Cum sa faci un pat de scaun cu mainile tale

Cum sa faci un pat de scaun cu mainile tale

Pentru a face un pat de scaun cu mâinile, dacă în acest există o nevoie, este ușor, dar beneficiile acestui mobilier foarte mult, deoarece ajută pentru a elibera spațiu în timpul zilei și oferă un pat timp de noapte. Aceasta este o piesă de mobilier indispensabilă, în cazul în care camera este mică, iar oaspeții adesea stau peste noapte.

Cum sa faci un pat de scaun cu mainile tale

Fotoliu în "pat" (A-fără perne, B - cu perne suprapuse): 1 - prima secțiune telescopic 2 - bar scaune amplificare, fotolii peretele lateral 3, 4 - bara de ghidare, 5 - bar transversal, 6 - perne ( pe fotoliu - în mod obișnuit în jos), 7 - scaunul scaunului, 8 - a doua secțiune de tragere, 9 - colțul de mobilier, 10 - placa de acoperire.

Designul prin care este creat un scaun pliabil poate fi rafinat în mod semnificativ dacă se dorește, dar este suficient pentru începător să facă cel mai simplu pat de pat fotoliu care funcționează cel mai simplu. Uneltele și materialele sunt standard pentru a face orice mobilier tapițat cu diferențe minore. Pentru a face un scaun, aveți nevoie de:

Cum sa faci un pat de scaun cu mainile tale

Uneltele necesare pentru lucru: măsoară, nivel, creion, jigsaw electric, burghiu sau șurubelniță, foarfece.

 • burghiu sau șurubelniță;
 • jig a văzut electric;
 • polizor cu mai multe duze;
 • creion;
 • pătrat;
 • nivel;
 • ruleta;
 • capsator de mobilier;
 • bucle de mobilier;
 • șuruburi;
 • șuruburi autotubulare;
 • mașină de cusut;
 • particleboard;
 • panou de mobilier;
 • placă tăiată;
 • cherestea;
 • spuma de cauciuc, sintepon, batting;
 • material pentru tapițerie;
 • spanbond;
 • lipici pentru lipire;
 • foarfece.

Cum se face un scaun: lucrări pregătitoare

Cum sa faci un pat de scaun cu mainile tale

Schema unui fotoliu fără schelet.

Când toate desenele sunt făcute și materialele sunt selectate, puteți începe lucrările pregătitoare pentru a vă face singur patul. Un sistem de sprijin care susține întreaga structură este fabricat din fascicul. Prezența ei nu se trădează însă, dar desenele sunt făcute cu contul ei. Este necesar să tăiați 6 bare de dimensiunea potrivită, ceea ce va indica lungimea necesară a patului. Caracteristica lor 3 pe fiecare parte, suprapunerea anterioare de aproximativ 5 cm. După aceea, încă 5 bari pentru a fixa punctele de pe fiecare pereche de grinzi dispuse longitudinal. Fixarea trebuie efectuată astfel încât fiecare pereche să aibă o bară de legătură, datorită căreia sistemul se îndoa și se desface fără obstacole. Asigurați balamalele de mobilitate.

Alte 4 bare servesc drept picioare pentru structura glisantă și sunt atașate la buclele de mobilier, deoarece în stare pliată trebuie să intre înăuntru. Pentru ca această operație să treacă necontrolată, buclele sunt fixate pe barele neuniforme, iar în interior, acest lucru reduce posibilitatea de dezmembrare de mai multe ori.

Adunarea ulterioară

Cum sa faci un pat de scaun cu mainile tale

Etape de croitorie partea laterală a capacului pe un scaun-pat.

Elementele longitudinale sunt formate din plăci aglomerate, al căror număr poate varia în funcție de desen. Cel mai adesea, mobila folosește grosimea medie a plăcii și densitatea maximă. Pentru zonele deschise, care pot fi prezente pe schemă, este necesar să se ia tableta, adică Varianta laminată, a cărei apariție este mai prezentă. La un preț, acest material pentru fabricarea mobilei este în primul rând, iar lipsurile sale includ fragilitatea și lipsa compatibilității ecologice. In schimb, si impreuna cu placile de mobilier din PAL, caracteristicile acestor materiale sunt similare, dar placa de mobilier este mai puternica si are un aspect atragator. În același timp, prețul său este mult mai mare, deci îl folosesc exclusiv în spații deschise.

