Cum sa taie o baie de fonta cu mainile tale?

Cum sa taie o baie de fonta cu mainile tale?

Fedor, Ufa întreabă întrebarea: Bună. Fac reparații și trebuie să aflu cum trebuie să taie o baie din fontă. În ușă, nu merge până la capăt, iar pasajele de pe ușa din față sunt înguste, astfel că ieșirea este doar în bucăți. Cum este mai sigur să faceți acest lucru, cine a întâmpinat această problemă? Solicitați, vă rog,

Cum sa taie o baie de fonta cu mainile tale?

Există mai multe modalități de tăiere a unei băi din fontă, dar dacă este în apartament, atunci o variantă cu utilizarea unui bulgar este mai potrivită. Adesea au oferit variante cu spargerea băii în bucăți cu un ciocan. Cu toate acestea, această metodă este plină de împrăștiere a fragmentelor ascuțite care se încadrează în părți neprotejate ale corpului și care pot provoca daune considerabile. În plus, zgomotul în timpul ruperii va fi incredibil.

Astfel, rămâne doar să taie baia în bucăți, dacă îndepărtarea ei nu este în întregime posibilă. Variantele de tăiere cu plasmă, cum ar fi utilizarea autogenului, este de dorit să nu se utilizeze la domiciliu. Lucrul cu bulgarii nu necesită mult efort.

Pregătirea pentru lucrul cu toaleta

Pentru a tăia o baie bulgărească, ar trebui să cumpărați:

  1. Angrenaj - bulgară.
  2. Câteva discuri pentru ea.
  3. Aparat de respirat.
  4. Ochelari de protecție.
  5. Haine murdare, care pot fi aruncate.

Din baie este necesar să scoatem totul, deoarece orice suprafață după tăiere va fi acoperită cu praf negru. Pansament pentru această procedură, trebuie remarcat faptul că este posibil ca hainele să fie aruncate după aceea.

Ochelarii de protecție și un aparat respirator nu vor permite ca praful de fontă să intre în sistemul respirator și ochii. Dar tot nu protejează complet, și va dura mult timp pentru a spăla praful de metal negru. Înainte de a începe lucrul, asigurați-vă că ușile sunt bine închise și dacă sunt scoase, deschiderea trebuie închisă cu atenție cu un film.

Bulgarul poate fi util în procesul de dezmembrare. În cazul în care baia a fost folosită de mai mulți ani, sifonul de scurgere ar fi putut fi maturat destul de puternic. El va trebui să taie, deoarece el ar putea "să crească împreună" cu țeava. În primul rând, în apropiere de scurgere, și apoi trăgând baie eliberat și rotindu-l cu susul în jos, scoateți-l complet, după ce se taie la același nivel cu peretele.

Tăiați o baie din fontă

Înainte de a începe, trebuie să vă asigurați că aveți suficiente materiale. Pentru a lucra cu o baie din fontă, sunt luate discuri metalice. Și 230 mm este mult mai bună decât 125 mm. Este posibil și mai mic, desigur, dar atunci lucrul la tăiere va fi amânată. Dacă fața, ochii și organele respiratorii sunt închise - puteți continua.

Începe cu jantele și apoi traversează pereții și fundul. Mai multe fierăstraie pot fi utile pentru tăiere. Merită să ne pregătim pentru faptul că, dacă băile sunt vechi, atunci va fi nevoie de mai mult timp pentru muncă.

Pentru a vă grăbi cu claritate nu este necesar, este necesar să acordați timp bulgar pentru răcire, deoarece se poate supraîncălzi și nu reușește.

Când lucrarea se termină, aceasta trebuie instalată sub jumătățile cavității tăiate a suportului, astfel încât piesele separate să nu se închidă și să nu se apese pe disc. Dacă după tăiere piesele băii sunt libere să treacă prin ușă, se atinge obiectivul și se pot opri lucrările de tăiere. Dacă nu puteți suporta piesele rezultate, datorită mărimii sau greutății lor, merită repetarea procedurii prin tăierea pieselor rezultate.

După aceea, acestea sunt garantate să treacă prin ușă, ele pot fi de a transporta prin coridoare înguste, cu tocurile ușilor și mobilă nu va fi afectat. Da, și transportul băii din fontă în părți la halda sau la punctul de recepție a metalului va fi mult mai ușor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 1 = 3