Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Datorită decalajului puteți face o podea perfect plat în orice cameră. Tehnologiile moderne în construcții sunt posibilități unice. Pentru mulți, astfel de cuvinte cum ar fi legăturile și polimerii, podeaua, GOST, piedestal, stâlpi, dimensiuni 100x200 sau 150x50 nu spun nimic. Dar deja cu care se confruntă reparația știu că este, cel mai probabil, câmpul pe busteni. Cineva vrea doar să facă întărirea sexului, iar cineva trebuie să dea un nou, durabil și frumos. Și foarte des se folosește tehnologia dispozitivului de podea pe bușteni.

Demnitatea lor: ceea ce este lag

Imediat merită spus că așezarea podelei pe busteni este, în multe cazuri, doar o soluție ideală. Într-adevăr, această metodă are multe avantaje. Este foarte important ca podeaua să fie caldă.

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Printre avantajele decalajului se numără fiabilitatea și prețul mic

De asemenea, merită să facem podele pe busteni:

 • Zgomotul de la vecinii din apartament de dedesubt nu vă va pătrunde;
 • Instalarea se poate face complet manual;
 • Costul sexului și al muncii este destul de acceptabil;
 • Firele și țevile, foarte puțin atractive, dar necesare, pot fi ascunse sub un astfel de podea;
 • Este un pod eco-friendly.

Când lucrați, mirosul în cameră va fi foarte plăcut. Pentru mulți, apropo, mirosul copacului tratat este un adevărat antidepresiv, care, prin el însuși, ridică starea de spirit și se adaptează la muncă.

Buștenii sunt numiți bare, care sunt necesare ca suport pentru podele dure. Bustenii pot fi realizati din metal, din polimeri, din beton armat, dar de obicei se pun lazuri de lemn. Cu un copac și de lucru mai ușor, și este mai ieftin.

Din grinzi, lagărele sunt caracterizate de mobilitate și dimensiuni mai mici. Grinzi după instalare, dacă dați un exemplu figurativ, nu vă puteți mișca și rămâneți - puteți. Da, și le montați de mai multe ori mai ușor, iar dacă aveți nevoie de reparații - va fi simplu și rapid.

Unelte pentru instalare: dispozitivul de podea pe busteni în casă

Pentru muncă, veți avea nevoie de un ciocan, un nivel, o șurubelniță sau un burghiu, un cuțit. Materialele pentru realizarea unei astfel de podele sunt luate după cum urmează - bucăți de plăci aglomerate sau placaj, orice izolație, șuruburi, colțuri sau elemente de fixare în formă de U.

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Toate uneltele necesare pentru montarea în întârziere pot fi achiziționate la orice magazin de construcții la un preț accesibil

Pentru a pregăti podeaua pentru instalare, ar trebui să eliberați întreaga suprafață a podelei. Verificați șapa veche, dacă podeaua de beton este deja lipsită de integritate, trebuie să fie fixată. Apoi, resturile și praful sunt îndepărtate, totul trebuie să fie curat. Apoi trebuie să eliminați defecțiunea podelei dure. Podeaua trebuie să fie pregătită. Câți nu-i spun profesioniștilor despre necesitatea unui grund, există o atitudine neglijentă față de această procedură. Primer - acest lucru este bine, trebuie să fie absorbit și uscat, și apoi să completeze defecte.

Apoi, în funcție de nivel, se calculează punctul maxim al suprafeței din cameră. Este necesar să se stabilească o marcă pentru a fi un ghid pentru activitatea viitoare. Și de lucru în continuare este dezvoltat în două scenarii posibile: pentru a face suprafața de nivelare a aduce într-un singur nivel, sau de a expune lag-uri în nivelul de elemente din placaj de dimensiuni mici.

Instrucțiuni pas-cu-pas: instalarea unei laguri de pardoseală cu propriile mâini        

Totul pornește de la faptul că barele întregi sau conectate sunt așezate pe lățimea camerei. Prima bară și ultima vor fi amplasate la 20 cm de perete. Calculați etapa dintre decalajele de care aveți nevoie în prealabil.

Apoi instalarea este după cum urmează:

 • Este necesar să se deducă nivelul de sex, din acest moment va depinde de calitatea hainei de finisaj;
 • Toate barele trebuie plasate într-un plan orizontal;
 • Pentru ridicare, se folosește căptușeala de paleți sau placaj;
 • Pentru a stabili un pic, este necesar să se fixeze buștenii, în acest scop se utilizează fie șuruburi cu autoturisme, fie șuruburi de ancorare;
 • Lungimea intervalului de fixare este de 70-80 cm, forați grinzile, prindeți fundația de beton și înșurubați șurubul.

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Pentru a face podeaua să se încălzească, trebuie să se pună între izolații termoizolante

Există o opțiune de instalare a jurnalului și a elementelor de fixare reglabile, prin rotire, veți obține rezultatul dorit. Apropo, dacă finisajul nu este o podea din lemn, iar plăcile ceramice sunt mici, distanța dintre grinzi va fi de 30 cm. Numai în această situație există și întârzieri transversale, cu ceea ce, la aceeași distanță. Ele trebuie fixate la un nivel egal cu barele longitudinale (se folosește colțul). Această armare a construcției trebuie utilizată, deoarece dimensiunea plăcii este mică.

