Baggrunde til et barns værelse til en pige

Baggrunde til et barns værelse til en pige

Udsmykningen af ​​væggene i rummet spiller næsten den vigtigste rolle inden for indretning. Det er udseendet af væggene, der sætter rummets generelle stemning, udpeger sin ide og stil. At vælge det rigtige vægdæksel er ikke en nem ting, og at vælge baggrunde til et barns rum til en pige er en meget vanskelig ting for forældre. I denne situation behøver du ikke blot at tage højde for mange små nuancer, men også for at tilfredsstille fremtidens indbygger i rummet. Selvfølgelig er en pige, som en voksen kvinde, meget lækker når det kommer til hendes personlige rum.

Generelle krav

Til tapetet i børnenes værelse fremsættes særlige krav:

 1. Børns tapeter skal være miljøvenlige. Hvis du vælger en papirvariant, bør den ikke indeholde syntetiske fibre. Det er plejen for børns sundhed, og ikke designens skønhed, der skal komme i forgrunden, når man vælger tapet.
 2. Det er meget vigtigt, at tapetets tapet godt slipper luften ("åndes").
 3. For at give præference er kun tapetet fra de dokumenterede producenter. Tøv ikke med at spørge om kvalitetscertifikaterne under udvælgelsen.
 4. Udbetaler ikke for tapet til børnenes værelse. Selv den dyreste løsning, du er nødt til at genlimme om nogle få år.
 5. Den ideelle løsning til børnenes værelse vil være tapet på et uvævet basis. De er meget holdbare og i stand til at modstå mange skader.

Hvis du vælger noget tapet til et voksenværelse, kan nogle af disse regler ignoreres, og du vælger vægbeklædning til barnet. Du skal være meget forsigtig.

Baggrunde og alder

Du bliver nødt til at acceptere det faktum, at du skal indsætte tapetet i pigens værelse bogstaveligt hvert par år. For det første spilder børnene hurtigt vægbeklædning, for eksempel i en kreativitetstilstand, malede dem med maling eller markører. Dette er helt normalt, fordi barnet vokser og prøver i alt. Bare vær klar til dette og ikke misbruge barnet. For det andet ændres pigerens natur meget i hele sin opvækst. Når hun "vokser" fra disse eller andre baggrunde, vil hun være meget ubehagelig at finde i hendes værelse, og dette er stedet, hvor hun skal tillade sig at slappe af så meget som muligt.

For en pige under 5 er det værd at bruge tapet med lyse helte fra tegnefilm. Barnet vil få en rigtig god fornøjelse og se på dem.

I 5-6 år er det værd at give præferencer til dyr, bogstaver, figurer og andre ting, der bidrager til læring og uddannelse. Derudover er en pige i denne alder perfekt nyhed, som nu bruges af forældre rundt om i verden - tapetfarve. Forestil dig bare babyens lykke, når hun får farven på rummets størrelse og fuldstændig frihed i tegningerne på væggene.

På 7-8 år er bogstaverne og numrene allerede blevet undersøgt, farvestofferne er malet og tiden til igen at ændre vægbeklædningen. På denne alder passer de mest vellykket i børnenes værelse tapet med lyse farver accenter.

9-10 år er det tid til at flytte til mere reserverede nuancer og pastelfarver.

Ved 11 år begynder pigen allerede at vokse op, og det er meget vigtigt nu at give hende ret til at deltage aktivt i at vælge tapet til hendes værelse. Hvis hun føler, at hendes mening bliver lyttet til, vil din datter nærme udvælgelsesprocessen med alt ansvar.

