannend interieur interfereren felle accessoires en decor niet;
 5. Kleur van de zeegolf - deze combinatie van tinten is inherent aan de retrostijl en het is het beste om de kinderkamer, keuken en eetkamer in te richten. Als een dergelijke combinatie van verschillende paletopties wordt gebruikt bij het inrichten van de woonkamer, moeten accenten van zwart en rood worden gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

60 − = 58