Instalarea ușii metalice de intrare cu mâinile tale: manuală, foto, video

Instalarea ușii metalice de intrare cu mâinile tale: manuală, foto, video

Instalarea ușii metalice de intrare cu mâinile tale: manuală, foto, videoAtunci când cumpără uși noi, o persoană are posibilitatea de a alege: să încredințeze instalarea specialiștilor (și să plătească niște bani pentru asta) sau să instaleze independent ușile de intrare metalice (primind pentru munca lor un bonus sub forma aceleiași cantități în buzunar).

Vrei să te descurci? Desigur, pentru că nu există nimic complicat în acest sens. Este suficient doar să aveți instrumentele necesare și instrucțiunile clare. Și, desigur, nimeni nu anulează o minte sănătoasă și o pereche de mâini care nu se tem să muncească din greu.

Lucrări pregătitoare

Instalarea ușii metalice de intrare cu mâinile tale: manuală, foto, video

Luați un exemplu simplu de instalare a unei uși metalice de intrare.

Deseori, există o situație în care ușa disponibilă este diferită în raport cu ușa standard achiziționată. În același timp, deschiderea este întotdeauna mult mai ușoară decât extinderea acesteia. Prin urmare, este logic să selectați ușile în acest sens.

Care este lățimea standard a ușilor? Frunzele de ușă diferă în lățime cu o treaptă de 100 mm în intervalul de la 600 la 1000 mm. În același timp, pentru ușile interioare sunt utilizate garnituri de dimensiuni de 600 - 800 mm, iar ușile de intrare au o lățime de 900 sau 1000 mm. Acest lucru se datorează faptului că prin ele ar trebui să treacă ușor orice mobilier de dimensiuni standard, precum și aparatele de uz casnic.

Deci, deschiderea noastră trebuie să fie ajustată cât mai precis posibil la dimensiunile ușilor cu cadrul închis al ușii.

Reduceți deschiderea prin utilizarea unei cărămizi de silicat alb sau a unui bloc de granule. Puteți folosi betonul gazos. Și pentru a crește, veți avea nevoie fie de un puncher, fie de un bulgar cu un disc diamantat. Desigur, există o tehnică specializată pentru acest scop, dar este utilizată numai de maeștrii cu experiență.

Cu o lățime a ușii de 900 mm, deschiderea pentru aceasta ar trebui să aibă o înălțime de 2080 mm și o lățime de 980 mm. Acest lucru este suficient pentru a pune cutia și a oferi un spațiu tehnologic, care vă permite să aliniați ușa în timpul instalării. Mai târziu se va umple cu spumă.

Instalarea ușii metalice de intrare

Instalarea ușii metalice de intrare cu mâinile tale: manuală, foto, video

Este mai convenabil să instalați ușile cu un asistent. Deoarece ușa însăși are multă greutate. Și va fi mult mai ușor să o instalați atunci când cineva poate susține ceva dacă este necesar.

Deci, cu ajutorul nivelului, poziția corectă a ușilor este determinată. În timp ce asistentul le ține în poziția dorită, comandantul marchează locul fixării șuruburilor de ancorare. De la calitatea instalării lor va depinde de rezistența și fiabilitatea ușii. Experții experimentați omit marcajul și încep imediat să găsească găuri în care sunt introduse ancorele. Prin această abordare, ajutorul ajutorului este aproape inutil.

Începeți procesul din partea balamalei. Ele sunt strânse strânse cu o cheie de priză. Apoi, puteți repeta procesul din partea opusă a șanțului. Această operațiune trebuie să fie luată cu toată responsabilitatea, deoarece este cea mai dificilă și cea mai importantă parte a instalației.

