Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Dezvoltând designul băii, puteți adera la canoanele clasice și puteți implementa idei îndrăznețe. Una dintre aceste idei îndrăznețe poate fi considerată o grafică pe pereți, aplicată manual.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Ramura de lemn pictata pe tigla din baie

Desenele de pe pereții din baie arată foarte neașteptat și interesant, dacă tema lor se încadrează în imaginea generală a interiorului. Ele pot fi combinate cu aspectul general al camerei și pot fi un loc luminos, contrast, notă cheie.

În plus, copiii dvs. vor aprecia acest pas și vor fi încântați de un astfel de interior. Desigur, nu este vorba doar de desenele temelor pentru copii, puteți alege aproape orice imagine.

Desene pe pereții din baie, modalități de rezolvare a problemei

După ce ați decis o decizie atât de îndrăzneață de a transforma baia, puteți merge în două moduri diferite.

Calea simplă

O modalitate simplă, dar adesea costisitoare - de a se adresa artiștilor profesioniști, decoratorilor, designerilor. Ei vor putea să sfătuiască ce culoare, model și cum să o aranjeze pe pereții unei băi sau a unei băi.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

O imagine mică, inscripționată armonios pe perete, care repetă ornamentul de pe cadă

Recomandările profesioniștilor cu privire la combinația de culori, iluminare și factorii generali de formă ai camerei pot fi foarte folositoare, mai ales dacă nu sunteți de acord cu aceste lucruri.

Costul unei astfel de lucrări este foarte dificil de evaluat, poate fi foarte costisitor, în funcție de nivelul profesionistului care o realizează.

O cale dificilă

O modalitate mai complicată, dar foarte interesantă, este de a proiecta sau de a pregăti propriile șabloane, de a selecta materiale și de a pune în practică idei cu propriile mâini și vecini în spațiul de locuit. Alegerea în acest fel, va trebui să arate nu numai abilitățile de proiectare, ci și abilitățile de construire.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Flori și păsări, desen simplu de casă, realizat de mâinile proprii

Va fi necesar să cumpărați materiale de construcție și cele mai multe pentru a face toate manipulările cu substanțe colorante. Cu toate acestea, în acest caz, puteți spune cu siguranță că toate desenele de pe peretele din baie au fost realizate de dvs., fără asistenți externi.

Pregătirea pentru pictura originală a pereților în baie

Să presupunem că vă decideți să mergeți pe a doua cale, să trasați o imagine în baia de pe perete cu propriile mâini, să vorbim despre secvența și cum să faceți totul.

Primul lucru pe care trebuie să-l ocupați de materialele de construcție. Vom compila o mică listă de instrumente și materiale pe care cu siguranță vom avea nevoie în munca noastră.

vopsea

Puteți alege vopseaua într-o cutie sau sticlă, se recomandă utilizarea unei băi impermeabile la apă sau acrilică, care nu are miros. Culoarea poate fi aleasă gata, sau culoarea albă și culoarea pentru ao transforma în umbra dorită.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Subiecte franceze într-o capodoperă a imaginii pe pereții toaletei

Apropo, solventul pentru astfel de vopsele nu este necesar, se spală cu ușurință și se diluează cu apă.

Instrumente de vopsit

Perii, rolele, rolele pot fi găsite în orice magazin de construcții. Alegeți perii cu grămadă naturală, se urcă mai puțin și nu trebuie să scoateți vilii din imaginea de pe perete. Pentru lucrările decorative pe o suprafață plană, rolele din cauciuc spongios sunt perfecte. O tavă pentru o pernă trebuie să fie cumpărată în dimensiune, o dimensiune mai mare vă va provoca neplăceri.

șablon

Dacă aveți nevoie de un șablon pentru o fotografie, atunci puteți să-l faceți singuri, de asemenea puteți să-i comandați producția într-un atelier de tipărire.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Șablon simplu cu pește pentru fiecare gust

Pentru a monta șablonul pe perete, veți avea nevoie de o bandă de vopsea (crep). Scotch bandă, în acest caz, este mai bine să nu folosească, deoarece lasă urme de lipici, decât este capabil să deterioreze imagini de fundal și chiar și o țiglă.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Imagini originale mici, amplasate pe toți pereții băii

Când lucrați cu șablonul, vopseaua trebuie evitată, ceea ce poate duce la estomparea imaginii. Acordați o atenție deosebită limitelor desenului, astfel încât acestea să fie cât mai echilibrate, folosind o bandă de vopsea vă va ajuta cu acest lucru.

Dacă aveți abilitățile de a desena arta, atunci puteți crea o capodoperă și fără șabloane. Desenul pe perete în baie sau la toaletă este la fel de simplu ca pe panza.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Placi cu desene de flori, frumoase și strălucitoare

Câteva mișcări simple, profesionale și aveți un peisaj plin de culoare în baie. Pentru a face acest lucru, alegeți pe Internet o imagine frumoasă și transferați-o pe perete.

Recomandări pentru pregătirea desenelor pentru pereți

Dacă imaginea este mică, puteți să o imprimați, să o tăiați și să o atașați la perete, să transferați conturul general pe peretele toaletei.

Există și un alt mod de a transfera contururile de pe monitor într-o foaie de hârtie. Pentru a face acest lucru, trebuie să întunecați camera și să atașați hârtia la monitor. Lumina sa strălucitoare vă va ajuta să vedeți clar contururile imaginii, pe care le trageți calm cu un creion.

Apoi, efectuăm acțiunile descrise mai sus, transferând contururile pe suprafața peretelui.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Pictura artistica a peretilor din baie

Vă recomandăm să alegeți un timp liniștit în care să pictați cu desenele băii, în care nu veți fi distras de lucruri străine. Gunoiul și agitația pot duce la consecințe nedorite. Concentrați-vă pe munca dvs., iar rezultatul va fi impresionant.

Prin alegerea de modele de complot, nu putem da recomandări, bazate pe alegerea gustului, dar trebuie remarcat faptul că pereții din camera arate imagini extraordinare cu margini netede și ascuțite. Imaginile necesare pot fi găsite în canalele de scurgere și pe site-urile de designer, utilizarea de motoare de căutare vă va ajuta în această problemă.

Cum de a desena un desen pe peretele din baie

Designul artistic luxos al băii

Dacă ajungeți la procesul de creare a imaginii pe pereții băii cu imaginația corectă, rezultatul va atrage atenția dvs. și a familiei dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

7 + = 12