Adăugarea unei verande în casă

Adăugarea unei verande în casă

În cazul în care casa ta este situată într-un sat frumos și pitoresc, în cazul în care în apropiere există un iaz frumos, o pădure sau dumbravă, sau poate doar grădina ta în sine are o vedere foarte frumos, extinderea la casa ca veranda tocmai ai nevoie.

Verandah atașat

Adăugarea unei verande în casă

Poate fi și o cameră separată. Cel mai adesea, veranda poate servi drept cameră de zi, dar poate și să facă o grădină de iarnă frumoasă și confortabilă, să fie folosită ca o sală de mese, iar în timpul verii să o puteți folosi ca birou. Atunci când se îmbunătățește adesea folosit grădină sau mobilier de grădină. O mare valoare în alegerea aspectului unei clădiri viitoare are o definiție a locației sale. Viitoarea verandă nu trebuie să meargă la vecini sau la un gard vecin, pentru a avea o vedere asupra străzii, desigur dacă nu o doriți în mod special.

Adăugarea unei verande în casă

Rețineți că dacă soarele coboară pe verandă în cea mai mare parte a zilei, va fi întotdeauna fierbinte pe această verandă și dacă nu o doriți în mod special, plasați-o pe partea umbroasă a casei. Dacă, totuși, vederea de pe veranda cade pe vecini sau gardul lor, atunci în acest loc puteți să plantați copaci sau plante de alpinism, atât ornamentale cât și fructe.

Adăugarea unei verande în casă

Puteți umple camera de verandă cu o grădină de iarnă. Verandele pot fi de mai multe feluri. Puteți face ca acesta să aibă un perete comun cu casa sau să îl puteți construi în casă. Deseori, veranda are ieșiri în camerele vecine, dar dacă doriți, o puteți face ca o cameră separată. De regulă, dimensiunea cea mai optimă a verandei este de 6x4 metri, dar, desigur, alegerea este a ta, deoarece ar trebui să se încadreze în designul general al casei dvs. și complot.

Adăugarea unei verande în casă

În același timp, lățimea camerei nu trebuie să fie mai mică de doi metri, nu va fi foarte convenabil. Înălțimea ferestrelor de la podea se face cel mai bine în centimetri 60. Mobilierul răchită din salcie este foarte potrivit pentru interiorul unei astfel de încăperi. Dacă vom face veranda, în cazul în care nu există nici o ieșire la stradă, în această cameră pot fi aranjate mai mult de mobilier, dar în același timp, vă veți pierde posibilitatea de a merge direct in gradina ta, cum ar fi o fantana sau iaz.

Adăugarea unei verande în casă

Când faceți o ușă pe stradă, alegeți locația sa pentru a "mânca" cât mai puțin posibil zona utilă a camerei. În același timp, nu uitați că veranda nu este un dulap sau de depozitare a lucrurilor inutile, și, prin urmare, cantitatea de mobilier în ea ar trebui să fie optimă și uși, astfel încât a fost un acces ușor la verandă. La urma urmei, acesta este un loc pentru o odihnă plăcută sau prânz și camera ar trebui să fie destul de spațiu altfel, cu un număr mare de oameni vor fi înghesuite, ceea ce înseamnă că nu este confortabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

32 − = 31