Hvad nu hvis kugleventilen lækker?

Hvad nu hvis kugleventilen lækker?

Forskellen på kugleventilen fra den konventionelle

Udseende relativt nylig på hjemmemarkedet er kugleventilen blevet en af ​​de mest almindelige i dag
Hvad nu hvis kugleventilen lækker?mixer design. Kugleventilen har med succes taget rod i hverdagen, og den bruges både i køkkenet og i badeværelserne. Som du ved, varer ingenting for evigt, så selv en sådan pålidelig mekanisme som kugleventil kan bryde ned og lække.

Hvad nu hvis kugleventilen lækker?

En af de mest almindelige årsager til lækage af en kugleblander i køkkenet er at få skrald i patronen, for dette skal du demontere strukturen og rense den med en svamp og vaskemiddel.

Hvis hanen har strømt, skal du først kende til sin enhed for at forstå, hvordan man reparerer den.

Kugleventilens anordning er ganske enkel, selvom den er noget mere kompliceret end ventilhanen. Blanding af vand finder sted i den kerne, som bolden er installeret i, som har tre huller. Denne bold er lavet af rustfrit stål. I et af hullerne kommer varmt vand i en anden forkølelse, og i det tredje hul leveres vand af den nødvendige temperatur til brugeren.

Bolden er installeret i patronpatronen, som nemt fjernes fra huset. Til forsegling placeres kuglen i gummistole, hvor bolden er meget tæt på grund af virkningen af ​​vandtrykket.

Udadtil ligner det en mekanisme med en svingarm. Drej håndtaget i op og ned retning kan justere vandtrykket. Og dreje til venstre og højre kan justere temperaturen på det medfølgende vand. Kugleventiler kendetegnes ikke kun af enkelhed og bekvemmelighed, men også af mixerens pålidelige pålidelighed, hvilket lettes af designens enkelhed. Lad os overveje nogle af årsagerne til lækager.

Årsagerne til kugleventilen flyder

Skemaet for anordningen af ​​kugleventilen.

Hvis de sædvanlige ventilventiler er mere eller mindre klare og klare, kan kugleventiler forårsage problemer. En sådan kran strømmer fuldstændigt af andre grunde. At lære, hvorfor det flyder, hurtigt løse problemet bliver lettere. En konventionel ventilventil opstår ofte på grund af slid på pakningen eller pakningen. Og reparationen af ​​sådanne kraner forårsager ikke mange problemer for de fleste mænd. Men designen af ​​kugleventilen har ikke pakninger og pakninger. Selvom det ikke betyder, at det ikke lækker! Kun årsagerne til lækagen og dermed reparationsmetoderne er forskellige fra ventilventilerne. Derfor åbner mixeren og ikke finder pakninger der, mange er forvirrede og ved ikke, hvad de skal gøre næste gang.

De mest almindelige problemer med kugleventiler, hvis du ikke tager højde for fabriksfejl og mekaniske skader, er lækage, problemet med temperaturregulering og svækket tryk.

Hvis hanen lækker, kan årsagen få skrald, hvilket i køkkenet er mere end nok, i patronen eller fejl i nogen del af systemet. Dette kan være en revne på kroppen, og tilstopning af patronen og tilstopning af luftbeholderen og slid på pakningerne på spolen. Alle disse fejl kræver reparation. Og det er nødvendigt at forberede sig på det, og det er også nødvendigt at følge instruktionerne omhyggeligt, da kugleventilets indvendige arrangement er ekstremt skrøbelig, og det er let at beskadige det.

Da kulventilens lækage fører til tilstopning, er det under alle omstændigheder nødvendigt
Hvad nu hvis kugleventilen lækker?Afmonter mixeren til den aktuelle rengøring. Hvis der i afmonteringsprocessen opdages nogen fejl, kan den elimineres. Alt er ikke så svært, det eneste der virkelig er nødvendigt er forsigtighed.

Reparation af kugleventil

Liste over værktøjer og materialer

For at reparere enhver mixer ville det være rart at få følgende sæt af værktøjer, der skal være til VVS ved hånden:

Værktøj til reparation af mixeren.

