Verf email PF 115 en het verbruik per 1 m2

Verf email PF 115 en het verbruik per 1 m2

Voor elke verf is er een bepaald verbruik en dit hangt af van de details van het materiaal zelf en het oppervlak dat zal worden geverfd. Ik, zoals elke meester, ben zeer geïnteresseerd in deze waarden, want voor een goede voorbereiding en om de benodigde hoeveelheid verf aan te schaffen, moet je alle nuances kennen.

Verf email PF 115 en het verbruik per 1 m2

PF-115 emailverf

Consumptiegraad van lakmaterialen

Ik moet zeggen dat alle normen direct afhankelijk zijn van de factoren waaronder olieverf wordt toegepast. En trouwens, in verschillende situaties kunnen deze waarden compleet anders zijn. Laten we even kijken naar wat de kostenniveaus zijn die de meeste mensen gebruiken, beide meesters - veelzijdige en onervaren beginners.

Verf email PF 115 en het verbruik per 1 m2

PF-115 verf

Gemiddeld wordt ongeveer 110-130 gram kleurmengsel gebruikt om één laag aan te brengen. De verschillende factoren die u kunt manipuleren, kunnen deze indicatoren zowel verlagen als vergroten. Raadpleeg de volgende punten om het gemiddelde afval van olieverven per vierkante meter te berekenen:

  1. Wat is de viscositeit van LMC
  2. Wat is de staat van het oppervlak om te schilderen?
  3. Met behulp van welke gereedschappen het materiaal wordt toegepast, kunnen het penselen, rollen en een spuitpistool zijn
  4. Wat zijn de werkzaamheden, intern of extern

De toename in afval van olieverf is te wijten aan het feit dat er verliezen zijn geassocieerd met externe factoren. Hier voor een kleine vergelijking zal ik je vertellen dat wanneer je het oppervlak binnen in het huis voor 1 m2 schildert, je meer verf kunt gebruiken dan wanneer je buiten schildert, als het weer windstil en droog is. Maar als het weer op straat dramatisch verandert, kan het materiaalverbruik zelfs verdubbelen. Waterdispersie op acrylbasis, olie- en watergedragen verven hebben verschillende kosten. Vandaag zal ik het hebben over het oliemengsel PF 115 en de afvalnormen van dergelijke verf per vierkante meter.

Normen van verduistering van glazuur

Verf email PF 115 en het verbruik per 1 m2

PF-115 verf en het verbruik per 1 m2

LKM PF 115 wordt gebruikt in zowel externe als interne processen. Dit is per definitie een lakemail, dat meer wordt gebruikt voor metalen voorwerpen. Als je de beschrijving van het materiaal leest, kun je zien dat het een aantal uitstekende eigenschappen heeft:

  • Niet bang voor negatieve atmosferische invloed
  • vochtbestendigheid
  • Het is beschermd tegen ultraviolette stralen
  • Niet bang voor de wind

Maar voor deze eigenschappen is er een kleine nuance, alle uitstekende eigenschappen van de verf worden pas na aanbrengen en volledig drogen van het oppervlak bereikt. Maar als het wordt toegepast, is het vatbaar voor alle bovengenoemde effecten en, natuurlijk, om te voorkomen dat incidenten maximaal worden beschermd. Email voor metaal PF 115 zal per m2 in een grotere hoeveelheid worden verbruikt als de toepassing zal plaatsvinden bij winderig en zonnig weer.

Het verbruik van email op het metaal hangt af van de kleur die je hebt gekozen en daarom heb ik besloten een kleine en begrijpelijke tablet te maken:

PF 115

Emailverbruik per m2

Zwarte kleur 17-20 m2
Blauw email 12-17
bruin 13-16
groen 11-14
wit 7-10
geel 5-10

Als het schilderij wordt uitgevoerd in een felle zon, bereid je dan voor op het feit dat het verbruik per 1 m2 sterk zal stijgen als gevolg van de verdamping van het glazuur. Ik wil niet over de details praten, omdat er gevallen zijn waarin de cijfers letterlijk tweevoudig toenemen. Daarom, als u geen geld wilt uitgeven aan de aankoop van verf, pas het dan aan het weer aan. Als u naar de tafel kijkt, deelt u eenvoudig alle gegevens door twee en zorgt u ervoor dat het gebied wordt geschilderd onder slechte weersomstandigheden.

Te schilderen oppervlakken

Verf email PF 115 en het verbruik per 1 m2

Verbruik van verf PF-115

Emaille PF 115 voor metaal, kan worden gebruikt voor gegalvaniseerd ijzer, maar ook voor ferro- of non-ferrometalen. Het komt van het te schilderen oppervlak en hangt af van het verbruik per m2. Normaal varieert de norm van 100 tot 150 g / m2. Zorg er tijdens het werk voor dat het oppervlak goed is voorbereid; het moet perfect vlak zijn, omdat het email alle gebreken vertoont.

Om een ​​beetje LMB te besparen, is het de moeite waard om primers te gebruiken voor adhesie en stopverf om wandafwijkingen te verwijderen. Let op de kleur van het metaal, dat in de toekomst zal worden geverfd. Hieruit kan het verbruik van de PF 115 afhangen, omdat de intensiteit van de oorspronkelijke kleur afhangt van het aantal afgezette lagen.

Breng elke laag aan met een roller of kwast en als je in 2 of meer lagen wilt schilderen, moet je wachten tot de vorige droogt. Meestal droogt één laag per dag op. Trouwens, als je met een penseel schildert, neemt het verbruik van het materiaal automatisch toe, omdat het instrument het mengsel letterlijk absorbeert. In het geval van een roller is alles veel eenvoudiger, dus denk na over het kopen van deze specifieke tool. Maar als, rekening houdend met alle factoren, de verfconsumptie nog steeds erg hoog is, let dan op de verf zelf. Misschien past u een goedkope en goedkope compositie toe. Besteed aandacht aan de fabrikant, de instructies en de vervaldatum van de goederen.

Verwerf email in gespecialiseerde winkels, bekijk het kwaliteitscertificaat en geef nooit de voorkeur aan verven met lage kosten. Meestal zijn het deze mengsels die niet nodig zijn voor de juiste verf, kwaliteit en eigenschappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

38 + = 39