Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

Internethandel is stevig verankerd in de levens van de meeste netwerkgebruikers. Zonder het huis te verlaten, kunt u het juiste product kiezen, advies krijgen, onmiddellijk de beoordelingen van de verkoper, de kwaliteit van de goederen en het serviceniveau controleren. Op de markt van textielproducten (gordijnen, stoffen, spreien en kussens) wordt een van de beste assortimenten aangeboden door de handelsonderneming "Helga". Op de pagina's van de catalogus staan ​​duizenden namen van gordijnen en gordijnen die kunnen voldoen aan de eisen van een veeleisende koper. De zevenjarige ervaring van het bedrijf garandeert kwaliteit van de dienstverlening, tijdige levering van producten en concurrerende prijzen.

Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

Online winkel kopen

 • Gordijnstoffen in de winkelcatalogus
  • kleur
  • materialen

  Kant-en-klare gordijnen in de catalogus van de winkel "Gordijnen Helga"

  Internetwinkel "Curtains Helga" biedt een ruime keuze aan kant en klare gordijnen. Het assortiment van de producten van de binnenlandse productie, Turkije, Wit-Rusland (het bedrijf is de officiële vertegenwoordiger van het bedrijf "Lordi") en andere landen in de prijsklasse berekend als de koper met een gemiddeld inkomen, en de beveiligde klant die wil een exclusieve versie van de gordijnen van de duurste soorten stof te kopen . Om op maat gemaakte gordijnen via internet te kopen, kunt u een bestelling plaatsen op de website van het bedrijf.

  Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

   Om de site te doorzoeken, zijn de producten onderverdeeld in thematische secties, elke positie wordt vergezeld door een foto van het product in het interieur en een korte beschrijving van de kenmerken.

  kleur

  De "Helga" -winkel biedt een keuze aan kleurproducten, waarmee u de optie kunt kiezen voor de mooiste tinten die voldoen aan de eisen van een bepaald interieur. Bestel online-ready-gordijnen de juiste kleur is niet moeilijk - de foto geeft de verschillende kleuren precies weer. In dit geval wordt het gordijn afgedrukt in een reeds geïnstalleerde vorm, waarmee u het uiterlijk ervan kunt evalueren in het ontwerp van de vensteropening. Voor het bestellen van gordijnen op internet is het mogelijk en op een individueel patroon kan de ontwerper ook het huis bezoeken.

  Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

  types

  In de catalogus van de winkel worden de Helga-gordijnen gesorteerd volgens de secties die horen bij het producttype:

  1. Voor de woonkamer en slaapkamer. In dit gedeelte zijn er anderhalf honderd opties voor het ontwerp van de vensteropening. De keuze van de stoffen stelt u in staat om voor elke smaak een gordijn te kiezen - van een lichte, doorschijnende sluier, tot een dicht gordijn. Het is mogelijk om tulles, gordijnen en lambrequins te kopen, individueel of als een bundel. Ook kunt u lambrequins via internet bestellen onder de reeds gekochte gordijnen.
  2. Gordijnen Helga voor de keuken. Het assortiment wordt gedomineerd door frisse, rijke kleuren die de situatie kunnen revitaliseren, zelfs in een kleine en slecht verlichte keuken. Er zijn ook modellen in een meer rigoureus en laconiek ontwerp. Sommige modellen zijn uitgerust met lambrequins, pick-ups en andere accessoires. De catalogus toont de exacte afmetingen van elke set, waardoor u via internet onder de maat van een bepaald venster gordijnen in de keuken kunt bestellen.

   Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

  3. Helga gordijnen voor de kinderen van de producten worden gepresenteerd in heldere kleuren, wat stof versierd met tekeningen van bomen, de zee of een sprookje motieven. Ook voor de kinderkamer kunt u eenvoudig de optie kiezen voor een fotopapier, versierd met een passend patroon.
  4. Helga-foto's. De winkel is met recht een van de leiders in de verkoop van gordijnen met een foto afgedrukt met de methode van het afdrukken van foto's. In het ontwerp wordt gebruikt bloemmotieven, beelden van verschillende steden en interessante landschappen, abstracte schilderijen, scènes uit sprookjes en afbeeldingen van stripfiguren voor kinderen het ontwerp - de keuze is echt onbeperkt en voortdurend toe. Originele look lichtschermen in de Japanse stijl met het beeld van de kersenbloesem tegen de hemel, reproducties van schilderijen van beroemde kunstenaars, en andere opties. Tot op heden is het assortiment van het bedrijf zijn er meer dan 1000 tekeningen, opgenomen in thema "Around the World" -serie, "Nature", "Flowers", "textuur", "Kinderen" en anderen.

  Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

  Voor de keuken

  Naast de klassieke gordijnen is er ook een mousseline op de gordijngordijn - deze drapeversie is eenvoudig te installeren en heeft een origineel ontwerp.

   Om gordijnen via internet te bestellen, kunt u een applicatie op de site achterlaten of door de opgegeven telefoons te bellen. De levering in Moskou wordt de volgende dag na het plaatsen van uw bestelling uitgevoerd. De prijzen op de site zijn up-to-date en worden voortdurend bijgewerkt.

  Gordijnstoffen in de winkelcatalogus

  In het magazijn van het bedrijf is er een grote selectie gordijnstoffen geproduceerd door de grootste Turkse fabrikanten. Partnervoorwaarden voor samenwerking met leveranciers staan ​​het aanbieden van minimumprijzen voor dit type product toe.

  Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

  kleur

  Het kleurenpalet van gordijn weefsels wordt weergegeven door alle mogelijke kleuren, waaronder effen stof, een niet-intrusieve geometrisch patroon, horizontale en verticale strepen, bloemmotieven en anderen. Sommige soorten stoffen hebben een natuurlijke glans of hebben een convex patroon.

  ZIE VIDEOINSTRUCTIE

  materialen

  De volgende soorten stoffen zijn beschikbaar:

  • Polyester. De stof is synthetisch, maar voelt aan als katoen. Het wordt gekenmerkt door sterkte en duurzaamheid, het brokkelt niet af en het wordt goed gewassen.
  • Jacquard. Duurzaam en voortreffelijk materiaal met goede prestaties. Door middel van een draadweefsel op het oppervlak van de weefsels wordt een reliëf convex patroon gevormd. Voor de productie van dit type stof worden natuurlijke draden (zijde, linnen, katoen), synthetisch (polyester, viscose) of een combinatie daarvan gebruikt.

   Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

  • Vlas (jute). Een natuurlijke, aangenaam aanvoelende stof met een onopvallend patroon aangebracht.
  • Taft. Briljant, met behoud van de vorm van de stof. Als grondstof wordt een natuurlijke, synthetische draad of hun weefpatroon gebruikt.
  • Chenille. Dichte stof met een fluweelachtig oppervlak. Een gemengde draad met hetzelfde gehalte aan natuurlijke en kunstmatige vezels wordt gebruikt voor de vervaardiging. Dergelijk materiaal is duurzaam, bestand tegen slijtage en burn-out.

   Winkeloverzicht Gordijnen Helga voor het bestellen van gordijnen via internet

  • Satine. Natuurlijke dichte stof op basis van katoenen draad heeft alle voordelen van natuurlijk materiaal (luchtdoorlatendheid, hygroscopiciteit).

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  *

  9 + 1 =