Shimo și izolarea termică a ușii de intrare

Instalarea ușii metalice de intrare cu mâinile tale: manuală, foto, video

După ce ușa este atârnată, este necesar să se asigure izolarea camerei de pescaj și zgomotul nedorit. Pentru a face acest lucru, spațiul dintre cutie și deschidere este umplut cu o spumă de montaj. În vânzare există cilindri, care sunt echipați cu un tub special. Cu toate acestea, consumul de materiale din acest pachet este foarte mare. Un pistol simplu de spumare va reduce în mod semnificativ depășirea spumei de montaj. Sunt produse pachete specializate.

Este de dorit să lucrați cu ușile închise. Deoarece spuma în timpul dilatării creează o anumită presiune, care poate deforma noul cadru al ușii. Chiar dacă este făcută din metal.

Adesea există recomandări pentru încălzirea cilindrilor cu spumă în apă fierbinte. Cu toate acestea, trebuie amintit că, pe măsură ce crește temperatura, spuma din cilindru se extinde. Și dacă temperatura specificată pe ambalaj este depășită, aceasta poate crea suficientă presiune pentru a face totul în jurul său umplut cu spumă după o mică, dar tare "erupție de Vesuvius". Dacă nu doriți să aveți circa 50 de litri de etanșant spumant care zboară în toate cele patru laturi ale holului, urmați instrucțiunile de utilizare indicate de producător.

Este destul de suficient la temperatura camerei pentru ao agita bine înainte de utilizare.

Suflați toate fisurile care sunt pe partea și pe partea de sus a ușii. Sub spuma, riscul de a fi distrus de încărcătură la prag cu mersul constant. Prin urmare, crăpăturile dintre podea și prag sunt acoperite cu mortar de ciment.

Penne pentru uscarea completă ar trebui să fie de aproximativ 6 ore. Prin urmare, în acest moment este recomandabil să lăsați ușa într-o poziție închisă și să nu o utilizați. Familia poate merge în acest moment pentru a vizita, aranja o călătorie de campare sau o plimbare în parc.

Reglarea ușilor de intrare

Instalarea ușii metalice de intrare cu mâinile tale: manuală, foto, video

După ce au trecut 6 ore, puteți deschide ușile și le puteți ajusta. Dacă ușa dvs. este instalată de către maeștrii invitați, atunci, de regulă, ei nu efectuează după ajustare. Va trebui să faceți un apel separat. Chiar și atunci când ușa funcționează la prima vedere bine, ajustarea încă nu durează. Acest lucru va prelungi in mod semnificativ durata de viata a noilor usi de intrare.

Chiar și distorsiunile subtile ale foii de ușă în raport cu cutia pot afecta negativ starea coperților și a mecanismelor de blocare. Prin urmare, în cazul în care există dorința de a-și extinde durata de viață, trebuie să se acorde atenție asigurării faptului că spațiul de degajare de-a lungul întregului perimetru al ușii este același. De regulă, producătorii se atașează la balamalele ușilor care au funcția de reglare.

Fiecare dintre cele trei bucle care ține ușa are trei șuruburi dispuse într-un triunghi. Au găuri pentru cheia hexagonală. Pe baldachinul mijlociu trebuie să slăbiți toate șuruburile și pe partea superioară și inferioară două, care sunt situate una sub cealaltă.

Veți vedea unde există mai mult spațiu liber. La clema superioară, cel de-al treilea șurub al bucșei superioare trebuie să fie slăbit și, respectiv, la partea inferioară a spațiului liber.

În acest caz, trebuie să reglați distanța, care este situată pe partea laterală a balamalelor. Când este reglat corespunzător, restul se va ridica așa cum ar trebui.

Când decalajul este setat la valoarea dorită, șurubul relaxat este fixat, după care șuruburile rămase sunt strânse pe balamalele superioare și inferioare. Bucla de mijloc este fixată în ultima întoarcere.

Instalarea ușii metalice de intrare cu mâinile tale: manuală, foto, video

Aici, poate, asta e tot. Acum, ușile voastre vă vor servi cu credincioșie pentru o lungă perioadă de timp.

Cum se instalează o ușă metalică de intrare? video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

24 − 23 =