Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Când folosiți ușa, puțini oameni se gândesc cum să le folosească pentru a-și păstra mecanismele în integritate. Adesea, ne uităm cum nu se închid ușile din zăpadă sau invers.

Pentru a realiza o mișcare ușoară a ușii la închidere și, în același timp, asigurați-vă că se poate realiza o clemă strânsă cu dispozitivul de închidere deja cunoscut. Dar cum să alegeți dispozitivul necesar și să-l instalați singur, să încercăm să ne dăm seama.

Scopul mecanismului

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Aparatul mai aproape

Vom analiza în detaliu cum este aranjată ușa de apropiere și ce funcție efectuează. Acest dispozitiv, care asigură o închidere treptată a ușii până când este complet apăsată. Acest lucru creează multe facilități și priorități:

 • mișcarea tăcută a pânzei;
 • Închideți întotdeauna ușa strâns;
 • îndeplinirea funcției de menținere a căldurii la rece;
 • în unele cazuri asigură automatizarea structurii.

În produsele fabricate recent și îmbunătățite, sunt prevăzute funcțiile de ventilație și blocare.

Împărțirea în specii

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Tipuri de închidere

Există multe tipuri de dispozitive care diferă în anumite caracteristici. Dacă vă ocupați de ele pe principiul instalării, primim:

 1. Dispozitivele care sunt suprapuse pe foaia de ușă (deasupra capului). De obicei, ele sunt plasate în partea superioară și se conectează fie cu o cutie, fie cu un perete.
 2. Dacă produsul este așezat în partea inferioară a ușii și conectat la podea, se numește podea.
 3. Există, de asemenea, astfel de produse care sunt plasate în interiorul pânzei sau în podea. Ele nu sunt vizibile, deci sunt numite ascunse. Este aproape imposibil să se stabilească un astfel de mecanism independent.

Ele se disting, de asemenea, prin principiul muncii:

 • maneta. Acesta este unul dintre cele mai simple dispozitive. Constă dintr-un arc și un sistem hidraulic;
 • slide. Funcționează datorită apariției unei forțe de frecare, care reduce și viteza de închidere a lamei.

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Prin dispunerea mecanismului intern, dispozitivele de închidere sunt împărțite în camă și în cele dințate. Mișcarea treptată a pânzei oferă un mecanism de tip stilou, deci este plasat pe niște închizători de diapozitive. Cutia de viteze este mai grosieră în structura sa, deci este montată pe cârpe metalice grele.

Cum să alegi cea potrivită

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Corectați calculul sarcinii pe ușa de apropiere

Alegerea unei uși mai aproape, este necesar să se ia în considerare mai mulți factori. Asigurați-vă că luați în considerare lățimea pânzei și greutatea acesteia. În funcție de acești indicatori, clasa sa este stabilită. În caz contrar, mecanismul nu poate suporta încărcătura și foarte curând va deveni inutilizabil. De asemenea, este necesar să se stabilească cu fermitate ce funcții trebuie să fie furnizate pentru funcționarea corectă a ușii. Cu cât sunt mai mult, cu atât costă mai mult mecanismul.

Gama de dispozitive de închidere a ușilor din plastic este destul de largă. Prin urmare, trebuie să citiți cu atenție toate caracteristicile sale și numai atunci alegeți.

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Cum se instalează ușa mai aproape

montare

Instalarea dispozitivelor de închidere a ușilor pe o ușă din plastic este un proces simplu, însă necesită cunoștințe privind principiul instalării, deoarece, în funcție de caracteristicile instalării structurii ușii, se alege metoda de montare a mecanismului.

Mai întâi de toate, acordăm atenție la ce descoperire are frunza ușii: de la sine sau de la sine.

Suprapunerile sunt universale, astfel încât acestea pot fi instalate din una sau cealaltă parte.

Deci, în cazul în care designul se deschide la sine, atunci mecanismul ar trebui să fie situat pe partea de amplasare a buclelor. Când vă deschideți, ar trebui să-l instalați pe cutie și o pârghie este atașată la pânză.

