Cum sa faci 3d podea cu mainile tale (video si foto)

Cum sa faci 3d podea cu mainile tale (video si foto)

fotografie
Tehnologiile informaționale moderne au fost distribuite pe scară largă în cele mai diverse ramuri și sfere ale vieții. Una dintre ele a fost tehnologia modelării 3D, care se bazează pe ideea de a crea un model tridimensional al obiectului, adică o imagine tridimensională vizuală.

Cum sa faci 3d podea cu mainile tale (video si foto)

Etajul 3d etaj.

Astăzi, tehnologiile 3D, cu toată varietatea lor de idei și posibilități, au devenit o poveste de dragoste pentru fanii soluțiilor non-standard în designul interior. Ca un exemplu de utilizare a acestei tehnologii poate fi numit tehnologia de a crea podele 3D în vrac.

Cum se fac 3d etaje - caracteristici

Cum de a crea podele 3D și ce trebuie să țineți cont atunci când vă angajați să vă creați o imagine tridimensională?

Cum sa faci 3d podea cu mainile tale (video si foto)

Instrumente pentru podea 3d: 1 racleta; 2 - un aspirator pentru clădiri; 3- talpă cu ace; 4 scale; 5- rola; 6- bulgară cu disc diamantat; 7 role de ac; 8 - o găleată.

Mai întâi de toate, trebuie să ne amintim că există întotdeauna argumente pro și contra, care trebuie luate în considerare la locul de muncă, fără excepție, și tehnologia de a executa podele 3D. Avantajele neclintite ale podelei 3D sunt rezistența la șoc și umezeală, pe termen lung (până la patruzeci de ani) și ușurința de operare, capacitatea de a monta pe orice substrat.

Din momentele neplăcute trebuie notat următoarele:

 • laborios și de lungă durată, destul de dificil pentru auto-implementare;
 • scufundarea scumpa a podelei de catre maestru;
 • imposibilitatea de a dezmembra o astfel de acoperire.

După cântărire toate argumentele pro și contra, să ia o decizie de a face podea 3d. Ar trebui să fie definite în prealabil, în care camera va fi nivelare etaje 3D, care va fi utilizată ca imagine 3D, indiferent dacă faci munca singur sau angaja un profesionist.

În orice caz, este necesar să se înțeleagă faptul că etajele 3d sunt realizate prin trecerea câtorva pași foarte importanți pentru obținerea rezultatului dorit. Să ne ocupăm mai mult de fiecare dintre ele.

Achiziționarea și selecția materialelor

Alegerea materialelor pentru pardoselile 3D în masă, trebuie să urmați nevoile existente și asigurați-vă că acordați atenție ambalajului care indică domeniul de aplicare.

Se recomandă achiziționarea de materiale de la aceeași marcă pentru a asigura cel mai bun rezultat.

Cum sa faci 3d podea cu mainile tale (video si foto)

Podelele 3D completează și decorează designul camerei.

Și pentru a evita costurile financiare inutile, studiați instrucțiunile și calculați numărul total de materiale necesare. În prealabil, gândiți schema de culori, astfel încât să se potrivească perfect în interiorul dvs. Este foarte bine să aveți în timpul achiziționării în fața ochilor o listă de instrumente și materiale necesare pentru a vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie. Prin urmare, este necesar să se gândească la pregătirea sa în avans.

Poate fi:

 • mixer;
 • ruleta;
 • spatulă;
 • Goliți containerele

și altele.

Pregătirea suprafeței

În funcție de suprafața pe care sunt realizate podele 3D, acțiunile vor fi diferite.

Cum sa faci 3d podea cu mainile tale (video si foto)

Materiale pentru dispozitive de pardoseli polimerice.

 1. Mai întâi de toate, trebuie să scoateți plăcile de plită.
 2. Mai mult, dacă aveți o podea de beton, este suficient să se ocupe de ciment soluție postelennuyu mai devreme linoleum - cu siguranta nevoie pentru a ridica, în timp ce țiglă sau lemn pot fi lăsate cu condiția ca acestea să fie perfect drepte. În cazul în care, cu toate acestea, aceste acoperiri au defecte, cum ar fi fisuri, este necesar să se acopere chit sau de etanșare a acestora.
 3. În cazul în care camera există o problemă cu nivelul recomandat pentru a face o cravată, după care acoperirea trebuie să se usuce timp de 25-28 de zile, și apoi să continue să lucreze. Pentru prindere podeaua de admisie și baze puternice maximal, este necesară pre-tratarea primer melkokvartsevym stropită stratul de nisip, care trebuie aplicat de două ori pentru a umple porii din beton.
 4. Atunci când planificați lucrări suplimentare, considerați că grundul se usucă de la 4 la 24 de ore. Pentru a elimina rugozitatea care a apărut în timpul pregătirii, utilizați un șlefuitor.
 5. Apoi, folosind un aspirator puternic, curățați (sau măturați cu grijă) podeaua de resturile existente și de praf, îndepărtați de pe suprafața petelor grase. Apoi tratați substratul cu impregnare cu poliuretan. Amintiți-vă că suprafața care trebuie tratată trebuie să fie perfect uscată.
 6. Monitorizarea conținutului de umiditate al acoperirii este importantă, deoarece umiditatea excesivă poate avea un efect nociv și poate conduce la consecințe negative sub forma crăpării acoperirii. Pentru a evita scurgerea compoziției, instalați șipcile și pereții camerei cu o bandă de amortizare. După ce ați îndeplinit toate condițiile de lucru pregătitoare, puteți trece la următoarea etapă principală.

