Hvorfor LED-lampen tændes, når den er slukket

Hvorfor LED-lampen tændes, når den er slukket

I øjeblikket har LED lamper opnået særlig popularitet blandt mange mennesker. De viser et lang levetid, er præget af lavt energiforbrug og skaber et kvalitetslys. Men før eller senere er der problemer med sådanne belysningsenheder, og vores abonnenter stiller ofte spørgsmålet: Hvad hvis LED-lampen lyser, når den er slukket? I denne artikel har vi besluttet at redegøre for de mulige grunde og fortælle dig, hvordan du selv løser problemet.

Hvorfor LED-lampen tændes, når den er slukket

LED-lampen lyser, når den er slukket

Årsagerne til LED-glød, når den er slukket

Faktisk er der nu mange grunde til, at en LED-lampe kan brænde, når den er slukket. Det kan brænde svagt, flimre eller skinne ved fuld effekt. Der er flere hovedårsager:

 1. Dårlig ledningsisolering eller anden netværksfejl. For eksempel kan selvledningerne, selv efter slukning, give en minimal spænding til belysningsenheden, og det vil derfor brænde.
  Hvorfor LED-lampen tændes, når den er slukket
 2. En switch, der har baggrundsbelysning. Nu skiftes med belysning (se billeder) anses for at være meget populære. Men ikke alle mennesker ved, at baggrundslyset kan overføre dets spænding til lampen, hvilket er hvad der vil føre til dets glød. I denne situation kan du ændre kontakten eller installere en kraftigere lampe.
  Hvorfor LED-lampen tændes, når den er slukket
 3. I lampens design er der under standard radiatorer. Som regel kan et sådant problem kun opstå med billige kinesiske LED-lamper. Dette skyldes, at de er vant til at spare alvorligt under produktionen. Du kan ikke rette op på et sådant problem, du bliver nødt til at købe en ny belysningsenhed.
  Hvorfor LED-lampen tændes, når den er slukket
 4. En særlig funktion af belysningsenheden. Vær opmærksom! I nogle armaturer er der mulighed for glød efter afbrydelse. Så vær ikke bange med det samme, prøv at læse instruktionerne. Der er dog ikke så mange lamper af denne type, så vær opmærksom på andre problemer.

Hvad får LED-lampen til at gløde, når den er slukket

Som regel er mange mennesker bange for, at lys i off-tilstand kan være skadeligt. Faktisk er der ikke noget frygteligt i dette, da det ikke beskadiger ledningerne. Det eneste problem er lampens levetid, som sikkert reduceres.

Vær opmærksom! Der er en mere almindelig årsag - dette er en forkert drivermontering. Det er ret svært at etablere et sådant problem nu. Derfor er køb af kinesiske lamper nu ret kontroversielt.

Der er også et problem med ukorrekt tilslutning af lyskilder. Der er meget information her, men dette problem er yderst sjældent. For at forstå årsager og løsninger anbefaler vi, at du ser følgende video.

Sådan løser du problemet

Vi kan fremhæve et par anbefalinger, der hjælper med at slippe af med, at LED-lampen er tændt, når den er slukket:

 • Prøv at installere en anden lampe. Som regel hjælper det altid. Hvis en kinesisk lampe f.eks. Er installeret, skal du sætte en kvalitet på plads. Hvis problemet fortsætter, skal vi se efter årsagerne.
 • Hvis du har en stikkontakt med en indikator, så for at løse problemet er det nok bare at afbryde ledningen, som forsyner baggrundslyset. Det er ikke svært at gøre det overhovedet, demonter kontakten og skær kablet. Hvis du ikke kan finde ledningen, skal du helt ændre omskifteren.
 • Hvis lampen er tændt, men ingen grund er egnet, skal du kigge efter en lækstrøm i ledningerne. Her er det nødvendigt at gøre et godt stykke arbejde, men vi har overvejet alt dette i detaljer i artiklen: Hvad er funktionsfejl i elektriske ledninger.

Som du kan se, er årsagen til, at LED-lampen er slukket, når den er slukket nu, en hel del. Men du kan rette dem selv. Hvis du har spørgsmål eller problemer, skriv kommentarer, vil vi gerne svare på noget.

Vi anbefaler også at se denne video, som vil hjælpe med at løse problemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

24 − 17 =