Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Indlægning af tapet i russiske hjem er stadig en besvær, især hvis du tager hånd om den indsatte overflade. Væggene i vores standardlejligheder har meget sjældent et lille antal fejl og har en jævn overflade, oftest ret modsat.

Hvis du nærmer dig reparationsarbejde med en ordentlig grad af alvorlighed og begynder overhaling, skal du passe på at udjævne væggene. Dette arbejde medfører store økonomiske og tidsmæssige omkostninger, som ikke altid passer til os. Derudover er en uafhængig korrektion af væggens geometri næsten umulig.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Baggrunde med geometriske figurer af mørk farve

Producenter af tapet har længe kendskab til dette problem og er klar til at tilbyde deres løsninger, nogle typer tapet kan virkelig limes til overfladen med nogle defekter, og tapetet vil blive lukket.

Lad os gå gennem de mest populære typer af tapet, designet til limning på ujævne vægge.

Duplex - tungt papir

Hvis du forpligter dig til at limme simpelt papir tapet, så er alle fejl umiddelbart synlige, men der er en særlig slags papir tapet, kaldet duplex.

Duplex tapet består af to tætte lag papir papir, presset sammen. De har en dejlig prægning og mønster.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Ud over miljøvenlighed, tæt papirpapir med et hyppigt gentaget mønster, maskeres ujævnhederne af væggene

Tapet tapet ligner et ark pap.

Tapet af denne type er perfekt limet til den ujævne overflade af væggene, da de ikke er i stand til fuldt ud at klæbe til det. Dørbladet har altid en form, der gemmer huller og støder på væggen.

Udgifterne til sådan papir tapet er små, de har råd til nogen mand på gaden. Men hvis du ikke er tilfreds med den dekorative side af denne mulighed, skal du være opmærksom på vinylprøver.

Vinyl - holdbart og lyst

Vinyl tapet tilhører et dyrere segment af tapetmarkedet. De udføres i flere varianter, som til en vis grad opfylder kravene i forskellige lokaler i en lejlighed eller et hus.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

På lyst tapet er overflade uregelmæssigheder ikke så mærkbare

Den tykke struktur og dybe tekstur af vinyl giver dig mulighed for at skjule flere fejl på væggen. Derudover kan vinyl efterligne tekstur af naturlige efterbehandling materialer, som ikke altid er tilgængelige for os.

Hvis vi overvejer en stor gruppe af tapeter, der anbefales til limning til vægge af dårlig kvalitet, så er der tre retninger.

Skummet vinyl er den billigste og enkleste version, produceret af et stort antal indenlandske og udenlandske tapetfabrikker. Takket være tykkelsen af ​​lærredet kan tapetet helt sikkert skjule fejlene på overfladen, men den dekorative belægning er ikke den mest holdbare og holdbare.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Skummet vinylskum i tæt undersøgelse

Hvis du vælger tapet til ujævne vægge, kan du starte med denne type, prøv at hente farvningen, og først derefter gå til dyrere muligheder. Fra den æstetiske side er skummet vinyl meget pænere og mere behagelig end papir duplex.

Vaskbar vinyl - Et tykt og blødt lag vinyl kan skjule små vægfejl i køkkenet. Udover overfladen af ​​disse tapeter er det nemt at rengøre. Den eneste "men" er at på den blanke overflade af tapetet kan man se store buler af væggen, så før du klæber, prøv at slippe af med dem, det er bedre at lade hulrum eller buler slippe.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Dekorativ vinyl til køkkenet, der er beredt til vask

Vinyl af varmt stempling er den tykkeste form for tapet fra alle præsenteret. Dørbladet er meget stærkt og massivt, det har en dyb tekstur, der er i stand til at gemme ujævne vægge helt. Vinyl tapet, produceret af varmt stempling, er ikke bange for fugt, kan modstå regelmæssig vådrensning.

Vigtigt øjeblik, når du vælger et billede - prøv at gøre uden glans, fordi når du bøjer baggrunden flimrer du i steder med udbulning eller hul.

