Category Archive : Reparation og dekoration

Unikke og stilfulde facader til køkkenet med egne hænder

Moderne køkken skal være funktionelt og skabe et godt humør. Efter alt er dette værelse besøgt så ofte som et badeværelse. Konstant fugt, stød, damp og fedt ødelægger hurtigt murenes forvægge. Du kan skabe facader til køkkenet med dine egne hænder, og helt ændre udseendet af hele huset. Forskellige materialer og dekorative elementer gør det muligt at gøre den gamle facade af køkkenet unik. Lidt dygtighed og fantasi.

Unikke og stilfulde facader til køkkenet med egne hænder

Uafhængig afslutning af køkken og facade

Moderne husdesign er umuligt uden smukke køkkenmøbler

Unikke og stilfulde facader til køkkenet med egne hænder

Vi er involveret i køkkeninteriør uafhængigt

En ven afsluttede opførelsen af ​​huset. Nu var vi nødt til at genoprette køkkenfacaderne i den gamle lejlighed, hvor han boede sammen med sin familie og vores tanter. Vi begyndte at sortere ud med ham måder at dekorere og dekorere køkkenfacader. Den nemmeste måde var at male i lyse farver. Potholes og ridser rent og niveau med kitt. Men enkle budgetløsninger er ikke for os. Valg af materiale er stort:

 • træ;
 • MDF;
 • spånplader;
 • glas;
 • plast;
 • selvklæbende film;
 • maling;
 • Baggrund.

Som udsmykning kan du bruge lister, plastikelementer med imiteret stukkestøbning, udskæring, beslag.

Vi startede med Vadiks lejlighed. Helt ændre møblerne var ikke fornuftigt, fordi udsigten kun tabte facaden. Børn har hidtil vokset, malede gentagne gange dørene til borde og piedestaler med kridt og feltpids. På overfladen var der ridser og ikke vaskede pletter.

Vi laver restaurering af egne hænder

Unikke og stilfulde facader til køkkenet med egne hænder

Uafhængig afslutning af facaderne i køkkenet

Jeg har nok værktøjer, der starter fra elkværnen og slutter med et sæt trådskærere. Vi målte hver dør og lavede en skitse af sit fremtidige udseende, og hvilken udsmykning der skulle bruges på. Derefter forberedte Vadik sig selv detaljerne. Først skæres i stangens størrelse til rammen. Tværgående stænger længere. De måtte fremstille fremspring - torner, som ville gå ind i sporet af de lodrette stænger.

På den indvendige omkreds af rammen af ​​fremtidige køkkendøre lavede en lille rille, lige bred i forhold til panelets tykkelse. Derefter forberedte venen indlæggene. Efter at have samlet hver dør af facaden, kontrollerede jeg tætheden og den generelle geometri.

Udsmykningen af ​​facaden blev gjort i den stil, at designet af hele huset er klassisk. Ved anvendelse af et mønster på mønsteret anvendte vi forskellige fræsere til at skabe et ornament på rammen og et udskåret mønster på panelet. Derefter forsigtigt poleret og poleret alle detaljer.

Faste elementer af den fremtidige facade med lim. Vi tog en speciel til træoverflader. Du kan bruge bygning PVA. Sammensætningen blev lagt i riller, efter forbindelsen blev alle overskydende overskud hurtigt udslettet.

Nu var det muligt at male, lave en mørk baggrund og gå gennem malingen med en lys maling, der fremhæver den udskårne dekoration. Vi brugte en gennemsigtig primer og en matlak. Varme fra naturligt træ med et unikt mønster, der er nok til at skabe en varm atmosfære for hele huset.

Fittings blev installeret, dørene blev hængt på deres steder. Færdig dekorere facaden med dekorative håndtag. Restaurering varede længe. Vi har gjort det selv. Der er ingen anden sådan facade. Det lykkedes os ikke kun at opdatere køkkenindretningen, men også at lave et unikt design af de gamle køkkenmøbler.

Nemmest at male med emalje

Unikke og stilfulde facader til køkkenet med egne hænder

Køkkenafslutning

For at lave køkkenfacader på tanter besluttede Vadik med egne hænder. Vores familie foretrak budgetmuligheder. Det var nok for dem at male de forreste vægge med lysmaling for at opdatere interiøret. Det vigtigste ved at gøre arbejdet hurtigt og ikke behøver at forlade hjemmet.

Den første facade var lavet af træ og krydsfiner. Han mistede sit syn, men han var hel. Først måtte jeg rette de forvrængede elementer og erstatte tilbehør med steder. Derefter rengøres og poleres overfladen. Juster alle med kitt og poler igen. Før maling, dobbelt frakke med hvid jord.

Et lille område i køkkenet tillod ikke at gøre facaderne mørke eller male dem i rige farver. Opdater det var kun muligt med lys maling og små elementer af indretning. Restaurering fandt sted under tilsyn og vejledning af tanter. Derfor måtte vi vælge øjeblikket for at distrahere hende på forhånd at forberede en overraskelse. På facaden klistrede en dekoration af vinyl. Applique i form af buketter af vilde blomster var på hver dør anderledes. Boldkjole er forudbestilt i størrelse. Vi var i stand til at gøre udsmykningen om et par minutter.

