Hvordan man laver øjne hjemme: anbefalinger

Hvordan man laver øjne hjemme: anbefalinger

Eyelets er produkter på en metal eller plast base, med hatte og bruges til at håndtere slots på forskellige materialer. Ofte er hardware af en sådan plan udstyret med en vaskemaskine på en anden måde - et ringunderlag. Alle dimensioner af sådanne sløjfer kan have nogen værdier relateret til materialet, længden af ​​benet, farve, diameter.

Hvordan man laver øjne hjemme: anbefalinger

Ved installation af eyelets bør du være særlig opmærksom på båndet, hvilket forhindrer deformering af gardinerne.

Øjnene ser perfekt ud på gardinerne og skaber et pænt gardinstof med glatte og luftige folder. De er fastgjort til gardinet, som har en rund diameter. Alle former for lambrequins, dekoreret med disse elementer, bliver en vidunderlig dekoration af ethvert rum, hvilket skaber en hyggelig og ikke-standard romance. I øjeblikket er denne attribut, der giver dig mulighed for at fuldføre objektets mål, ved at blive mere populære. Talrige udvalg af forskellige stoffer giver dig mulighed for at skabe en unik og original dekoration i dit hus og tælle kun på din styrke. Hvordan man laver øjne hjemme? Dette problem vil blive overvejet yderligere.

Produkterne af en sådan plan gør noget komplet i design og bærer et rent praktisk formål. Udover efterbehandling gardiner, snøreringe bruges som et element af stretch telte, bannere, shnurovok på sko, bælter, læder tøj, armbånd, ammunition turister papirposer som en uundværlig egenskab ved håndarbejde. Et vigtigt element i disse elementer vil være deres installation på ethvert stof.

Der er situationer, hvor denne sløjfe ikke er i produktet. Installation af øjenlåg er muligt i ethvert værksted til skræddersy og reparation af tøj. Der dygtige håndværkere vil slå huller på det rigtige sted. Selvfølgelig er denne service ikke gratis. Selvfremstilling og installation er mulig. Det vil spare dig for unødvendige materialomkostninger. Hvordan laver man øjenlåg? Dette kan findes nedenfor.

Formen og egenskaberne ved eyelets materiale

Hvordan man laver øjne hjemme: anbefalinger

Diagram af størrelser af øjenlåg.

Sådanne sløjfer er forskellige i konfiguration, størrelse og farve. Deres form kan have en solid eller relief form, men selve skæret skal have et afrundet udseende. Det er værd at bemærke, at øjenlågens størrelse skal være noget større i sammenligning med gardinbasen.

Metalbaserede sløjfer kan have tilsvarende farver af krom, sølv, guld, bronze, kobber og andre baser. Lejlighedsvis afholder de sig til at dekorere dem med perler eller et specielt jaget mønster. Plast hængsler har en række nuancer og konfigurationer. De bevæger sig frit rundt om cornice, ikke de tattered gardiner og uden at producere lyde.

Mættede farver og tilstedeværelsen af ​​varierede detaljer er gode til et børnerum eller et køkken. Øjnene skal harmonere med gardinerne. For korrekt installation af disse elementer skal du være opmærksom på gardinens materiale, kronens egenskaber, dens tone.

Beregning af det ønskede antal øjenlåg

Hvordan man laver øjne hjemme: anbefalinger

Ovalt øje.

Det nødvendige antal sådanne sløjfer reducerer til deres lige position. I dette tilfælde vil alle tilgængelige rynker have et ensidig arrangement, der går i en retning. Den optimale afstand mellem sådanne produkter vil være 18 cm, men ikke mindre end 15 cm.

Brug af yderligere materiale

Til gardinet i den øvre del var den mest tætte, skal du oplagre en klud mere. Som et resultat af sådanne manipulationer vil pleating se mere udtryksfuldt, forsvinder problemerne med sænket gardiner for evigt.

Et sådant stof kan være en dobbelt.

Installation af eyelets: funktioner

Hvordan man laver øjne hjemme: anbefalinger

Montering af øjenlåg på gardinerne.

Et lignende element er fastgjort til gardinerne uden store vanskeligheder. For deres vellykkede installation er følgende værktøjer og materialer nyttige:

 • eyelets selv;
 • Hul, som let kan erstattes med saks til tyndt stof;
 • en lille hersker
 • blyant;
 • produkt.
 1. Til toppen af ​​gardinet er der fastgjort en del af et specialtape.
 2. Så skal du hente kanten af ​​gardinet og stryge det. Det er vigtigt ikke at overophede jernet for at bevare produktets originale udseende. Den drejede kant stryges godt.
 3. Hvordan man laver øjne hjemme: anbefalinger

  Sæt øjenlågene i den ønskede position, og træk en cirkel ved hjælp af blyanten ved hjælp af den indvendige base. Det markerede sted skal skæres, idet man har lavet et indryk fra en kant på 5 mm.

 4. Den eksisterende vaskemaskine skal placeres blinde og dockes med cirklen, der er skåret tidligere. Der skal være en forsyning af klud. Det er vigtigt at sikre, at der ikke er revner tilbage.
 5. Det sidste øjeblik - anvendelsen af ​​det dekorative element og dets klemme til stopet, skal høres klik.

Tæller den ønskede afstand

For korrekt installation af eyelets er det vigtigt at foretage en nøjagtig beregning af den krævede afstand mellem dem. Det er nødvendigt at lave små beregninger vedrørende bredden. Fra dens numeriske indikatorer tager væk 6 cm, vil de gå til efterbehandling af skiver i siden. Fra det resulterende tal trækker du 5 cm, divider derefter med antallet af sløjfer og tag en enhed. Det resulterende tal bestemmer afstanden mellem de tilstødende øjenlåg. Så det sker ofte, at små elementer har en grænse på 10-12 cm, stor - 15-20 cm.

Vigtige tips og tricks

Når du installerer øjenlågene, er det nødvendigt at tage højde for koefficienten af ​​samlingen af ​​gardinet på corniceen.

Farveordning af eyelets.

Oftest er det lig med nummer 2, hvilket betyder: For 1 m gardiner er stofforbruget lig med 2 meter. Det er vigtigt at etablere et lige antal lignende elementer, hvilket hjælper med at undgå ujævne folder.

At lave gardiner, er en uundværlig betingelse brugen af ​​tape. Tross alt bliver gardinet stærkt krøllet og deformeret. Læg ikke hængslerne for tæt på kanten af ​​gardinet. Dette vil hjælpe med at forhindre slap gardiner. Ved installation af eyelets er brug af tape obligatorisk.

Særlige vanskeligheder ved fremstilling af gardiner med lignende sløjfer er ikke, det er kun nødvendigt at foretage omhu, nøjagtighed og omhyggelighed. Korrekt placerede gardinelementer vil skabe volumetriske og direkte foldninger, moderne look, stærk gardinmontering, et uhyggeligt og unikt udseende.

Klart udvalgte stoffer, der giver nem, ukompliceret pleje, giver mange positive følelser ved at bruge et sådant gardin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

28 − = 26