Atestare de către NOSTROY

Atestare de către NOSTROY

Atestare de către NOSTROY

Certificare NOSTROY până în prezent este unul dintre documentele solicitate, care, pe lângă creșterea gradului de calificare, este necesar pentru obținerea permisiunii de autorizare a lucrărilor de construcție.

Companiile de construcții se confruntă cu necesitatea de a transmite atestarea din ce în ce mai des. NOSTROY este, într-un fel, un test de cunoaștere a specialiștilor și a managementului companiei.

În același timp, Asociația Națională a Constructorilor a fost certificată, motiv pentru care și-a luat numele. În general, un astfel de control este proiectat pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor companiilor de construcții, care, la rândul său, elimină intrarea de dezvoltatori fără scrupule și a personalului incompetent.

În primul rând, specialiștii companiei care efectuează auditul trebuie să fie instruiți. Numai după aceea vor fi admiși la testarea computerizată. Certificarea NOSTRO în institutele și centrele de formare acreditate este efectuată.

În viitor, după trecerea testării, Actul de evaluare a nivelului de cunoaștere. Rezultatele certificării sunt publicate în Registrul unificat și sunt disponibile pentru SRO.

Organizația corespunzătoare care se auto-reglementează, de asemenea, primește raportul de evaluare, pe baza căruia se decide deja dacă societatea poate fi certificată.

Cum pot atesta în mod independent certificarea NOSTROY?

Pentru a face acest lucru, trebuie să contactați un specialist în accesul la computer. Merită să se spună că trecerea certificării este posibilă chiar cu SRO sau cu centre de creștere a atestării. În același timp, persoana care dorește să obțină documentul este liberă să aleagă unde va fi testată.

Atestare de către NOSTROY

În centrele unde este posibilă verificarea, programul este conectat la site-ul NOSTROY. Aceasta înseamnă că rezultatele cecului sunt primite pe site-ul oficial în timp real, fără întârziere și înlocuire a rezultatelor.

  • În medie, fiecare test conține aproximativ patruzeci de întrebări.
  • Întrebările se referă la diferite domenii de construcție și tipuri de muncă.
  • Răspunsurile sunt date la 60 de minute.
  • Există o anumită limită de erori, care este inacceptabilă, dacă doriți să treceți cu succes certificarea.
  • În cazul în care testarea este reușită, datele despre aceasta vor fi introduse în registrul NOSTROY, iar angajatul va primi ulterior certificatul de atestare.
  • În SRO, unde este compus compania, angajații care au trecut de certificare trebuie să primească un document relevant în acest sens.

Puteți încerca să faceți singur testul și să obțineți un certificat. Există însă și posibilitatea de a evita dificultățile asociate verificării dacă contactați o companie specializată cu experiență în furnizarea acestui tip de servicii.

Compania Certification Plus este un centru specializat pentru prelucrarea permiselor. Cu ajutorul său, certificarea la Moscova are loc în cel mai scurt timp fără probleme.

În ceea ce privește certificarea NOSTROY, acest serviciu este disponibil clienților companiei din orice regiune a țării noastre.

Atestare de către NOSTROY

Certificarea NOSTROY cu firma de certificare plus

Grupul de companii Certification Plus include centrul acreditat NOSTROY. Aceasta înseamnă că puteți trece un test din orice regiune.

Pentru a afla costul procedurii și a determina ce vor fi termenii de certificare și de primire a actelor de verificare, puteți completa un formular online special pe site-ul companiei pe care îl specificați:

  • tip SRO;
  • numărul de angajați care trebuie să ateste;
  • numărul de contact și adresa de e-mail.

Apoi, angajatul centrului poate estima cantitatea de muncă și poate stabili un calendar realist atunci când certificarea NOSTROY poate fi efectuată pentru toți angajații. În același timp, specialistul Certification Plus garantează confidențialitatea datelor clienților care au solicitat ajutor.

De asemenea, vă puteți baza pe consultanță profesională detaliată privind procesul de obținere a pașaportului NOSTROY. Pentru a face acest lucru, va trebui să contactați un specialist pentru a-i pune întrebările care vă interesează. Puteți face acest lucru prin următoarele persoane de contact:

Angajații companiei sunt întotdeauna gata să răspundă la orice întrebări legate de obținerea de certificate și de atestare.

Rezultatele atestării de către NOSTROY sunt recunoscute de toate organizațiile autoreglementatoare care participă la sistemul unificat de atestare al NOSTROY. Verificarea însăși se face la fiecare 5 ani.

Pentru a lucra conform legii, pentru a avea oportunități și avantaje suplimentare față de alte companii de construcții, trecerea certificării NOSTROY de către angajați trebuie să fie obligatorie și nu îndoielnică în ceea ce privește necesitatea acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

32 − 26 =