Omkostningerne ved en rulle af sådan tapet er allerede betydelige, fordi de for det første har en større standardlængde, og for det andet tilhører det dyrere kvalitetssegment af tapetmarkedet.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Holdbar og tekstureret tapet af importeret produktion maskerer defekter af væggene

Vinyl af varmt stempling er flagskibet til tapetfremstilling af mange fabrikker, derfor er der i flertallet en upåklagelig kvalitet. Til denne kvalitet anbringes hænderne og et ikke-vævet substrat, der er i stand til at holde en tung og massiv klud på væggen.

Flizelin - et moderne materiale, der kombinerer fibre af væv og cellulose, det producerer også tapet.

Farvelægt ikke-vævet tapet

Totaliteten af ​​papirkomponenten og stoffet giver dig mulighed for at skabe et unikt materiale, stærk og hård kvalitet. Ved tilføjelsen af ​​en dekorativ vinylbacking får vi et fuldt tapet, men uden den dekorative komponent er fleece klar til brug.

Helt ikke-vævet tapet er fremstillet til maling. I betragtning af det faktum, at materialet har perfekt form, er et sådant tapet egnet til ujævne vægge. Desuden sættes der efter et lag på tapetet til maling et lag af farvestoffer, hvilket endnu mere gemmer alle defekter.

Til salg flizeline tapet til maleri store ruller med meter bredde og 25 meter længde, har en hvid farve og nogle ornament.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Tekstur af tapet til maleri

Farven på ikke-vævet tapet er fremstillet af malinger på vand og akrylbaser, emaljer på opløsningsmidler er ikke egnede, da de kan opløse overfladen. Malinger er tonet i den rigtige farve, og under alle omstændigheder vil den malede overflade være mat og vil derfor ikke fokusere på vægens ujævnhed.

Omkostningerne ved en rulle af ikke-vævet tapet til maling er omtrent sammenlignelige med en rulle af skummet vinyl med målerbredde.

Hvis du ikke ønsker at klæbe tapetet, men du skal give væggen et dekorativt udseende, så vil væske tapet hjælpe dig.

Flydende tapet - dekorative gips

På et stort område af muren er brug af flydende tapet berettiget, hvis der er en hel sky med små defekter. Væskeblandingen vil fylde alle hulrummene og let udjævne små buler, men det er usandsynligt at klare store problemer.

Flydende tapet slidstærk og holdbar, i store forurenede rum vil de være en fremragende belægning til vægge.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Dekorativt gips af grøn farve

Her er nogle muligheder for at vælge wallpapers til ujævne vægge, og efter det vil vi offentliggøre et lille sæt regler for valg af mønster og farve.

Regler for farve og mønster matchning

Vælg ikke tegninger med geometriske former eller striber, da der på steder med defekter af vægge vil være oplagte forvrængninger, der uundgåeligt vil gøre opmærksom på associerede.

Vælg billeder med høj dækningsgrad, solid tapet, tapet med tilfældigt spredte udskrifter.

Hvilket tapet at vælge ujævne vægge

Et fremragende ornament til at gemme det maksimale antal vægfejl

Farve er bedst at se mættet, måske endda lyst, det vil være svært at fange forvrængningen af ​​lærredet.

Hvis du er tilhænger af rolige farver i indretningen, skal du bruge lyst tapet på ujævne vægge, som om du laver en accent. I dette tilfælde vil mere opmærksomhed fokusere på stille tapet, klistret på lige vægge.

Sammenfattende kan du konkludere følgende: ikke bekymre dig om dine ujævne vægge, det er også nemt for dem at vælge smukke tapet, forskellig kvalitet og pris. Hvis du har et meget begrænset budget - vælg en duplex, hvis anmodningerne er lidt større - en tyk og smuk vinyl, og hvis du planlægger at male væggene i en farve, så er det naturligvis ikke-vævet. Dekorativt gips, bare klar til at blive det færdige lag til væggene.