Aplicarea unui strat în vrac

Această etapă se evidențiază printre restul în importanța sa, deoarece necesită îngrijire și atenție maximă. Când pregătiți soluția, urmați instrucțiunile de pe ambalaj cât mai aproape posibil și respectați proporțiile, deoarece chiar și un mic exces de apă va avea consecințe negative.

Amestecul trebuie agitat foarte repede și, prin urmare, nu este recomandat să faceți acest lucru manual. La locul de muncă este necesar să se respecte măsurile de siguranță și să se lucreze într-o mască și mănuși.

Procesul de turnare este foarte laborios, deci este mai bine să-l producem împreună, astfel încât să puteți realiza o distribuție mai uniformă a compoziției pe suprafață.

. Astfel, stratul minim de umplere - 0,5 cm strat nevoie Dacă înălțimi mai mari, diferitele dispozitive sunt folosite pentru determinarea sa: balize, un laser, un nivel al apei, care se îndepărtează după turnarea podea.

Turnarea se face unul după altul, cu mici porțiuni apropiate una de alta, această metodă asigură amestecarea în timpul procesului de împrăștiere. În acest caz, o spatulă largă este utilizată pentru a alinia compoziția, iar mișcarea se efectuează în pantofii de pe știfturi.

Când amestecul este distribuit pe suprafață, se folosește o rolă de ac pentru a îndepărta bulele de aer din material, cu ace mai lungi decât lățimea podelei de umplere.

Efectuați toate operațiile de mai sus pentru turnare urmează în 30-40 minute, deoarece după acest timp podeaua începe să înghețe. La sfârșitul lucrului, ar trebui împiedicată o pantă sau o rază de lumină pe podea. Pauza aproximativă este de 2 zile. Apoi puteți începe decorarea.

Imagine sau fotografie autocolant: decor

Imaginea sau fotografia selectată anterior este tipărită într-o imprimantă pe un suport special, de exemplu o bandă de vinil. Amintiți-vă că dimensiunile sale ar trebui să fie mai mari decât dimensiunea camerei de decorat. Asigurați-vă că la imprimare, stipulați că aveți nevoie de o rezoluție de 1440 dpi, iar imprimarea trebuie făcută pe satin mat.

Îl lipiți pe bază, apoi aplicați o soluție specială de alcool metilic.

Pictura în artă este cel mai bine încredințată comandantului. Dacă doriți să creați-vă - du-te pentru asta! Rețineți că trebuie să utilizați vopsele acrilice sau polimerice.

Dacă intenționați să decorați podeaua cu diverse elemente de decor, trebuie să pregătiți materialul selectat în prealabil, ștergând golurile din acesta cu gips și lăsându-l să se usuce complet.

Apoi, trebuie să umpleți podeaua cu un strat de polimer selectat în culoarea în avans. În același timp, rețineți lucrul cu o rolă de ac și, până când începe să înțeleagă, puneți imaginea necesară.

Vă așteptați solidificare completă în 48 de ore, apoi se toarnă un alt strat - 1,5-2 mm - o compoziție polimerică transparentă, laminare cu o rolă specială și de așteptare pentru suprafața de uscare (2-3 zile).

Sfârșit: recomandări

Acest strat are o grosime de numai 0,5 mm, dar este foarte important, deoarece asigură rezistență la șocuri și rezistență la uzură.

Pentru acest strat, trebuie să luați un întăritor și o rășină în proporție de 2: 1, amestecați astfel încât să nu existe bucăți sau cumpărați produsul finit. Lucrul trebuie să fie cât mai rapid și mai rapid posibil în 40 de minute, apoi amestecul se îngroațește.

Acest strat, ca și cele anterioare, se distribuie pe suprafața pardoselii cu o mistrie îndoită și apoi se rotește cu o rolă de ac. Dacă vedeți că bastoanele materiale - opriți rostogolirea. Rezultatul final al muncii lor poate fi admirat după o săptămână, așa este nevoie pentru a usca complet podeaua 3D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

56 − 50 =