Picioare moderne: dimensiunea barului

Fiabilitatea proiectului depinde nu numai de folosirea plăcilor sau a elementelor metalice, ci și de corectitudinea calculului. În primul rând, lungimea și grosimea barei sunt determinate. Lungimea este lungimea și lățimea casei. În acest caz, este necesar să se lase un gol, iar fasciculul, respectiv, este selectat cu 20-30 mm mai puțin.

Este necesar un astfel de spațiu de aer - împiedică deformarea în cazul în care apar schimbări de umiditate și temperatură.

Secțiunea transversală a fasciculului, dimensiunea sa este mai dificil de calculat. Aici este importantă încărcarea potențială a podelei, precum și dimensiunile spațiilor dintre punctele imediate de sprijin ale acestor decalaje. Există un tabel care facilitează calculele. Cu cât este mai mare suprafața, cu atât mai groasă este cant. De exemplu, mărimea intervalului este de 3 m, astfel încât secțiunea transversală a jgheabului este de 150 mm până la 80 mm. Forma secțiunii este, de obicei, dreptunghiulară. Setați bara de pe margine, astfel încât lagărele să reziste la presiune ridicată.

Care este distanța dintre decalajele podelei

Pasul de întârziere va depinde de grosimea pardoselii. Dacă utilizați podele din plăci groase, bustenii pot fi fixați relativ rar. Ei bine, o acoperire subțire și nu deosebit de puternică necesită o mai mare întârziere.

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Distanța dintre decalări trebuie aleasă în funcție de zona camerei și de caracteristicile sale structurale

Dependența poate fi luată în considerare pe câteva exemple. De exemplu, grosimea plăcii de pardoseală este de 30 mm, ceea ce înseamnă că intervalul dintre decalări este de jumătate de metru. Sau cu o grosime de 40 mm, de aici treapta dintre muchiile de 700 mm.

Nu este necesar un calcul foarte precis. Este suficient să luăm pur și simplu distanța dintre decalajele valorii medii. Și dacă la sfârșitul instalării ați văzut că distanța este inexactă, faceți un pas între aceste ultime jurnale și structura va fi puternică.

Dimensiunea cherestelei: lamele de podea

Lungimea fasciculului ar trebui să fie cu aproximativ 3 cm mai mică decât lățimea și lungimea încăperii unde este așezată podeaua. Lungimea întârzierii trebuie să fie neapărat mai mică decât lungimea camerei, pentru a evita deformarea structurii, dacă apar schimbări de temperatură. Este bine să faceți bușteni de materiale solide, dar este necesar să se prelungească bara.

Împingeți două elemente în conformitate cu regulile:

 • Sub locul de îmbinare, trebuie să existe elemente de sprijin, de exemplu, poli;
 • Dacă se întâlnesc lagărurile adiacente, atunci punctele de îmbinare sunt dispuse unul față de celălalt cu compensare.

Conexiunea trebuie să respecte aceste condiții, în caz contrar ar putea exista o amenințare de rigiditate scăzută a podelei în același loc în care este înfășurată cantla. Vecinii se învecinează cu o deplasare de un metru. Acest fapt afectează dimensiunea barelor luate.

Algoritmul: așezați podeaua pe lag cu propriile mâini

Așezați un jurnal de lemn din colțul camerei. Apoi, un prim rând de general limbii în raport cu peretele și în acest caz, diferența dintre perete și lag-ul trebuie să fie egală cu 1 cm (pentru a evita deformarea lemnului). Apoi, un număr de jgheaburi sunt eliminate în raport cu primul jurnal, aproximativ pe câteva bare.

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Înainte de instalarea jurnalului, merită să vă familiarizați cu recomandările specialiștilor și să vizionați videoclipul de antrenament

Pentru a fixa ferm placile pe baza, trebuie sa bateti lemnul putin cu un ciocan de constructie. Pentru fiabilitatea fixării este necesar. Plăcile sunt atașate de-a lungul peretelui, fixate cu șuruburi. Șuruburile pot fi pe suprafață, nu este important, vor închide plinta.

Sfat: Cum de a întări Sex Gags

Totul este individual, dar există câteva reguli generale. De exemplu, dacă la un nivel există întârzieri la nivelul sexului și un fascicul inferior, se pot fixa cu capse forjate sau cu colțuri perforate. În cazul în care buștenii sunt situați sub bara de legare, se utilizează un suport pentru suport, metal.

Aproximativ, obiectivul principal al amplificării este o fixare rigidă a grinzilor de podea și de fund. În acest caz, când podeaua este întărită, plăcile de parchet nu se vor mai mișca. Cu toate acestea, ca o opțiune, puteți să înveți podeaua pentru a elimina sloturile, iar decalajele se suprapun doar în cazul plăcuțelor.

Cum de a pune lazile pe podea (video)

Astăzi, când podeaua poate fi așezată, turnată, se pot realiza acoperiri de polimeri, se utilizează piese din plastic, cărămizi impregnate etc., multe dintre metodele clasice de refuzare a refuzelor. Dar, uneori, în loc de modele complexe și costisitoare, sunt necesare metode vechi și dovedite. Același etaj pe bușteni, care "face prieteni" cu o casă de lemn și o cărămidă.

Mult noroc în reparații!

Detaliu: laguri (exemple de fotografii)

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Bușteni pentru podea: dimensiunea barei și distanța dintre laguri, masă și sex ca amplifică, dispozitivul în casă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

22 + = 32