Patchwork: foto’s zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto’s, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto’s zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto’s, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Als je de geheimen van patchwork kent, kun je met je eigen hand ongelofelijke dingen maken. Patchwork is de kunst van het naaien van stukken waarvan de geheimen niet zo ingewikkeld zijn, maar het resultaat is altijd indrukwekkend. Als je kijkt naar de catalogi met foto's van westerse decorateurs, ontwerpers, zul je zien hoe producten en artikelen van patchwork naaien hun plaats hebben gevonden in het meest moderne interieur. En dit is geen nieuws - het patchwork van de laatste jaren in de top van de meest populaire soorten handwerken. Quilten is een plezier en een schoonheid die voor iedereen toegankelijk is, en ambachten in dit handwerk geven niet toe aan veel ontwerpdingen.

Patchwork: mooi en gemakkelijk

De verzameling patchwork-producten omvat vrij eenvoudige werken (bijvoorbeeld pannenlappen) en vrij complexe (zoals patchwork-hoezen). Beiden hebben een plek in het huis. Op de foto's kunt u zien hoe de slaapkamer is getransformeerd, als het bed is gedecoreerd met een elegante en gezellige lappendeken. En voor kinderen kan het interieur in lappendeken zo goed mogelijk aansluiten bij hun kamer.

Wat meer is, kan gedaan worden in patchworkstijl:

 • bekleding stoelen. Een dergelijke stoel zal een helder interieuraccent worden en als je de bescheiden situatie wilt diversifiëren, denk erover na om de oude stoel niet weg te gooien, maar hem een ​​nieuwe lappendeken bekleding te geven. Het kan een patroon zijn van driehoeken, strepen, zelfs een traditioneel schaakspel. Of misschien een chaotische tekening of een fantasiefoto.
 • kussens. Binnenkussens gemaakt van driehoeken benadrukken vooral het wooncomfort. Op de foto ziet u een verscheidenheid aan ideeën voor het ontwerp van dergelijke kussens, en geïnspireerd op de foto, maakt u hetzelfde product.
 • Patchwork Wall - een speciale interieurchique. Dergelijke patchwork-hoeken zijn nu versierd met de meest modieuze tijdschriften over interieurontwerp. De hele muur in het huis wordt opgegeven onder een lappendeken van flarden, maar meestal wordt een apart patchwork patchwork genaaid - patchwerk wordt in dit geval een helder, origineel muurdecor.
 • Patchwork mat. Maar hoe zit het zonder deze klassiekers! Voor een kinderkamer zijn deze producten het meest geschikt. In de keuken en de gang is ook een lappendeken geschikt.
 • Stijlvolle pannenlappen als een geschenk voor de vorming van binnenkeuken in de Russische stijl zullen uw favoriete assistenten zijn.

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Ongewoon gewatteerd servet in de toon van het keukeninterieur wordt een favoriet kenmerk van theedrinken

Nou, je kunt je eigen handwerk in deze techniek beginnen met patchwork naaien uit stroken. Patchwork, patchwork wordt beheerst door dit type, vanwege de eenvoud.

Patchwork naaien uit stroken

Patchwork, patchwork van strips is de meest populaire vorm van deze techniek. De essentie van het werk is om de strips eerst te naaien en ze vervolgens op een bepaalde manier te knippen om blokken te krijgen voor de vervaardiging van verschillende patchworkproducten. Kladjes worden niet op hun beurt genaaid, in lijnen, maar langs de randen. De bijgesneden delen rond de randen zijn gemakkelijk te naaien.

Naaien uit de strepen werd opnieuw modieus dankzij de interesse in de oude soorten handgemaakte creativiteit. Dit handwerk wordt quilten genoemd. Meestal begint het naaien vanuit het midden, waar de eerste rechthoek of vierkant is bevestigd.

Nou, er al omheen zijn andere stukken stof geplaatst.

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Heldere en stijlvolle voorwerpen van het interieur van vierkanten of driehoeken om jezelf eenvoudig te naaien

Een van de meest populaire patronen in quilten is "log hut". Anders wordt het een put of een Amerikaans vierkant genoemd.

Kenmerken van het werk in het patroon van de put:

 • Kleurstroken verzamelen zich rond de haard (goed) in een spiraal;
 • Deze haard is traditioneel gemaakt van gele of rode stof, symboliseert hetzelfde vuur in huis;
 • De kleur van de banden die de rol van houtblokken spelen, ook symbolische, lichte stroken - dit zijn de verlichte delen van de hut en de donkere zijn overschaduwd;
 • Gewoonlijk wordt de eenheid diagonaal verdeeld in de donkere en lichte zijden.

De foto's laten zien dat het patroon van de put niet gecompliceerd is, maar het vereist een exact schema.

Nou - een van de basispatronen van traditioneel quilten.

Techniek goed: masterclass (video)

Programma van mok-patchwork

Het is geen nieuws dat patchwork zo'n populair soort handwerk is geworden dat het ook in de kindertijd kan worden geleerd, op zijn eigen school of buitenschoolse onderwijsinstelling. Veel pedagogen proberen op school een dergelijke cirkel te openen en geven de geheimen van meesterschap over aan kinderen. Kinderen leren, vereist natuurlijk een systeem. De basis ervan is het programma van de cirkel, die elke les beschrijft. Om precies te zijn, het definieert de onderwerpen waaraan elke les zal worden gewijd.

