Dimensioner af trapper i et privat hus

Dimensioner af trapper i et privat hus

Dimensioner af trapper i et privat husAt bo i et landhus, der er mindst to etager, kan du ikke klare uden en stige, da det er den, der vil sikre komfortabel bevægelse omkring det private hus. Spørgsmålet om opførelsen af ​​trappen skal kontaktes med stort ansvar, da dette direkte vil påvirke sikkerheden for alle beboere i huset.

På grund af den konstante udvikling af designideer er der i dag mange typer af trapper, der adskiller sig i form, type konstruktion og også det materiale, som det kan fremstilles fra. At vælge den model, du kan lide for et bestemt hus, være opmærksom på, hvor den vil blive placeret, hvor mange trin den har, hvilken belastning den skal modstå, og om den passer harmonisk ind i hele interiøret.

Uanset hvilken stige, når konstruktionen af ​​dens konstruktion udføres, er det nødvendigt at tage hensyn til antallet af trin, størrelsen på hver af dem og antallet af trapper.

Hvad skal dimensionerne af trappen være i et privat hus?

Dimensioner af trapper i et privat hus

For at trappen skal kunne bygges for at være sikker og også overholde alle regler og forskrifter i denne henseende, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med en række tips og krav inden bygning.

1. Der kan bygges en trappe i huset, hvor højden mellem gulv og loft overstiger 2 m.

2. Hvis området af huset ikke tillader opførelse af en meget skrånende trappe, Den maksimale tilladte hældningsvinkel skal være 45 grader. Kun i dette tilfælde vil det være behageligt og sikkert at gå på trappen. I nogle tilfælde er der strukturer med en hældning på 35 grader eller mindre. Steder bratte trapper tager lidt op, men det er yderst ubelejligt at klatre dem.

3. De ideelle dimensioner af trinene er en højde på 15 cm og en længde på 30 cm. Enhver ændring i disse dimensioner, både i den store og den mindre retning, fører til et fald i bevægelsens komfort langs trappen. Det er også nødvendigt at tage højde for en enkelt regel - alle trin i stigen skal være de samme og komfortable. For ekstra sikkerhed kan du gøre trinene døv. Efter hver 10-11 trin er der bygget en inter-platform. Det første og sidste skridt skal være godt belyst, hvilket er meget vigtigt, hvis der er ældre eller små børn i huset.

4. Særlig opmærksomhed under stigenes design skal gives til den samlede bredde, som ikke bør være mindre end 70-90 cm (jo bredere trappen er, desto mere behageligt vil det være at klatre og komme ned).

5. For yderligere sikkerhed for beboerne i huset, er hegn altid installeret på trappen, som også kan blive en fremragende udsmykning af hele indretningen. De er lavet af forskellige materialer (glas, træ, metal). Hvis balustrene vælges som skinner, skal afstanden mellem dem ikke være mindre end 12-15 cm. Mindste højde på hegnet er 90 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

80 − 76 =