Hvilken tykkelse skal være en væg lavet af belukket beton

Hvilken tykkelse skal være en væg lavet af belukket beton

For nylig har luftbeton været meget populær på byggepladser af forskellige slags genstande, især privat konstruktion. Da materialet er relativt nyt, har udviklere ofte forskellige spørgsmål: hvad skal vægten af ​​beluebetråd være, tykkelsen af ​​mursten er den tykkeste mursten, typerne af luftbeton. Tætheden af ​​luftbeton er lavere end for konventionel beton, men niveauet for varmeisolering er højere. Tilstedeværelsen af ​​aluminiumpulver i betonen påvirker direkte varmeoverførslen. Hydrogenbobler fordeles jævnt i hele gasblandingen og påvirker dens struktur. Porøsitet giver en høj grad af termisk isolering, derfor kan de ved en bestemt tykkelse af belukket betonvægge opstilles uden yderligere isolering.

Typer af luftbetonblokke

Mobilbeton er et højteknologisk materiale. Derfor er luftbetonstrukturer nu meget udbredt blandt udviklere. Afhængig af de forskellige klassificeringskriterier skelnes der forskellige typer blokke. På baggrund af formålet med rummet er der også krav til vægternes styrke og varmeisolering. Ved at øge tætheden øges proportionaliteten af ​​materialets styrke og termiske ledningsevne. Afhængig af tæthedsblokkene er opdelt i mærker: fra D 300 til D1200. Blokke med en mindste tæthed anvendes som selvbærende varmelegeme, med høj handling som strukturelle, da de er konstrueret til stor belastning.

Hvilken tykkelse skal være en væg lavet af belukket beton

Afhængig af størrelsen af ​​bygninger og vægtyper er disse klasser af luftbeton udmærket:

  • til bygninger med en højde på 5 etager - "B3.5";
  • til bygninger med en højde på højst 3 etager - "B2.5";
  • til opførelse af 2-etagers bygninger - "B2.0".

Afhængig af de tekniske behandlingsblokke kan opdeles i autoklave og ikke-autoklave. Den første fik deres navn i forbindelse med behandling i specielle autoklavkamre. Baseret på sammensætningen er gasblokkene opdelt i grupper: Fra slagge, fra cement, fra kalk, luftet, blandet.

krav

Til brug af alle typer byggematerialer er der visse lovkrav. Før bygherrerne fremlægges følgende betingelser:

  1. Først og fremmest er det nødvendigt at foretage en nøjagtig beregning og bestemme den maksimale tilladte væghøjde.
  2. Den maksimale højde af bygning af cellulære blokke er begrænset. Builders bærende vægge tilladte højde på 20 meter (fem etager), selvbærende strukturer er ikke mere end 30 meter (ni etager), til bærende vægge bygget op til 10 meter ved hjælp af betonblokke.
  3. Styrken af ​​de brugte blokke afhænger af højden. Til indvendige og udvendige vægge af bygninger op til 20 m anvendes kun gazoblok klasse "V3,5" for bygninger op til 10 m - "V2,5" for bygninger i en eller to etager - "V2,0". Det skal også bemærkes, at til opførelse af selvbærende vægge i bygninger op til 10 m kræver brug af porebeton klasse "V2,0" for bygninger over 10 meter - "V2,5".

Hvilken tykkelse skal være en væg lavet af belukket beton

Mobilbeton er et effektivt materiale fra siden af ​​varmeisolering, men man bør ikke glemme, at den er mindre holdbar end almindelig beton eller mursten. Ved at beregne tykkelsen af ​​husets vægge fra beluftet beton skal der tages hensyn til yderligere et vigtigt punkt - evnen til at modstå belastninger. Det er også nødvendigt at tage hensyn til følgende kendsgerning: Gasblokers styrke og varmeisolerende niveau er omvendt relateret.

Den høje tæthed af skumbeton garanterer høj styrke, men modstanden mod varmetab bliver forholdsvis lavere. Derfor, hvis du laver en vægt på styrke, bruge den helt D 1200, hvis du ønsker at gøre det varmere rum - D 400. Det bedste fra alle sider vil bruge den helt D 600. Overvej varmeisolering af fundamentet, vinduer, tagdækning; Vælg de optimale murværksparametre og størrelsen på lokalerne, så du gør det uden at bruge en varmelegeme og andre materialer.

Hvad skal man overveje, når man beregner

Beregn tykkelsen af ​​vægge fra aerocrete blokke kan være uafhængigt. Hvis du ikke har en minimums erfaring med konstruktion eller tilstrækkelig viden om fysik, vil det være bedre at bruge professionelle tjenester.

Hvilken tykkelse skal være en væg lavet af belukket beton

Der er universelle tips:

  • først og fremmest orienteringen til klasser og typer af gasblokke af de typer bygninger, der er beregnet. Væg af beton bør være meget tyndere end fra andre materialer, med samme energieffektivitet.
  • til opførelse af ekstraboliger er D 500-gascellen med en tykkelse på 200 til 300 mm retegnet i betragtning af graden af ​​belastning; i varmere klimazoner bruge 200 mm.
  • For kældre og kældergulve er det bedst at bruge mærket D 600, klasse "B3.5". Den anbefalede tykkelse er 400 mm.
  • til skillevægge mellem lejligheder og rum aerocrete blokke B2,5, D500 - D600. Optimal tykkelse på den første - 200-300 mm, den anden - 100-150 mm.

Hvilken tykkelse skal være en væg lavet af belukket beton

Sådan beregnes tykkelsen

Hvis du har tilstrækkelig viden om fysik og eksakte videnskaber, skal du selv beregne tykkelsen. Du kan bruge en temmelig simpel beregningsformel. Men for dette har du brug for oplysninger om styrken af ​​mærket af beluebet beton, området, højden og vægten af ​​rummet (for eksempel 1 etage). Samtidig beregnes styrken af ​​gasenhedens mærke i forholdet kG / cm². Dvs. hvis dit område er 100 m² (S), -40 m længde (L), vægten af ​​gulvet - 50 m (Q), ved brug af mærket D600 (50 kgf / cm), er tykkelsen beregnes efter formlen: t = Q / L / 50 = 50.000 / 40/50 = 25 cm.

Ved at multiplicere R (gennemsnitlig modstand over for varmeoverførsel) ved hjælp af kondensatoren af ​​gasblokmærket, vil du få værdien af ​​den mindste vægtykkelse for en bestemt boligområde.

Hvilken tykkelse skal være en væg lavet af belukket beton

Brug tipsene ovenfor, og du vil helt sikkert få et varmt og komfortabelt hjem uden overdrevent materialeomkostninger.

Video "Tykkelse af vægge lavet af belukket beton"

En video om, hvad der skal være tykkelsen af ​​væggene i et hus bygget af luftbeton. Hvad skal være termisk ledningsevne og vægternes styrke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

2 + 8 =