Hvad skal man først klæbe, loftrør eller tapet: 4 materialer

Hvad skal man først klæbe, loftrør eller tapet: 4 materialer

Hvad skal man først klæbe, loftrør eller tapet: 4 materialer

Tapetet skal limes efter loftrammen. For at kunne vælge, hvordan man skal være i denne situation, skal man kende alle fordele og ulemper ved arbejdsprocesserne. Hvis du lim soklen, så bliver samlingerne nemmere at håndtere med kitt eller maling, og limet på tapetet vil ikke være så skræmmende. Men i dette tilfælde er der et problem med udvælgelsen af ​​kanten af ​​tapetet til loftfileterne. Når man ser på den anden side, kan man forstå, at hvis du først indsætter tapetet først, har du problemer med at installere soklen, da du efter lukning skal vente en vis periode før limen tørrer. Så hvordan skal man være?

Loftslister på tapet, hvordan man limer: materialevalg

De øverste skørtplader bruges til at skjule alle synlige grænser for tapet og loft finish med hvidvaskning. Ud over denne nødvendige funktion bringer de loftet dekorativt ind, fordi fileter dekorerer interiøret og giver det overordnede udseende af fuldstændighed.

Der er flere typer af fileter til arbejdsorganisationer med den øverste del af rummet. Deres væsentligste forskel ligger i materialer og produktionsmetode. Det er med disse punkter, at deres fysiske egenskaber er relaterede.

Hvad skal man først klæbe, loftrør eller tapet: 4 materialer

Loftplint giver et generelt udseende af fuldstændighed

For at lave baguetter skal du bruge følgende 4 materialer:

 1. Wood. Træplanker kan se godt ud i ethvert interiør. Det er ligegyldigt hvilken stil, folklore eller klassisk. For at producere fileter af træ, mahogni, eg, valnød eller lærk bruges oftest.
 2. Stone. Nogle gange i specialbutikker kan du finde loftlister lavet af kunststen. De kan perfekt passe ind i det klassiske interiør, og ikke dårligt at kombinere med moderne former for dekoration. Omkostningerne til sådant materiale er høje, fordi det er meget vanskeligt at udvide materiale.
 3. Gipsfileter. Takket være gipset kan du oprette en anden i form og form soklen. De er meget lettere end det foregående materiale, og desuden er det meget billigere. Men før du køber dette materiale, skal du være sikker på den ideelle glathed på overfladen af ​​dine vægge., Polystyren skum, skummet polyvinylchlorid og andre typer plast.
 4. Plastpaneler. I øjeblikket foretrækker moderne producenter i stigende grad fremstilling af plastprodukter. Ikke en undtagelse og loftsplanker. I specialbyggeri kan du købe paneler af polyethylen.

Hvis vi taler om bløde og fleksible materialer, så omfatter de plastik og nogle træpose. Allerede på baggrund af dette kan du svare på den limede først. Hvis produktet er fleksibel og relateret til det budget, kan du prøve at udføre installationen af ​​pyntelister på tapetet, men det skal bemærkes, at væggene ikke helt flad der ikke er en baguette derfor arbejde med kit kan du ikke undgå. Hvis fileterne er bløde og kan tilpasse sig væggens krumning, er det ikke nødvendigt at putte kittet.

Kan jeg lim loftsplanken på tapetet

Hvis vi taler om denne metode, kan det ved første øjekast virke simpelt nok. Men kun erfarne specialister bruger det, fordi de straks behandler alle revner og uregelmæssigheder med kitt, og tapetet udsættes for justeringsprocessen. Det er nok at gennemføre en lille øvelse, og du kan også gøre arbejdet.

Plinter til loftet kan skabe indtryk af en fuldstændig mangel på ruhed på væggene, men for at gøre dette skal du udføre en kompetent installation.

Ud fra dette er det muligt at forstå, hvad der egentlig udføres, først og fremmest installation af en sokkel eller lim på tapet.

Hvad skal man først klæbe, loftrør eller tapet: 4 materialer

Loftslister kan limes på dig selv uden hjælp fra specialister

Under alle omstændigheder forberede følgende materialer og værktøjer til arbejde:

 • Polymerlim;
 • Montering lim;
 • kit;
 • Lim PVA;
 • Konstruktion kniv;
 • nedstryger;
 • Afføringen
 • spatel;
 • linje;
 • blyant;
 • sandpapir;
 • Farveløst forseglingsmiddel;
 • Maling (om nødvendigt).

På trods af at du i øjeblikket kan købe materiale til montering, er det bedre at bruge den lim, som fabrikanten anbefaler.

Sådan lim loftsplanker på tapet            

Når du har bestemt dig for, hvordan du fastgør baguetterne til loftet, forbliver spørgsmålet, hvilken slags materiale kan du limke baguetten til tapetet.

Til dette formål gælder oftest:

 • Montering lim;
 • Polymerlim;
 • Shpatlevka, som omfatter PVA.

Der er ingen signifikant forskel i brugen af ​​en limopløsning, det vigtigste er, at dets tørretid bør være maksimalt.

Hvad skal man først klæbe, loftrør eller tapet: 4 materialer

Lim loftsplanken på tapetet kan være lim eller kitt

Du kan kun gå videre med klipning af planker, når alt forberedende arbejde er gennemført. Nemlig fjernelse af snavs og støv samt beskæring.

For at klæbe forberedte nederdele skal du dreje dem på bagsiden og anvende en lille mængde lim, det er ønskeligt, at strimlen er flad og ikke går ud over konturerne. Efter at opløsningen er påført, lægges fileten til side, så limen er snavset.

Hvis du ser at limen har udstødt fra kanten, skal du fjerne den med en tør, blød klud. Derefter læner den første baguette mod det ønskede sted i loftet og uden at trykke stærkt på det. Hænderne bør ikke fjernes i ca. et minut, så baguetten er godt klæbet til bunden.

De grundlæggende regler: hvordan man trimmer tapetet under loftsplanken

For at få et godt og højkvalitetsresultat skal alle procedurer udføres korrekt og med den rigtige tilgang. I denne installation er der ingen baggrunde, og ejeren, der forsømmer at trimme tapetet på kantene af væggene, vil være irrelevant.

Faktisk kan ikke engang hver mester vide, hvordan man korrekt skærer eller indsætter tapet fra skiverne.

Hvad skal man først klæbe, loftrør eller tapet: 4 materialer

For at resultatet skal kunne tilfredsstilles, er det nødvendigt at udføre alle procedurer meget kompetent

Faktisk har hver husejere skirtplanker under loftet. Du skal vide, at hvert lag af belægningen på væggen skal limes på en sådan måde, at kanterne rager ind i fileterne. Efter det skal du tage en lille spatel og bruge på de nederste kanter af panelerne og tapetet. Resultatet skal være en fold.

Efter udførelsen af ​​disse handlinger presses spatelen mod foldet, og de udgående kanter af papiret fjernes forsigtigt med en skarp konstruktionskniv. Trimningsprocessen er færdig. Hvis du bemærker at limen er adskilt, kan den fjernes med en fugtig klud eller svamp. Som et resultat får du et pænt dekoreret værelse med glatte kanter.

Sådan klæber du loftsplanken (video) korrekt

Som følge af vores artikel, der er beskrevet ovenfor, kan vi konkludere, at limloftplader kan være som før tapeteringen af ​​tapet og efter det vigtigste ved at henvende sig til dette problem ansvarligt og korrekt. Alle de vigtigste aktiviteter er beskrevet ovenfor, idet de er fortrolig med dem, vil du ikke blot nemt vælge, men også foretage installationen hurtigt, korrekt og korrekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

3 + 2 =