Den anden familie havde et større køkken. Facaden blev dårligt slidt og det var nødvendigt at ændre panelet. Vi besluttede at lave døre og frontvægge af plastikbokse.

 1. Til rammens anvendte aluminiumsprofil. Skær den i størrelse med en skæreplade.
 2. Tilslut elementerne med skruer. Plastpladen blev indsat i profilens riller.
 3. Fittings blev installeret.
 4. De hang nye døre og justerede dem.

Jeg var nødt til at opdatere og forklæde. Facaden var fuld af crimson farve, hans tante er meget glad for ham. Arbejdsområdet var dækket med hvid plastik. Udsmykningen var vinyl appliqués, kun med et andet mønster. De samme dekorationer blev placeret i hjørnerne.

Vi bruger naturlige materialer til at forbedre klimaet hjemme.

Unikke og stilfulde facader til køkkenet med egne hænder

Facade med egne hænder

For et hus beliggende i byen er det vigtigt at have mere naturlige materialer i interiøret. Træ er dyrt. Budget indstilling, som giver dig mulighed for at opdatere møbler i køkkenet, lave en facade af spånplader og MDF. Materialet består af affald af naturligt træ, så det er relativt billigt. Det kan farves, lakeret. Små pressede arkiver kan skabe reliefmønstre. Fræsen har brug for en speciel fræser. Værktøjet til træet sætter sig hurtigt ned, og udsmykningen vil have forskellige riller.

Når man arbejdede med pressede plader, var det sværeste at fjerne tanten fra huset. Ved forarbejdning sættes fint støv i lungerne. Vi brugte åndedrætsværn. En ældre kvinde forsøgte altid at give os instruktioner uden at beskytte hendes vejrtrækningsorganer.

Til min tante tilbage fra dacha lykkedes det os helt at opdatere facaden på hendes køkkenmøbler. At male ved hjælp af en sprøjtepistol døre og kasser i beige farve. Derefter dækkede de med en kortvalset ruller alt i en hvid tone. Endelig blev der anvendt et stærkt klart lag. Da kvinden kom tilbage, blev hun glædeligt imponeret over den nye slags indre af hendes hus. Vi modtog straks titlen på landets bedste nevøer.

Tapet og selvklæbende campingfilm som en budgetomregning derhjemme

Unikke og stilfulde facader til køkkenet med egne hænder

Køkken facade

Det næste mesterværk, vi har oprettet med en ven, genopretter facaden af ​​køkkenet med glasdøre. Det var nok for os at opdatere rammerne og lægge nyt glas. Arbejde ud af vane kreativt, vi brugte tapet. De kan limes til paneler og lakeret. Det oprindelige resultat er, når du indsætter gobeliner på bagsiden af ​​kabinettet. Gennem glasset kan du se skålene på hylderne. Billedet af tapetet skaber en usædvanlig baggrund og gør det faste interiør lysere og sjovere.

På gamle køkkensæt fra et træ er det nok at rense rammer, for at imprægnere dem med en antiseptisk og voks. Udskift derefter det beskadigede glas. Facadernes høje kvalitet er overraskende. Glasets strålende overflade reflekterer strålerne, skaber illusionen af ​​rummet. Selv det trange køkken virker rummeligt og lyst. Derfor lukkede vi ikke døren med tapet og film. Fandt en anden måde at opdatere interiøret på.

Selvklæbende film er fugtbestandig. Det kan bruges på et forklæde og noget materiale i facaden. Denne dekoration kan opdatere facaden af ​​køkkenet og lukke små defekter. På dacha limede vi bare filmen på dørene. Fordelen ved denne indretning i evnen til hurtigt at ændre finish på en ny. Over tid gerne mine tanter gerne ændre design, og de limede filmen til dacha hver sæson.

Lister, fittings og andre dekorationer til facaden af ​​køkkenet

Unikke og stilfulde facader til køkkenet med egne hænder

Facader til køkkenet med egne hænder

Gendannelse af køkkenfacader af spånplader, du er nødt til at skabe et volumen dekorative elementer. Overfladen af ​​træspånpladen er vanskelig at behandle. Så jeg bruger de overhead dekorative elementer. Den fremspringende ramme imiteres af en overheadformning. Jeg indsætter mønstre fra skumpolystyren. De er lavet under støbning molding og er let limet. Efter maleriet ser fasaden ud som gamle Rococo møbler og klassiske møbler. Alt afhænger af valget af dekorative elementer.

For at genoprette facaden af ​​køkkenværktøjet er der brug for. De er tilgængelige for amatører til at arbejde med træ og til at lave for hånd. Hvis du lige er begyndt at reparere dig selv, skal du bruge plastik, tapet, film og maling. Fantasere, eksperimentere og få et fremragende resultat.