Bucătărie-dining-living design într-o casă privată

Bucătărie-dining-living design într-o casă privată

Bucătărie-dining-living design într-o casă privată

Dacă aveți o casă privată și bucătăria nu este foarte mare, o opțiune excelentă este să o combinați cu sala de mese. Care este scopul acestei reamenajări?

În plus, obiectivul de a combina un spațiu mai mic cu unul mai mare și de a obține unul spațios, există încă un confort - pentru gazda.

De obicei, femeile sunt sociabili, iar acum proprietăreasa nu este singur în bucătărie pregătirea și crearea de capodopere culinare cu familia ta, având în vedere dorințele gospodăriei.

Mâncărurile mari pentru vacanță sunt ușor de înaintat. O masă confortabilă de luat masa în câțiva pași. Există, de asemenea, o cameră de bucătărie-sufragerie într-o casă de țară.

Bucătărie-dining-living design într-o casă privată

Numai minus atunci când bucătăria și sala de mese sunt combinate - miroase de micul dejun, masa de prânz și cina pot fi distribuite în jurul casei. Desigur, proprietarul va instala o capota puternica care chiar decoreaza designul camerei, dar nu va rezolva complet problema.

Zone de proiectare

Foarte bine, atunci când designul de zone de viață funcționale, practice, combinate cu o sala de mese, combinate în stil. Zonele pot fi împrejmuite cu pereți despărțitori din ghips sau se pot distinge prin culoare, design.

Bucătărie-dining-living design într-o casă privată

Proiectați fiecare zonă în nuanțe similare. În sufragerie, pentru confort, pune covor pe podea, iar în bucătărie - țiglă sau laminat cu linoleum.

Sufrageria poate fi iluminată cu intensitate variabilă. De exemplu, de deasupra mesei de bucătărie, atârnă un candelabru luminos sau câteva, și pentru a decora camera de zi pentru a utiliza punct, încorporate lămpi.

zonare

Cum de a proiecta în mod optim, împărți bucătăria din sala de mese, atunci când acestea sunt în aceeași cameră?

Lumină și realizarea unui design multi-color pentru a desemna diferite zone.

Bucătărie-dining-living design într-o casă privată

Faceți totul în tonuri verzi sau albastre, de exemplu. După cum sa menționat deja mai sus, podeaua este de asemenea împărțită în zone și paturi în fiecare, adecvat. Adesea, la marginea zonelor a pus bara. Arată colorat. Uneori, înlocuiește masa de bucătărie. Dar dacă aveți o casă mare și spațiu suficient, lăsați și o masă clasică cu scaune confortabile. În spatele lor puteți sta confortabil, în timpul serii poți fi pooch cu familia ta.

Utilizați un pas ca separator de zonă - o opțiune elegantă. Cu această abordare, de exemplu, zona de bucătărie este făcută cu un pas peste restul spațiului. Când există o acoperire diferită a podelei - efectul este minunat.

De asemenea, puteți zonifla cu iluminare diferită. Schimbați nivelul luminii, ridicând, coborând lămpile. Acest lucru este obișnuit în multe case.

înregistrare

Cu un plan de design, puteți să vă adresați designerilor pentru ajutor în studio. Ele vă vor ajuta să alegeți materiale pentru podea, dulapuri de bucătărie, blaturi. Dar dacă începeți să întrupați sinele conceput, economisiți bani și faceți-o așa cum aveți nevoie, ceea ce este valoroasă.

Cumpărați o astfel de podea, blaturi, dale și dulapuri de bucătărie care vor fi întotdeauna la modă, armonios arătați cu pereții, accesoriile. Întreaga bucătărie-sufragerie va fi decorată clasic, armonios.

Bucătărie-dining-living design într-o casă privată

Evitați imaginile luminoase sau plictisitoare. Se pot plictisi repede. Nu aplicați tapet, în special cu margini. Acestea se vor deteriora rapid, va trebui să le înlocuiți cu altele noi.

Proiectați o bucătărie cu o sufragerie într-un singur stil, temă. Alegeți accesorii diferite. Designul este unul, iar nuanțele de decorare a camerei sunt diferite - perfecte.

Decorarea zonei de luat masa

Adesea, sala de mese este indicată de designul peretelui în care se află. "Zid accent". Zidul este decorat cu materiale luminoase sau interesante.

O parte din perete poate fi lipită cu tapet original, acoperită cu țiglă, piatră artificială sau naturală sau chiar cărămidă standard. Materialul original de pe perete este o acoperire din plută, imagini de fundal cu o imagine interesantă, mozaic sau laminat.

Bucătărie-dining-living design într-o casă privată

Pe ce opțiune să stați? Depinde de gustul tău și de camera în sine. În cazul în care bucătăria este adiacentă la sala de mese, atunci peretele poate fi jumătate sau complet decorat cu mozaic sau gresie.

Și dacă sufrageria este o zonă de refectori, atunci această opțiune nu este foarte estetică. Zidul bucătăriei din sala de mese poate fi lipit cu tapet cu încăperi de viață sau apetisante a doua feluri de mâncare. O cameră de zi cu un astfel de design - nu este așa.

În camera de zi, în cazul în care zona de luat masa este situat, este un perete perfect pentru a fi căptușit cu piatra artificiala, panouri frumoase din lemn, plută. Imagini de fundal cu compoziții florale, imagini de fundal și într-un mod diferit.

Ideea originală, când face parte din zona de luat masa cu captarea tavanului, care distinge cu claritate această zonă în cameră.

Zonarea poate fi lipită sau vopsită altfel decât plafonul fără pereți. Acest site, adesea un design, arată în mod eficient deasupra mesei, repetând forma sa. Ele atarna acolo.

Ce fel de construcție este? De exemplu, pe un nivel de gips carton sub tavan. Sau acolo se întind panza, atârnă 4 grinzi pătrat sau dreptunghi, vitralii de sticlă.

Spațiul de luat masa este alocat, cu excepția zidurilor cu tavan și o zonă de podea. Combinați podele. Pe locul de muncă, în cazul în care bucătăria-sala de mese - o țiglă. În sala de mese, pe podea este așezat un linoleum confortabil sau o ladă laminată. În multe case se construiește podeaua. Acea parte a bucătăriei, unde nu gătiți mâncare, va arăta mai confortabilă.

Când camera de zi este combinată cu sala de mese, sala de mese face ca pardoseala să fie întunecată sau lumină. Zona unde se duc poate decora panoul. De multe ori este făcut din parchet sau dale. Chiar și într-o bucătărie mică, acesta va desemna zona în care familia își ia mesele.

Acesta poate fi un loc de joacă discontinuu, dar un punct de vedere. De exemplu, peste tot placa este întunecată și este întunecată cu lumină o secvență bej sau șah.

Designul în camera de zi poate fi proiectat după cum urmează. Că zona de luat masa va fi marcată de un covor mare sub masă cu scaune. Sau este interesant să arăți un covor care repetă forma tablei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

68 − = 66