Mecanismul perdelelor de roluri de către sine: trăsăturile creației

Mecanismul perdelelor de roluri de către sine: trăsăturile creației

Crearea jaluzelelor cu mâinile lor este o sarcină pe care orice maestru de acasă îl poate îndeplini.

Mecanismul perdelelor de roluri de către sine: trăsăturile creației

Schema de introducere a agentului de ponderare.

Mecanismul de ridicare, utilizat în acest design, este realizat sub forma unui arbore, ridicarea sau coborârea perdelelor are loc datorită rotației sale.

Astfel de perdele cu mâinile lor - o sarcină simplă și interesant să-l îndeplinească, trebuie să cumpărați materialele și instrumentele necesare.

Utilizarea structurilor de role cu un mecanism de ridicare în orice cameră îl poate transforma dincolo de recunoaștere și permite rezolvarea unei game largi de soluții de proiectare. Dar, atunci când instalați perdele de rulou, trebuie să luați în considerare toate nuanțele, deoarece puteți face atât designul elegant și distrugeți complet ideea de design.

Jaluzelele sau jaluzelele sunt montate direct pe cadrul sau în deschiderea ferestrei, deși arată simplu, dar nu mai puțin interesante decât perdelele scumpe sau lambrechinele.

Structurile de role au un mecanism de ridicare convenabil, astfel că și-au găsit aplicația atât în ​​birouri, cât și în apartamente.

Avantajele jaluzelelor

Aceste elemente sunt echipate cu un mecanism de ridicare convenabil, pot fi folosite singure sau împreună cu alte elemente de decorare a ferestrelor. Acest design poate fi instalat atât pe ferestre din plastic cât și din lemn. Ei închid fereastra strâns și doar să aibă grijă de ei.

Mecanismul perdelelor de roluri de către sine: trăsăturile creației

Schemă de fixare jartiere.

Acest design are un mecanism simplu de ridicare, astfel încât să nu se defecteze în timpul utilizării acestor perdele. Când sunt instalate corespunzător, ele vă permit să diminuați complet camera, există o gamă largă de soluții color.

Unii oameni confundă jaluzelele romane și roller. Ele sunt asemănătoare în aspect, dar jaluzelele romane sunt asamblate cu un sistem de cabluri, iar jaluzelele au un mecanism de ridicare a brațului care se rotește și se află în partea de sus a structurii.

Tipuri și tipuri de jaluzele

Proiectarea arborelui poate fi deschisă sau închisă, poate fi utilizat un motor electric pentru controlul ușor al jaluzelelor.

Structurile de role pot fi cu casete sau fără, mansardă sau sub formă de role blind. Printr-un principiu de management, acestea pot fi ajustate manual prin intermediul unui lanț sau a unui mecanism electric. Există astfel de desene și pentru materialul folosit, poate fi o varietate de tipuri de țesături.

Caracteristici de creare de rulouri auto-fabricate

Să luăm în considerare un exemplu de a crea un astfel de design cu propriile mâini, în timp ce ruloul va fi în partea de jos, iar la înălțimea dorită panza este fixată cu ajutorul benzilor.

Mai întâi, efectuați măsurări ale ferestrei pe care va fi atașată această perdea. Lățimea țesăturii ar trebui să fie mai mare decât dimensiunea specificată cu 2-4 cm, lungimea ar trebui să fie mai mare cu 5-15 cm. În funcție de camera în care veți instala acest design, alegeți țesăturile și modelul.

Pentru muncă aveți nevoie de:

  • două bucăți de pânză de mărimea necesară;
  • benzi care vor fi folosite ca jartiere, ar trebui sa fie de doua ori mai lungi decat perdelele + 30 cm;
  • un fascicul de lemn sau o țeavă pentru fixare, lățimea lor ar trebui să fie cu 1 cm mai mică decât lățimea cortinei, puteți cumpăra un sistem de casete gata făcute;
  • tija sau bara pentru ponderare;
  • șurubelniță și șuruburi;
  • un capsator;
  • firul, acul.

Ordinea de executare a lucrărilor

Îndoiți cele două bucăți de țesătură cu partea necorespunzătoare și coaseți pe cele trei laturi, apoi sacul rezultat este dezactivat. Acum trebuie să introduceți un agent de ponderare sau pentru el puteți face un buzunar special.

Îndepărtați țesătura finită și prindeți-o într-o bară din lemn, dacă se utilizează o țeavă, țesătura se înfășoară în jurul acesteia și este cusută. Suporturile sunt pliate în jumătate și sunt fixate și pe bara cu ajutorul capselor. După aceasta, fixăm fasciculul pe cadrul ferestrei.

Deasupra cant fi zadekorirovat. Dacă intenționați să înlăturați perdelei, atunci puteți atașa cârligele speciale. Pentru fixarea pe o fereastră din plastic este necesar să folosiți o bandă adezivă pe două fețe. Efectuarea de structuri rulante este un proces fascinant, nu este nevoie să aveți cunoștințe speciale sau materiale și, ca urmare, veți obține o fereastră frumos proiectată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

82 − = 74