Hvordan man vælger en drivhus fra cellulær polycarbonat

Hvordan man vælger en drivhus fra cellulær polycarbonat

Mange mennesker drømmer om at installere et drivhus ved dacha: Ved hjælp af et drivhus kan du køre udplantninger, øge varigheden af ​​den vegetative årstid og endda høste to afgrøder om året. Drivhus til villaer er lavet af forskellige materialer - fra trævinduer til polyethylenfilm - men de mest praktiske er drivhus fremstillet af cellulært polycarbonat.

Hvordan man vælger en drivhus fra cellulær polycarbonat

Et sådant drivhus kan fremstilles uafhængigt eller købt; Hothouses fra producenten sælges i form af et komplet sæt af dele klar til montering. Installering af et drivhus fremstillet af polycarbonat med egne hænder er helt muligt selv for dem, der ikke er så erfarne om sommeren - især hvis du følger instruktionerne, der er vedhæftet til drivhuset eller på fabrikantens hjemmeside. Nogle producenter af drivhuse giver mulighed for at købe et drivhus fremstillet af polycarbonat i et forenklet eller omvendt udvidet komplet sæt med et andet antal døre og ventilationspander.

Hvordan man vælger et drivhus til sommerhus, hvad skal man se for at sikre sig, at prisen på et drivhus fremstillet af polycarbonat svarer til dets kvalitet? Drivhusets anvendelighed og holdbarhed afhænger af, hvilke materialer der er brugt til at gøre det. Rammer af drivhuse er oftest lavet af galvaniseret stålprofil eller fra et stålrør med rektangulært tværsnit. Den største fordel ved den galvaniserede profil er dens modstand mod korrosion; Samtidig modstår et drivhus på en ramme af stålrør meget mere alvorlige vind- og snebelastninger, og for at beskytte røret mod atmosfæriske påvirkninger er det nok at male det.

Der er også drivhus med en ramme lavet af PVC profil, træ og aluminium; Den første mulighed er kun egnet til små drivhuse, den anden er ret kompliceret i installationen. Aluminiumsrammen er ikke korroderet, har en lav vægt, som kræver pålidelig fastgørelse og har en højere varmeledningsevne end stål - det vil sige, at det kan blive en "bro af kold" i opbygningen af ​​drivhuset. Med hensyn til honeycomb polycarbonat til et drivhus skal den være mindst 4 mm tykt og have en belægning, som beskytter den mod UV-stråler - et drivhus af høj kvalitet polycarbonat kan vare i 10 og 15 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

36 − = 29