Afstand fra komfur til hætte

Afstand fra komfur til hætte

Afstand fra komfur til hætteKan du lide velsmagende og lave mad meget? Bringer det glæde til dine kære? Så er det meget vigtigt at udstyre køkkenet korrekt. Fordi alle de lugte, der samler hele familien rundt om spisebordet, til sidst imprægnerer gardinerne, møblerne, spiser i væggene og giver en ikke så fristende, specifik lugt.

Blandt andet, hvor mange problemer leveres af de mindste fedtdråber, der fordamper under stegning og afregning, hvor luften kan trænge igennem.

For at undgå alle disse problemer er det værd at købe en kvalitet hætte. Hvis dette ikke er din mulighed, kan den erstattes af en luftrenser. Denne teknik er installeret over ovnen. Og hvor godt det bliver installeret, afhænger enhedens effektivitet. Så komforten af ​​værtinde og husstanden.

Hvad skal afstanden fra pladen til emhætten være?

Afstand fra komfur til hætte

1. Gyldig regel af køberen - læs omhyggeligt vejledningen før brug. Dokumentationen til loftet angiver højden, hvor denne enhed skal installeres for at opnå den maksimale effekt af den. Installationsprocessen er også angivet. Altid værd at lytte til producentens råd.

2. Det sker, at instruktionerne af en eller anden grund ikke er til stede. Eller instruktionen er, men på et uforståeligt sprog. Hvordan skal man være? I dette tilfælde er det nødvendigt at anvende de generelt accepterede normer. For effektivt arbejde er udstødningen anbragt ca. 50 til 60 cm fra el-komfuret. Og for gas stiger denne afstand og varierer fra 80 til 85 cm. Det er forbudt at reducere disse parametre. Og ikke øge det, fordi effektiviteten er tabt.

Hvad bestemmer afstanden fra pladen til emhætten?

Afstand fra komfur til hætte

Hvorfor anbefales disse parametre? Hvorfor skal de overholdes? Faktum er, at hvis du installerer emhætten for tæt på komfuret, vil det forstyrre madlavningen. Især vedrører det de tilfælde, hvor det er nødvendigt at bruge høje redskaber eller det der er i stand til at opvarme hurtigt. Når enheden er for høj, vil dens arbejde være ineffektivt.

Når du vælger den rigtige placering af emhætten, skal du altid overveje en kombination af flere faktorer:

  • Kapacitet på enheden.
  • Brændeovn.
  • Funktioner af køkkenets layout og design.
  • Data specificeret i producentens anvisninger.
  • Generelt accepterede normer og standarder vedrørende installation af ventilationsudstyr.

Overholder disse enkle anbefalinger, kan du korrekt installere hooden i dit køkken og nyde lækre retter i kredsen af ​​familie og venner. Og lad altid i dit hjem regere kærlighed, komfort og varme i hjemmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

39 + = 41