Instrucțiuni pentru montarea unei uși clasice mai aproape

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Instrucțiunea dată vă va ajuta să stabiliți cât de corectă să stabiliți o ușă mai aproape de ușă:

 1. În primul rând, trebuie să marcați locurile pentru dispozitive de fixare, cu care se va monta cutia. Foarte adesea în kit există un șablon pentru marcare, pe care trebuie să-l atașați la foaia de ușă și marcați punctele necesare.
 2. În locurile marcate vom găuri găuri.
 3. Am montat cutia folosind șuruburi.
 4. Prin același principiu, montați maneta pe cadrul ușii.
 5. Următorul pas este să conectați corpul la levier. Acest proces este realizat astfel încât atunci când ușile sunt închise, se formează un unghi drept între această lamă și pârghie.
 6. Apoi continuați să reglați dispozitivul instalat. Produceți-l cu șuruburi care sunt plasate în capătul corpului. Cu ajutorul acestei ajustări, viteza de închidere necesară a ușii și opțiunea de prindere sunt setate: cu sau fără zdrobire, blocarea deschiderii și așa mai departe.

După instalarea ușii, aceasta poate fi deghizată. În acest scop, este disponibilă o căptușeală specială.

Montarea mecanismului de podea

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Mecanismele de podea sunt foarte convenabile

Procesul de instalare a ușii mai aproape de podea este un pic mai complicat. Mecanismul însuși este instalat pe podea și conectat la partea inferioară a foii de ușă.

 • foarte des, dispozitivele de închidere a podelei sunt echipate numai cu instrucțiuni, cu produsul în sine și cu mai multe chei. Toate elementele de accesorii și accesorii nu sunt incluse în ansamblu. Prin urmare, trebuie să dobândești singur elementele lipsă;
 • De asemenea, trebuie să se țină seama de faptul că grosimea sa este de aproximativ 4 cm, prin urmare, pentru a nu se împiedica în mod constant în jurul acestuia, este necesar să se încălzească dispozitivul în podea. Acest lucru este cel mai bine luate în considerare în timpul construcției. În caz contrar, va fi necesar să se efectueze o serie de lucrări privind pregătirea unei nișă în podea pentru mecanism;
 • Pentru dispozitivele de închidere a podelei pe partea inferioară și superioară există diferite tipuri de fitinguri. Pentru partea inferioară, fitingurile sunt montate în podea și apoi atașate la dispozitiv. Suprafața are două părți, dintre care unul este atașat la cutie, iar celălalt la foaia de ușă;
 • pentru montajul nestingherit există un șurub de reglare. Acesta funcționează pe următorul principiu: un bolț înăsprire la început, în timp ce PIN-ul este adâncită, iar după șurubul lamei este eliberat, iar PIN-ul este conectat la dispozitivul de pe ușă. În acest fel, are loc conectarea părților inferioare și superioare.

Practic, acest tip de usa este instalat in cladiri de birouri. Ele pot fi folosite pentru uși din sticlă, plastic și lemn. Pentru o recenzie a dispozitivelor de închidere a podelelor populare, consultați acest videoclip:

Montarea mecanismului ascuns

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Cel mai dificil proces este acela de a pune o ușă ascunsă mai aproape. Este construit în interiorul foii de ușă, prin urmare, necesită eforturi suplimentare și unelte. Acestea sunt necesare pentru aprofundarea dispozitivului în foaia de ușă.

Apoi mecanismul este instalat în nișă pregătită, iar a doua parte este atașată la cutie. Acesta este un proces destul de consumator de timp și mulți preferă să contacteze specialiștii. Pentru mai multe informații despre instalarea ușii mai aproape de ușă, consultați acest videoclip util:

Metode alternative de instalare

Cum se instalează ușa mai aproape de ușa din plastic

Cum de a instala o ușă mai aproape, în cazul în care instrucțiunile atașat la el dintr-un motiv oarecare nu este potrivit. Ieșiți din situație utilizând următoarele metode:

 1. Montarea ușii mai aproape, utilizați un colț suplimentar, care este atașat la cutie, și deja la ea este montat pârghia. Puteți, și viceversa, să atașați cutia de mecanisme la colț și atașați levierul la foaia de ușă.
 2. Utilizați o placă specială pentru instalare. Aplicarea sa are trei variații:
 3. Plăcuța este atașată la capătul superior al ușii, astfel încât o parte să iasă în afară. O cutie de închidere a ușii este atașată la aceasta, iar pârghia este atașată la cutie.
 4. Plăcuța este montată împreună cu mecanismul la cutie, iar pârghia către ușă.
 5. O cutie este atașată la ușă. Plăcuța este mărită de lățimea pantei, iar apoi este atașată pârghia.

După cum puteți vedea, există multe modalități de a instala o ușă mai aproape. Trebuie doar să alegeți dispozitivul potrivit și să îl instalați în modul cel mai potrivit, ținând cont de montarea ramei ușii și a ușii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 59 = 69