Etaj din stejar alb în interior: selecție de mobilier, exemple (foto)

Etaj din stejar alb în interior: selecție de mobilier, exemple (foto)

fotografie
Un stejar alb ca o acoperire de podea este folosit pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru se datorează în mare parte performanței sale excelente și performanței estetice excelente. Steaua în sine este o specie de copac foarte puternică și de încredere și tratată într-un mod special, dobândește o structură neobișnuită de lemn.

Etaj din stejar alb în interior: selecție de mobilier, exemple (foto)

Figura 2. Contrastul interior conferă interiorului un aspect neobișnuit și original. Această combinație este folosită de mulți designeri.

Dar, în momentul în care prețul unei astfel de podele este destul de mare, astfel încât producătorii sunt în căutarea pentru tot felul de moduri de a crea materiale de înaltă calitate, care imită podele din stejar albit, dar este caracterizat printr-un cost redus.

Dacă dintr-un motiv oarecare nu puteți cumpăra parchetul original din stejar tratat cu soluții speciale și apoi vernisat, o opțiune excelentă în interior va fi un laminat sau un linoleum având o culoare similară.

Caracteristici ale pardoselii de stejar alb

Etaj din stejar alb în interior: selecție de mobilier, exemple (foto)

Figura 1. Interiorul în stilul minimalismului dă un anumit romantism și istoricitatea camerei.

Astăzi, producătorii oferă un număr imens de acoperitoare de podea diferite. Consumatorii, în funcție de gustul lor, pot alege diferite materiale și soluții color diferite. Unii cum ar fi culorile mai întunecate, cineva alege cea mai mare lumină.

Dacă vorbim despre culoarea stejarului alb, atunci trebuie notat de gradul înalt de practică. Aceasta se explică prin afirmația binecunoscută conform căreia praful este mai puțin vizibil pe o suprafață ușoară. În plus, acoperirea ușoară a pardoselilor extinde vizual spațiul și oferă camerei un aspect nobil și rafinat.

Ce trebuie luat în considerare atunci când planificați echiparea interioară cu o podea de stejar albită? O varietate de nuanțe de culoare ale acestei podele. În ciuda faptului că culoarea principală a stejarului alb este gri deschis, poate avea multe nuanțe: de la gri închis, așa-numitul vârstă până la gri-roz sau galben-gri. Există soiuri de stejar alb, care au o umbra ușor de liliac.

Toate acestea sunt culori reci, iar alegerea elementelor și a accesoriilor interioare pentru un asemenea podea ar trebui să fie foarte atentă. Deci, textura acestei pardoseli are cicatrici mici, ceea ce conferă rugozitatea suprafeței, iar prezența culorii gri este asociată cu epocă, abraziune, vârstă înaintată. O astfel de acoperire, chiar și în stilul minimalist, dă un anumit romantism și istoricitate: Fig. 1.

Metode și metode de decorare interioară

Etaj din stejar alb în interior: selecție de mobilier, exemple (foto)

Figura 3. Nu este recomandat să se utilizeze mobilier din diferite tipuri de lemn în interior.

Având în vedere acest fapt, designerii recomandă utilizarea principalelor tehnici opuse: combinație completă sau contrast. Contrastul presupune instalarea de mobilier care are culori contrastante. De exemplu, mobilierul din mahon va fi potrivit aici.

La prima vedere, această combinație pare incredibilă, dar nici un altul nu subliniază frumusețea unuia și a celuilalt lemn: Fig. 2. Această combinație va fi ideală în interiorul stilului clasic sau vintage: le va da autenticitate și va crea un sentiment de antichități.

Dacă vorbim despre recepție, pe baza unei combinații complete, aici aveți nevoie de mobilier din specii ușoare de lemn: zada de munte, cenușă sau stejarul stejar alb. În acest caz, utilizarea pieselor de mobilier din diferite rase nu este permisă: Fig. 3. Utilizați această tehnică pentru a vă oferi servicii dacă intenționați să vă echipați casa în stil rustic sau rural.

Dar mobilierul nu este tot ce formează interiorul camerei. Modul adecvat pentru acoperirea podelei ar trebui să fie adaptat și materiale de decor de perete. Deci, dacă doriți să dați casei dvs. o nuanță de antichitate, alegeți tonurile mai subțiri și gri din podea, mobilier și pereți. Dacă preferați nuanțele mai calde, utilizați linoleum galben-gri, tonuri galbene, verzui sau nisipoase de mobilier și pereți.

Dar, potrivit designerilor, alegerea culorii materialelor de decorare a pereților și a mobilierului, atunci când linoleum stejar alb ar putea fi aproape orice. Principala regulă - tonul podelei ar trebui să corespundă culorii de bază a interiorului. Dacă în cameră există 2-3 bucăți de mobilier în culori luminoase, focalizați-le pe ele și acoperiți pereții cu un material similar cu culoarea podelei. Dimpotrivă, în cazul în care mobilierul este aproape de tonul pardoselii, faceți pereții mai luminoși și mai saturați.

Deci, stejarul alb este perfect combinat cu accente în variantele de culoare albastră, smarald, ciocolată sau cireș. În sine, acestea sunt culori foarte bogate și bogate, care, combinate cu gri de epocă, fac ca camera să fie cât mai rafinată.

Exemple de interior cu podele din stejar alb

Etaj din stejar alb în interior: selecție de mobilier, exemple (foto)

Figura 4. Interiorul camerei într-un stil modern: pardoseli și pereți - lumină, mobilier - negru, accesorii și elemente de decor - violet.

Dacă intenționați să puneți în casa dvs. un laminat sau linoleum de culoare stejar alb, dar nu doriți să contactați designeri profesioniști, vă va fi interesat de exemple de gata de interior, de multe ori utilizate pentru finisarea apartamentului:

  1. Clasic: pardoseală - stejar alb, culoarea pereților - gri, mobilier - din mahon (ca opțiune bugetară - cu imitație sub mahon), ca accent puteți folosi canapea roșie și fotolii.
  2. Alb: pardoseli, pereți, mobilier - în culori deschise, accentele alb (perne, perdele, fețe de masă etc.) sunt folosite ca accent.
  3. Metal: pardoseli, mobilier și pereți - în culori deschise, cu accesorii metalice (mânere din bronz, lămpi de diferite modele, sfeșnici etc.), mobilierul din sticlă va arăta bine.
  4. Alb-negru: pardoselile și pereții sunt ușoare, mobilierul este negru, accesoriile și elementele de decor sunt violete, liliac, cireș sau albastru (Figura 4).

Pentru a crea un interior atractiv dintr-o acoperire de podea de culoare stejar alb este destul de simplu. Principalul lucru aici nu este să exagerăm, deoarece excesul accentelor luminoase poate strica complet aspectul camerei. Dar interiorul prea monoton va părea un pic plictisitor. Utilizați recomandările date, iar casa dvs. va străluci cu culori noi și veți obține un aspect rafinat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 86 = 88