Het programma kan er als volgt uitzien:

 • Les 1. Introductieles. Quilten is leuk en mooi. Handwerken door kinderen.
 • Les 2. Naaien uit stroken. Foto's van werken. Stroken naaien door het voorbeeld van pannenlappen.
 • Les 3. Vierkanten in patchwork. Snelle ambachten.
 • Les 4. Cirkels in patchwork naaien. Pannenlappen en andere ambachten met cirkels.

En zo verder. Natuurlijk is één les niet voldoende om dezelfde pannenlappen te maken. De les komt meestal neer op een praktische uitleg van het onderwerp en de daaropvolgende lessen worden op het product uitgevoerd. Het programma volgt het schema van complicaties.

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

De techniek van schaken is het eenvoudigst voor kinderen om te begrijpen

De leraar moet, voordat hij begint met het uitvoeren van een cirkelwerk, enige methodologische reserve hebben. Dit zijn in ieder geval voorbeelden van werken, kant-en-klare ambachten (zelfs de eenvoudigste steken), foto's en foto's van interessante werken (of liever een hele verzameling van die), wel, het programma zelf, zowel op papier als in de elektronische versie.

Russisch patchwork

Russisch patchwork is een apart soort patchwork, dat amper een paar eeuwen telt. Een lappendeken naaien mensen weggevoerd met de invoer van calico naar Rusland. Voorbeelden van foto's met voorbeelden van werken in Russische stijl zitten vol met internet - foto's laten zien dat onze mensen deze enorme hoogte bereikt hebben.

Traditioneel onderscheiden in het Russisch patchwork naaien drie soorten:

 • Patchwork applique;
 • Patchwork mozaïek;
 • Gemengde techniek.

Iedereen kent de term "Russisch vierkant" - een blok in patchwork Russisch naaien, producten gebaseerd op die ongelooflijk mooi, diep zijn.

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Hoe kleiner de elementen waaruit het product is genaaid, des te eleganter het eruit ziet

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Lapochikha is behoorlijk bewerkelijk, maar de producten in deze techniek zijn erg warm en zacht

Bekende en zo'n oude techniek van Russisch patchwork naaien, als een lyapoha.

Lyapochikha zijn tapijten en dekens, die zelfs vandaag de dag te zien zijn in grootmoeders in de dorpen. Lapochikha, om precies te zijn, zijn essentie ligt in het feit dat de stukjes op één plek vastzitten, zodat het afval wegvliegt. Veel snippers krijgen een soort stapel.

Lapochyha wordt in moderne uitvoering op een naaimachine gedaan. Je kunt een kleed maken van de overblijfselen van katoenen stof of gebreide kleding. Niet om te zeggen dat de resultaten snel zullen zijn, maar het werk is het waard. Kijk naar de foto van de meesters - ze produceren originele, ongelooflijk gezellige producten.

Tentoonstelling van quilten "The Seasons"

Patchwork voor kinderen

Als kinderen zelf, zelfs als ze alleen thuis patchwerk bestuderen, afbeeldingen, schema's en eenvoudige steken op het internet kunnen vinden, kunnen ouders voor kinderen ingewikkeldere dingen naaien.

Ja, je moet misschien meer dan één les bekijken, het nieuws lezen (wat tegenwoordig in de mode is in de stijl van patchwork). Inspiratie is te vinden op papier, dat wil zeggen niet in internetbronnen, maar in papieren uitgaven. Een voorbeeld is de "Asshet Collection".

"Ashet Collection" - dit zijn tijdschriften met een enorme variabiliteit in de richting.

U zult in het tijdschrift precies geïnteresseerd zijn door naaien met patchwork. Dit is een echt land van meesters, een kleurrijke publicatie, waar alles instructies, masterclasses, patchworknieuws zijn. Als de les op het internet niets voor jou is, zal "Ashet Collection" voor patchwork je zeker meer bevallen. Daar leer je wat naaien is, met vierkantjes, naaien uit driehoeken, leren hoe je vesten van jersey kunt naaien in patchwork, wat schaak is, enz.

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Volumetrische patchwork-tapijten langs de rand van het arena-bed beschermen de baby tegen mogelijke verwondingen

"Ashet Collection" biedt interessante versies van producten voor kinderen, en "Ashet" is genereus met geschenken. Ben je je gewoonte kwijtgeraakt om iets op papier te lezen? Dit is het geval wanneer informatie op papier nuttiger en nuttiger is.

Wat betreft het naaien van kinderen in patchwork:

 • Pokryvaltsa van gekleurde driehoeken;
 • Plaid in lichte vierkanten;
 • Geruit in vierkanten in de Provençaalse stijl;
 • Mat van driehoeken;
 • Bankkussens in vierkanten;
 • Ronde deken van driehoeken onder de computertafel;
 • Vest van driehoeken.

Meestal zijn moeders geïnteresseerd in het naaien van een lappendeken van vierkanten of driehoeken. Hier moet je geduldig zijn en niet afwijken van de instructie. Maar begin toch met iets eenvoudigs - met dezelfde pannenlappen. En alleen dan zal het gemakkelijker zijn om iets volumineus te leren.

Geheimen van de meesters van het Russische patchwork naaien (videomastklasse)

Patchwork is een interessante techniek waarmee u niet alleen unieke dingen van grote waarde kunt maken, maar ook met uw eigen handen. Het zijn ook lessen van opmerkzaamheid, ijver, ijver en zelfbeheersing. Dus mis niet de kans om te leren hoe je schoonheid kunt maken met je eigen handen, terwijl je benijdenswaardige functies kunt verwerven.

Fijne werken!

Patchwork (foto)

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Patchwork: foto's zijn mooi en gemakkelijk, alle geheimen, foto's, naaien uit stroken, masterclass, video-instructie door uzelf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

38 + = 47