  • justerbar skruenøgle;
  • skruetrækkere, flad og kryds;
  • nøgle osv.

Ofte er dette simple sæt nok til at reparere blanderne. Også overflødigt vil ikke være nogle ekstra materialer og genstande, der kan findes i posen af ​​VVS. Gummi stykker kan være nyttige, hvorfra der kan laves nye pakninger, og fluoroplastisk forseglingstape erstatter linerne. Selv for at fjerne de akkumulerede inde i snavs og snavs skal du bruge en sædvanlig svamp og vaskemiddel. Erfarne VVS'er bruger kuld, der er dækket af skaller. Dette er gjort, så det uheldigt fløjede værktøj ikke beskadiger skallen. Til dette formål er en klud eller et stykke skumgummi egnet.

Step-by-Step Reparationsmanual

For at eliminere problemer med den nuværende kran, skal du først afbryde vandforsyningen. Ofte er kranerne på badeværelset eller på toilettet. Ventilerne skal drejes 90 grader i forhold til deres nuværende position eller drejes med uret, indtil de stopper.

Det største problem
Hvad nu hvis kugleventilen lækker?reparation af kugleblandere er tilstedeværelsen af ​​ikke-adskilte dele.
Disse dele er en del af patronen. Dette betyder, at du ikke kan erstatte dem individuelt, du skal udskifte hele patronen helt.

Taler om analysen af ​​kugleventilen, kan du med tillid sige, at du skal have ekstrem nøjagtighed. Lad os nu overveje den mest ideelle løsning, når du bare skal rengøre mixeren. Men for dette er det ikke bare nødvendigt at adskille blanderen, men også at samle den korrekt, mens den ikke beskadiger blanderens dele.

Afmontering af kugleventilen

Det er nødvendigt at observere følgende sekvens. Til at begynde med, brug en skruetrækker til at skrue skruen fast, der fastgør spaken. Derefter skal man så forsigtigt som muligt fjerne ventilens vægtstang. Derefter skrues den gevindforbundne forbindelse. Foran os er kuplen af ​​mixeren. Det skal fjernes på samme måde som under plastforseglingen. Med en plastforsegling skal du fjerne pakningen.

Monteringsordning for en kugleblander.

På dette stadium skal du være opmærksom på denne pakning, hvis den er revnet, skal den selvfølgelig erstattes. Hvis ikke, så er det i det mindste nødvendigt at rengøre denne pakning og fjerne plakken samlet på den.

Det næste skridt er at udtrække bolden. Igen, med en visuel inspektion, bestemme, hvor meget det er i stand til. Hvis bolden er dårligt beskadiget, skal det udskiftes. Efter rengøring af bolden skal du gå til sælerne, der løser bolden. De skal forsigtigt fjernes med en tynd skruetrækker. Hvis tætningerne i det mindste er lidt beskadigede, skal de udskiftes uden fejl.

Ved udskiftning af alle de fejlede komponenter skal fedtene forsegles. Derefter skal du samle alle dele af mixeren i omvendt rækkefølge.

Hvad hvis din mixer fortsætter med at flyde? Måske er det blenderpatronen. I dette tilfælde skal det udskiftes, da det ikke kan demonteres eller repareres.

Meget ofte kører kugleventilblanderen på grund af en fouling af patronen med små snavs. I dette tilfælde består den manuelle reparation af blanderen i fuldstændig udskiftning af patronen. Men denne proces kræver præcise og konsekvente handlinger.

Først skal du fjerne spjældets regulator. Derefter lukkes og drænes vandet. Når der ikke er mere vand tilbage i systemet, er det nødvendigt at fjerne møtrikken, der sikrer patronen. Fjern derefter den gamle patron, udskift den med en ny, og sørg for, at tætningsringene på patronen ikke falder af. Det er meget enkelt. Når du har installeret en ny patron, skal du rette den med en møtrik. Så er det nødvendigt at montere blanderen i omvendt rækkefølge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 1 = 2