Intyg från NOSTROY

Intyg från NOSTROY

Intyg från NOSTROY

Certifiering hittills är ett av de efterfrågade dokumenten, som förutom att höja kvalifikationsnivån är nödvändig för att få SRO-tillstånd för byggnadsarbete.

Konstruktionsbolagen står inför behovet av att godkänna certifikat allt oftare. Nästan är på ett sätt ett test av kunskap om specialister och företagsledning.

Samtidigt har National Association of Builders certifierats, varför det fick sitt namn. I allmänhet är en sådan kontroll avsedd för att förbättra kvaliteten på tjänster som tillhandahålls av byggföretag, vilket i sin tur gör det möjligt att utesluta inskrivning av skrupelfria utvecklare och inkompetenta specialister på marknaden.

För det första måste specialisterna i det företag som genomgår granskningen genomgå vidareutbildning. Först efter det kommer de att bli antagen till datorprovning. Certifiering av NOSTRO i ackrediterade institut och utbildningscenter utförs.

I framtiden, efter att ha passerat testet, lagen om att bedöma kunskapsnivån. Resultaten av certifieringen publiceras i Unified Register och finns tillgängliga för SROs.

Den motsvarande självreglerande organisationen mottar också värderingsrapporten, på grundval av vilken frågan redan beslutas om bolaget kan certifieras.

Hur kan jag självständigt intyga NOSTROY-certifieringen?

För att göra detta måste du kontakta en datoråtkomstspecialist. Det är värt att säga att certifieringspasset är möjligt med SRO själva eller med centra för ökad intyg. Samtidigt är den person som önskar erhålla dokumentet fritt att välja var det ska testas.

Intyg från NOSTROY

I de centra där verifieringen är möjlig är programmet anslutet till NOSTROY-webbplatsen. Detta innebär att resultaten av kontrollen mottas på den officiella hemsidan i realtid utan dröjsmål och substitution av resultat.

  • I genomsnitt innehåller varje test cirka fyrtio frågor.
  • Frågor avser olika byggnadsområden och typer av arbete.
  • Svaren ges 60 minuter.
  • Det finns en viss felgräns, vilket är oacceptabelt om du vill godkänna certifieringen med framgång.
  • Om testningen är framgångsrik kommer uppgifterna på detta att anges i NOGRO-registret, och den anställde kommer därefter att få certifikatbeviset.
  • I SRO, där företaget är sammansatt, ska anställda som har godkänt certifiering få ett relevant dokument om detta.

Du kan försöka vidarebefordra testet och få ett certifikat. Men det finns också möjlighet att undvika svårigheterna med att verifiera om du kontaktar ett specialiserat företag med erfarenhet av att tillhandahålla denna typ av tjänster.

Företaget Certification Plus är ett specialiserat center för bearbetningstillstånd. Med sin hjälp sker Certifiering i Moskva på kortast möjliga tid utan problem.

När det gäller att överföra NOSTROY-certifieringen är denna tjänst tillgänglig för företagets kunder från någon region i vårt land.

Intyg från NOSTROY

Certifiering NU med företaget Certification plus

Certification Plus-gruppen av företag innehåller det ackrediterade centrumet NOSTROY. Det innebär att du kan klara ett test från någon region.

För att ta reda på kostnaderna för förfarandet och bestämma vad villkoren för certifiering och kvittering för verifieringshandlingar kommer att vara, kan du fylla i en särskild blankett på företagets hemsida där du anger:

  • typ SRO;
  • Antal anställda som måste intyga
  • kontaktnummer och e-postadress.

Därefter kan centrumets medarbetare uppskatta antalet arbeten och upprätta en realistisk tidsram när NOSTROY-certifiering kan utföras för alla anställda. Samtidigt garanterar Certification Plus-specialist sekretessen för uppgifterna från kunder som sökt hjälp.

Du kan också förlita dig på detaljerad professionell rådgivning om processen för att få ett pass NEJ. För att göra detta måste du kontakta en specialist för att fråga honom de frågor som intresserar dig. Du kan göra detta av följande kontakter:

Företagets anställda är alltid redo att svara på frågor som rör att erhålla certifikat och intyg.

Resultaten av intyg av NOSTROY erkänns av alla självreglerande organisationer som ingår i det enhetliga systemet för intyg av NOSTROY. Själva checken är klar varje 5 år.

För att kunna arbeta enligt lagen, att ha ytterligare möjligheter och fördelar gentemot andra byggföretag, måste godkännande av NOSTROY-certifiering av anställda vara obligatorisk och inte tveksamt i dess nödvändighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

49 − 41 =