Baggrunde til et barns værelse til en pige

Farvelighed

Moderne psykologer taler i stigende grad om, at farve har stor indflydelse på en person. Dette gælder især når det drejer sig om et barn, hvis sind er så åben for ændringer, både positive og negative. Du kan kun forestille dig, hvor meget babyen vil blive påvirket af hans rums overordnede farveplan, for det er det første han ser, når han vågner om morgenen, og det sidste, som et barn beundrer, mens man går i seng om aftenen. Den generelle regel er, at for lyse farver kan irritere barnet og mørke, svage, falmede - skabe en deprimerende atmosfære i sit værelse. Lad os nu se på hver farve separat og anslå dens effekt på barnet:

 1. Rød er en stærk, smuk, energisk farve, men når det kommer til tapet til en pige, er det ikke den bedste løsning. I det "røde" rum vil din datter være svær at slappe af, roe sig ned og koncentrere sig. Et lille rødt fragment kan efterlades på væggen i rummets spillerum.
 2. Alle nuancer af gul skaber en følelse af glæde og positivitet. Dette er et godt valg for en piges værelse, men for lyse nuancer bør ikke vælges. Citron eller kanarieful vil passe igen, kun for legepladsen.
 3. Naturlige nuancer af grønt har en afslappende virkning, og bidrager også til forbedring af synet. Især god grøn tapet passer ind i arbejdsområdet (træningszone).
 4. Blå og blå vil være det perfekte valg til en kreativ piges værelse. Hvis din baby kan lide at tegne, brodere eller spille klaveret, vil den blå tapet give hendes pacifikation og inspiration.
 5. Orange farve er en anden kilde til positiv. Det er let nok, men det har også en spændende virkning, så det er næppe egnet til en hyperaktiv pige.
 6. Psykologer anbefaler vedvarende ikke at bruge hvid, sort og grå tapet på pigernes værelse.

Baggrunde til et barns værelse til en pige

Foto vægmaleri

Foto wallpapers i det indre af værelser til piger findes oftest i nyere tid, og det er ikke overraskende. Vægpapir er ikke enkle vægbeklædning, det er en fremragende variant af en indretning, der skaber speciel stemning i en forudsætning. Derudover er det ved hjælp af sådanne baggrunde, at du med stor succes kan opdele rummet i zoner.

Designere af tapet holde trit med tiden, og det moderne byggemarked er simpelthen fyldt med forskellige varianter af tapet. Takket være dette kan du vælge en mulighed, der passer til både pigen og hendes forældre.

Ved hjælp af en sådan vægbeklædning vil forældre kunne præsentere deres lille ægte eventyrrig. Rummets vægge kommer bogstaveligt talt til liv, når de dekorerer dine yndlings eventyrkarakterer, blomster, fantastiske landskaber. Du bør dog ikke misbruge den. Det er bedst at kombinere tapet med konventionelt papir tapet. To tilstødende vægge, dækket af flettet tapet, kan give en følelse af ubehag og visuelt reducere rummets rum.

Baggrunde til et barns værelse til en pige

Vægindretning

Ikke kun tapetet er en udsmykning af væggene. For at designe rummet til pigen var færdig, tilføj et par ekstra elementer til væggene. En fremragende mulighed ville være skabelsen af ​​et genealogisk træ på en af ​​væggene. Vælg under det en del af væggen med lys tapet, tegne en træramme med sort maling og hænge en smuk ramme på grene med billeder af alle dine slægtninge. Det vil ikke kun være stilfuldt, men også meget nyttigt for din baby.

Baggrunde til et barns værelse til en pige

Desuden kan du på en af ​​væggene hænge et specialkort, hvor din datter vil kunne lave tegninger ved hjælp af farvede farveblyanter eller specielle markører. Lidt senere, når babyen vokser op, kan du for eksempel skrive ned på tavlen en liste over opgaver og opgaver for dagen for datteren.

En anden meget enkel og hurtig version af vægindretningen i pigens værelse er brugen af ​​vinylklistermærker. Denne mulighed er velegnet til dem, der foretrak den sædvanlige, snarere end fotobaggrunde. Ved hjælp af en række vinyl klistermærker kan du "bosætte" i rummet et barn med magiske dyr, helterne af hendes favorit tegneseriefigurer og eventyr. Fordelen ved sådanne mærker er, at deres valg er meget bredt, du kan købe sådanne klistermærker overalt, og selv et barn kan håndtere dem.