Cotierele pot fi realizate atât din plăci aglomerate, cât și din plăci de mobilă. Montarea se face cu o șaibă, aceasta este necesară pentru ca elementele structurale să nu sufere cu daune minore. Și dinspre partea de sus și de sus pe panourile laterale se fac extensii speciale îndreptate spre exterior, astfel încât în ​​timpul somnului pe structura desfăcută, o astfel de etapă nu interferează cu traversa. Cuțitele electrice de pisică au 4 piese identice, dintre care 3 sunt pat și 1 este spatele scaunului. Un mecanism mobil cu dispozitive de fixare este atașat la spătar, deoarece ar trebui să fie capabil să se răstoarne dacă este necesar. Găurile pentru fixare sunt pregătite cu un burghiu și apoi se extind cu șuruburi de fixare a mobilei.

Tapițerie scaun pliabil

Cum sa faci un pat de scaun cu mainile tale

Schemă de paturi pentru fotolii de tapiserie.

Ca umplutură pentru tapițeria patului scaunului folosit ca spumă, baton sau sintepon. Maeștrii cu experiență recomandă utilizarea baterii ca fiind cel mai convenabil la locul de muncă. Umplutura, care acoperă cadrul patului, este acoperită cu un spinbon deasupra pentru ao fixa în locul potrivit. Acest material ajută, de asemenea, la tragerea pe scaun a unui pat de tapițerie exterioară, deoarece acesta se deplasează bine.

Material pentru tapițerie este mai bine pentru a alege un durabil și durabil pentru a face un pat scaun care de mulți ani nu va avea nevoie de un gat. Înainte de strângerea și fixarea umpluturii, scaunul trebuie dezasamblat din nou în părți și strâns fiecare detaliu separat. În primul rând, o parte moale a înălțimii dorite este formată din baterea.

Pentru mobilier moale pentru a servi de mai mulți ani, nu ar trebui să economisiți pe cantitatea și calitatea materialului. Această regulă este valabilă pentru toate părțile scaunului cu tapițeria prezentă. Umplutura este fixata cu ajutorul lipiciului de tamplarie, iar in partea de sus se obtine orice forma dorita.

Spanbond este folosit pentru a pune coperți gata făcute pe scaune, deoarece fără ea toată umplutura va cădea într-o grămadă. Dacă părțile materialului din partea superioară sunt lipsite de rosturi de fixare fixate cu un capsator de mobilă pe cadru, acest material poate fi eliminat. În același mod vin cu scuturi laterale. Capsator pentru fixare finală și suplimentară este folosit în orice caz, deoarece încărcăturile de pe mobilier sunt mari și cusăturile nu le pot rezista fără suport. Când toate detaliile sunt acoperite, puteți asambla din nou scaunul, de această dată pentru o funcționare permanentă. Toate șuruburile și șuruburile din fitinguri trebuie strânse suficient de strâns.

Cadru pliabil fără rame

Cel mai adesea pentru aspectul unui scaun rabatabil este folosit un cadru de placaj sau PAL, dar modelele moi fără rame sunt, de asemenea, comune.

În după-amiaza este un fotoliu moale, iar pentru noapte este așezat într-un aragaz confortabil, care este situat direct pe podea. Aceste modele nu conțin nimic, cu excepția cazului, ambalate dens cu cauciuc spumant. Adesea, această opțiune este folosită pentru copii, deoarece acest scaun este cel mai convenabil format într-un animal amuzant sau un personaj de desene animate. Foile de cauciuc de foi pentru crearea lor sunt necesare cu o grosime de cel puțin 10 cm, deoarece cele mai mici vor deveni rapid inutilizabile. Veți avea nevoie de fermoare pentru ca un capac exterior detașabil să poată fi spălat dacă este necesar.

Design-ul ca unul greu, este compusă din patru perne plate, din care 3 sunt prevăzute în scaun și canapea, un 1 este necesar pentru spătar. Două dreptunghiuri mai mici sunt necesare, din care sunt construite un fel de cotiere. Spuma de dimensiuni tăiate în foarfece standard, marcate anterior pe o riglă, iar pentru fiabilitate, toate cele câteva straturi sunt lipite împreună înainte de a trage capacul. Adezivul trebuie lăsat să se usuce înainte de utilizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

8 + 1 =