Hurtigtørrende maling uden lugt til gulvet i dit landsted

Hurtigtørrende maling uden lugt til gulvet i dit landsted

Hej alle sammen. I dag vil jeg fortælle dig, hvordan maleriet af trægulvet fandt sted i min dacha. Faktum er, at hvis reparationer udføres i en lejlighed, for mange vil det være mere hensigtsmæssigt at lægge parket eller laminat på gulvet, men for forstæder og enkle huse er det lettere at lave gulvmaleri med egne hænder. På trods af den tilsyneladende let farvningsproces er dette arbejde ret langt og tidskrævende. Den eneste glæde er, at teknologien ikke står stille, og nu er der en nyskabende maling til trægulvet, som ikke har en skarp lugt og også hurtigtørrende. Jeg maler i dag træfladen og fortæller dig.

Hurtigtørrende maling uden lugt til gulvet i dit landsted

Gulvmaling i lejligheden

Min fortrolighed med den hurtigtørrende maling

Hurtigtørrende maling uden lugt til gulvet i dit landsted

Maling til trægulv

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at denne maling er perfekt til folk, der bor i huset eller i landet under reparationer. Det er ikke et helt nyt materiale, selvom det ikke alle ved det. Husk, hvor meget almindelig maling tørrer til et trægulv? Derefter forsvinder ønsket om at udføre farvning med dine hænder i lang tid. Et alternativ til denne ulempe er en hurtigtørrende maling, som kun tørrer i et par timer. Lad os se på alle de fordele, jeg bemærkede, da jeg arbejdede med denne maling:

 1. Det har ikke en stærk og ubehagelig lugt
 2. Det er ikke skadeligt, og derfor kræves der ikke åndedrætsværn
 3. Har en anti-slip effekt
 4. Acceptabel pris for materialet
 5. Vær ikke bange for ultraviolette stråler og brænd ikke under dem
 6. Du kan blive i stuen, når gulvet er blevet malet

Hurtigtørrende maling uden lugte kan opdeles i to typer. Forskellen er naturligvis i sammensætningen, så:

 • Akryl blanding - det er nemt nok at bruge, tørrer hurtigt på grund af oxidationen af ​​alkydharpikser efter påføring på overfladen. Dannelsen af ​​en fast film ved tørring indikerer materialets styrke. Sådanne farver passer ikke kun til trægulve, men også til andre overflader. Ved farvning i flere lag anvendes den anden i gennemsnit 4 timer efter den første
 • Polyurethan - med det at male gulvet giver ingen problemer, udover det er slidstærkt og høj slidstyrke vil øge levetiden på overfladen. En sådan maling vil give gulvet en ideel glans. Jeg vil gerne sige, at polyurethanblandingen kan bruges på en åben terrasse, da den er modstandsdygtig ikke kun for sollys, men også for atmosfærisk nedbør

Vigtigt! For mit køn valgte jeg polyurethan maling, men du bør tage højde for, at hurtigtørrende blandinger til gulv og lugtfri findes til både beton og træoverflader. Derfor, inden du køber, skal du overveje, hvilke gulve der skal males med dine egne hænder.

Vi maler gulvlister

Hurtigtørrende maling uden lugt til gulvet i dit landsted

En maling til et gulv uden lugte og hurtigtørring

Selvfølgelig, i butikken kan du købe færdige dekorative gulvlister. Det vil have en vis farve, og du skal kun lave installationen. Der er dog materialer til maling, og de har også mange fordele:

 1. Plinth gulv har en glat overflade
 2. På baren i fremstillingsprocessen anvendes primerlag, hvilket betyder at du skal overarbejde i maleri selv, du behøver ikke at
 3. Materialet er stadig så holdbart som dets farveanalog
 4. Installationen er enkel og udføres med klæbende opløsninger, selvdrejende skruer eller flydende negle

Plukkning af maling til skørtbrættet, se på dens sammensætning. Latex- og akryl-vanddispersionsmaling passer perfekt til et sådant arbejde, hurtigt tør og har næsten ingen lugt. Når du vælger soklens farve til gulvet i hytten, skal du bygge på ikke blot skyggen af ​​gulvet, men også det generelle interiør. Det er for nylig blevet fashionabelt at male en udendørs sokkel i farven på døre og buer og derved forlænge dem og slå sammen i en. Men i tilfælde af et simpelt og beskedent design er det muligt at male gulvbelægningen i gulvbelægningens farve. Under alle omstændigheder gør alt arbejdet selv, efter at du har skåret lamellerne. Maleriet bliver således mere grundigt og præcist.

Forresten må du ikke tillade min fejl og lave maleri af træplinten, før maleri af trægulvet udføres. Skynd ikke for at male indretningselementet og fortsæt til følgende opgaver. Det er bedre at anvende en hurtigtørrende blanding i flere tynde lag. Det er bedre at lave 2-3, men et tyndt lag end i den yderligere at male en overflade eller at være tilfreds med en dårlig kvalitet maleri.

Maling af gulvbelægning på sommerhus

Hurtigtørrende maling uden lugt til gulvet i dit landsted

Maling til gulve hurtigtørrende

Hurtigtørrende maling er ret let at anvende på gulve i værelser. Men hvis det er et trægulv, så lav et par forberedende trin:

 • Cover det er nødvendigt проолифить - træoverflader altid ru
 • Behandl gulvet med en primeropløsning
 • De resterende uregelmæssigheder skal udføres og derefter gnides med et sandpapir
 • Anbring en primer på putten.
 • Nu kan du begynde at anvende en hurtigtørrende maling uden lugt. I mit tilfælde blev der anvendt polyurethanmalning. Værktøjet til applikation er en rulle med en lille bunke og børster til vanskelige steder
 • Om nødvendigt, efter det første lag anvender vi det andet. Men glem ikke at du skal vente på fuldstændig tørring af originalen

Vigtigt! Jeg malet træets gulv i mit hus, og polyuretanmaling hjalp mig perfekt i dette, men at male terrassen er det værd at vælge en hurtigtørrende blanding, der er lugtfri, som kan bruges til udendørsarbejder.

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvad du skal male trægulvet, så overvej det anderledes

Producenter og deres borde med nuancer. Så du vil forstå hvilke farver, hvilken producent du bedst kan lide.

Min finish

Hurtigtørrende maling uden lugt til gulvet i dit landsted

Maling til betonggulv

For mange er spørgsmålet om, hvordan man vasker og hvordan man vasker et friskmalet gulv, meget relevant. Faktum er, at efter at have malet gulvbelægningen skal du følge nogle tips og vaske det med simpel teknologi.

Hver farveblanding har en anden tørretid, så følg instruktionerne på pakken. Under alle omstændigheder anbefaler jeg ikke at vaske gulvet inden 4 dage efter farvning med sædvanlige og ikke hurtigtørrende maling uden lugt. Vask aldrig overflader med sæbevand eller ved tilsætning af sodavand. Disse elementer nedbryder malens udseende, og det bliver mere falmet.

For at vaske gulvet for første gang efter farvning har du brug for varmt vand, der tilsættes lidt eddike - normalt 1-2 spsk. Tør overfladen med eddikeopløsning to gange med en blød klud. Denne metode gør det muligt at vaske gulvet for at fjerne olielaget. Mange producenter skriver om deres produkter, hvordan man skal vaske ordentligt og passe på den færdige finish, så pas på instruktionerne på hurtigtørrende maling uden lugt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 39 = 42