Kök i stil med cheby chic

Kök i stil med cheby chic

Kök i stil med cheby chic

Varje person har periodiskt en önskan att uppdatera kökets inredning. Och det som gjordes av egna händer var kvalitativt och billigt. Om du är i hjärtat av en romantiker och du är rörd av gamla köksmöbler med små lockar, som söta knickinknackar, är köket i stil med shebbie chic precis vad du letat efter.

För det första verkar namnet obskyrt, absurt. På engelska är "shebby" shabby eller tungt sliten. Subjektivt intryck är som att erbjuda en gammal produkt, som var försenad. Men i själva verket skapar de gamla sakerna den unika chicen som dekorerar inredningen i det moderna köket.

Det enklaste och mest ekonomiska alternativet är att återställa mormors gamla buffé i tekniken för decoupage. Bra, om han är från mormor. Dekorera den med rätter med bilden av blommor eller änglar, om det finns, silverskedar, gafflar, sätt söta lilla vaser med levande eller torra blommor.

funktioner

Det finns flera funktioner som är inneboende i denna stil:

 1. Används i utformningen av restaurerade eller skickligt artificiellt förändrade, åldrade tillbehör och köksmöbler i sig.

  Kök i stil med cheby chic

 2. Grundläggande pastellfärger. Prioriterad till den vita bakgrunden, men bra rosa, färgen på smält mjölk. I en sådan ljus bakgrund är mjuka rosor eller andra blommor, blommiga och blommiga ornamenter populära. Guld är prisat.
 3. Stil är inneboende i ljushet, iridescens, luftighet.
 4. Effekten av åldrande skapas. På möbler, gnugga, som kan göras med sandpapper. Det är tillrådligt att göra det så att det var ett intryck att möblerna var målade i två lager och på vissa ställen avskalades och tyget bleknade över tiden.
 5. Att det var ganska stora blomstersmycken. På väggarna av stuckatur. Gamla fresker är utfällda.

  Kök i stil med cheby chic

 6. I inredningen finns många olika tillbehör: silkeplattor med broderi, oljemålningar eller reproduktioner från gamla, ursprungliga ljusstakar av naturmaterial, svartvita fotografier i bildramar och andra.

Hushållsmaskiner, sätta metall. Till exempel en vattenkokare, en kaffebryggare, andra. Men om huven är för modern högteknologisk - kommer det att förstöra hela intrycket av söt naivitet. Var försiktig. Hålla sig till stilen

Du borde få ett interiör som skulle prata om konsistensen, lyxen till ägarna och sakerna i den är gamla, berörda av inte sparsam tid.

Viktiga detaljer

Vilka detaljer är viktigast i kökets inredning i stil med cheby chic? Överväg:

 1. Kombinationen av harmoniska primära färger och deras nyanser i kökets design.
 2. Rätt material att kvalitativt avsluta väggarna och köksgolvet.
 3. Original gamla möbler.
 4. Textilier.
 5. Snygg ljuskrona, vägglampa, golvlampa.

  Kök i stil med cheby chic

 6. Tillbehör.

  Kök i stil med cheby chic

De flesta delarna av inredningen försöker bli gamla. Stilen för "Shebbie chic" fördjupar oss i det romantiska förflutet. Återskapa köket i sin atmosfär och unik charm.

Naturligtvis finns det nya möbler. Förvandla dem, bli gamla, dekorativa efterbehandling. Det finns en annan metod när det läggs på möbler eller hushållsapparater. En hel del små delar, tillbehör hjälper dig att återskapa atmosfären av naiv entusiasm i designen av rummet.

zonindelning

Arbetsyta i köket med utföringsformen av stilen hos kindens chic visuellt avskärmad från huvudmatsskärmen eller en tunn maskingång av gips. Detta beror på det faktum att det är artificiellt att skapa ett modernt kylskåp, med en mikrovågsugn eller en spis är ganska svår och vi gömmer det mesta av tekniken bakom skärmen.

Självklart finns det en teknik skapad under antiken, men tillverkarna vet sitt värde för fans av snygg design, det är mycket dyrare än vanligt. Eftersom det är lättare att helt återskapa stilen "Shebbie chic" i rekreationsområdet och gömma sig bakom partitionen.

Magnifika, hyllor, bokhyllor med vackra vaser, i vilka är färska blommor. Krokiga levande blommor delar upp köket i olika funktionella områden. Gör en däck av trä. Du kan måla den i tonen i de viktigaste köksmöblerna, till exempel i vitt, rosa, kräm och andra pastellfärger. Låt blomkrukorna likna en låda med godis. Försök så att ordna dem, dekompilera.

Målning på möbler

Om du vill köpa möbler för att skapa denna stil i ditt kök, gå inte till dyra salonger, det är inte troligt att de säljer nya möbler i denna stil. Gå till antikaffärer eller på privata annonser letar du efter möbler av liknande design.

Du måste hitta möbler av trä, målade i vitt, målade med vackra änglar eller rosor.

Kök i stil med cheby chic

Om den vita färgen du inte gillar, kan du mätta om den i en annan mild ton och lägga till stora rosor.

Gardiner på fönstren köper färdiga eller sy i en bra, dyr textil. Låt dem utsökt draperas med en kaskad eller en lambrequin. Från färgläggningen beror gardinens utformning på den mysiga atmosfären i hela rummet.

tillbehör

Tillbehör för design:

 1. Kista för lagring av små saker.
 2. Figurer av deras porslin.
 3. Eleganta krukor, söta tekannor och morter på hyllorna, på bordet.
 4. Vaser stiliserad av decoupage.
 5. Telefon (antik), kanske, ljuskrona.

  Kök i stil med cheby chic

 6. Foto i lockiga ramar.
 7. Lacy openwork servetter och dukar.
 8. Små silkeplattor för soffan.
 9. Snygga skalor för stolar.
 10. Fixtures med tyg tak.

  Kök i stil med cheby chic

 11. Blommor lever i vaser, blomkrukor.

Väggar och golv, tak

För att helt återskapa atmosfären i dessa tider, trimma unikt väggarna, golvet och taket. Tidigare sätta mästarna sin själ i sitt arbete och finishen var kvalitet, i årtionden utan större reparationer. Men det fanns ingen modern utrustning och material, för på väggarna kunde taket vara lite märkbart för ögonöverskott, och till exempel golvbrädor creaked.

Sedan hade de ingen aning om moderna självnivellerande golv och sträckta vackra tak. Var därför inte frestad att kombinera modernitet med antiken i din design, charm försvinner.

väggar

Väggar, om än med små oregelbundenheter, kan målas i den valda pastellfärgen eller klistra in tapeter och återskapa effekten av åldrande på dem. Om du gillar tapet med ett litet mönster kan du lägga dem på väggarna. Bredvid den lilla bilden lägger tekniken av decoupage änglar eller vackra stora rosor. Men inte för ljus, gör dem bleknade.

Golvbeläggning

Golvet ska vara trä. Att åldras, måla den med brun eller maroonfärg och bli gammal. Om du lägger kakel på golvet, se till att det ser gammalt ut (torkat), med blekat i åratal, placerar med chips.

tak

Gör takljuset. Gör det konstgjort. Låt det vara märkbart effekten av åldrig gips. Fretwork på ljuskronan eller längs omkretsen, i hörnen låta den vara i den klassiska, universella stilen. På golvet sätta en fluffigt, lite slitna på kanterna eller på en annan plats matta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

28 − = 18