Indramning og udsmykning af vinduer på facaden og i indretningen

Indramning og udsmykning af vinduer på facaden og i indretningen

Windows kaldes normalt husets øjne. Deres udseende afspejler værtenes smag. Udsmykningen af ​​vinduerne, deres ramme giver facaden en finish, understreger bygningens arkitektoniske stil, dens rigor og elegance. Ejendomsmæglere siger, at indramning af åbningerne på ydersiden øger huspriserne med 15-25%. En masse dekorative elementer fra forskellige materialer giver mulighed for at skabe et individuelt billede af bygningen, efterligne enhver æra og retning i arkitekturen.

Indramning og udsmykning af vinduer på facaden og i indretningen

Vinduesdekoration med sidespor

Udsmykning og indramning omkring vinduet - et element af arkitektonisk dekoration

Indramning og udsmykning af vinduer på facaden og i indretningen

Afslutning af vinduer med modstående mursten

Vadik kom til mig for at få råd. Hans ældre slægtning bad ham om at forberede og sælge huset. Det var nødvendigt at maksimere prisen på bygningen med minimal omkostninger for at give det en præsentation. Webstedet var placeret i nærheden af ​​byen, og vi gik for at se.

Jeg straks gjorde opmærksom på indramningen af ​​vinduerne. Det var en gammel, falmet med en revnet maling. Det sikrede forseglingen af ​​åbningen, men tabte sit æstetiske udseende. Indbetaling på facaden var fraværende. Gør en smuk facade er kun mulig i harmoni med alle elementer. Det var nødvendigt at begynde med afslutningen af ​​døråbningen og vinduerne i samme stil.

Vi var nødt til at erstatte træpladerne. Vi besluttede at sætte plast sandwich paneler og gøre indramningen af ​​hver åbning i samme stil i hele facaden. Inde, der var også en træ indbetaling. Hun blev erstattet af pister af polyurethan.

Plastramme detaljer er de mest praktiske

Indramning og udsmykning af vinduer på facaden og i indretningen

Selvafslutningsvinduer

Mens vi tegner skitser om den fremtidige facade, fortalte jeg min ven, hvilke slags dekorative elementer der er for at forme åbningen, og hvordan man kan udbetale ind og ud.

Afslutning af plastikvinduer er lavet af forskellige materialer:

 • træ;
 • sten;
 • porcelæn fliser;
 • gummi med crumb;
 • vendt fliser;
 • gips lister;
 • plast dele;
 • skumelementer.

Træet er den smukkeste i sin unikke og varme. Men det kræver konstant pleje og bryder hurtigt ned fra fugt.

Sten og granit er vanskeligt at installere, det er nødvendigt at regelmæssigt lakse. Deres største ulempe er i tung vægt og belastning på fundamentet.

Polyfoam og gips ser godt ud, men de er hygroskopiske, de skal lave en flerlags beskyttende belægning.

Vi kontaktede detaljerne om polyurethan. Plastprodukter ser godt ud indenfor og ud. De har flere fordele i forhold til andre produkter fra andre materialer:

 • den samme farve til fuld dybde;
 • modstand mod sletning
 • Brænd ikke i solen;
 • tjene mere end 20 år udenfor bygningen uden at miste synet
 • fugttætte;
 • brandsikker;
 • Let monteret rundt om åbningen.

Et stort udvalg af dele og tilbehør lavet af polyurethan gør det muligt for en nybegynder selvstændigt at lave trim og ramme vinduet.

Elementer af foring af vinduer fra polyurethan

Indramning og udsmykning af vinduer på facaden og i indretningen

Vinduesbeklædning med egne hænder

Ved at indramme vinduerne med polyuretan dele monterede vi først plastik. Vinduerne i forhold til størrelsen af ​​huset var små. Derfor bør hvidt beklædning visuelt øge dem.

Udenfor anvendes et stort antal dekorative elementer af polyurethan til beklædning af dør og vinduesåbning:

 • sandrik - dekorative cornice;
 • konsol;
 • rack;
 • moldigi;
 • en pilaster;
 • vindueskarme;
 • trim;
 • Falsk messing;
 • lås sten;
 • beslag;
 • efterligning rusta.

Det er muligt at bruge andre detaljer, såsom stucco støbning, roset. Men de anvendes mindre ofte, hovedsagelig i klassiske barokke og renæssance stilarter. Før os var et moderne hus med et massivt stengrundlag. Til visuel udligning af proportionerne til hjørnerne var det nødvendigt at lægge foringen i form af rustikke sten. Indramning af vinduer med brug af brede sideelementer vil øge dem.

Farveområdet af produkter fremstillet af plast er stort. De mest populære er hvide, træ og forskellige gråtoner. Colourism er valgt til den valgte stil. Det er nødvendigt at tage hensyn til både bygningens dimensioner og åbningerne. En lys bred vifte øger vinduerne. Hvis du har brug for at reducere eller gøre mindre synlige, skal du vælge en plastik af mørk farve, der passer til klangens væg. Så er det nok at sætte pladerne og vindueskarmen.

Hvis du kun monterer en smal støbning rundt om åbningens omkreds, vil facaden se strengt i retrostil. Konsolet og sandricen uden konsollen vil trække vinduet oprejst og gøre det allerede.

Slotstenen minder os om ridderne, da de ikke kunne lave lige lofter og bygget buer. I kombination med overlejringer under den rustikke sten er der skabt illusion af en massiv bygning. Men denne beklædning ser ikke ud på træhuse.

Kropene passer til udskårne platebånd og falske døre. Farve er ønskeligt at vælge en simulerende fyr og birk, du kan bare hvid.

Udsmykning af døråbningen og vinduerne i en stil

Indramning og udsmykning af vinduer på facaden og i indretningen

Vinduesdekoration

For at give et stilfuldt udseende besluttede vi os for at lægge på første sal i akrylsten til hvid marmor. De er stærke, afviser vand og er ikke bange for frost- og UV-stråler. De ser mere solide og elegante ud end standard plastudstrømninger. Under dem ligger beslagene og listerne. På toppen er en bred sandrik med en trekantet kant i midten.

For at øge bredden af ​​døråbningen monterede vi pilastrene på siderne og skabte illusionen af ​​halvkolonner. Lignende brede konsoller indrettede vinduer. Støbegods langs rammens omkreds understregede linjens geometri, deres sværhedsgrad.

På anden sal blev en plastrude sill, platbands og på dørets sidevæg lavet med falske døre med en buet sandrik. På forsiden af ​​facaden blev muren af ​​væggene rundt om åbningen efterlignet af en rust. På toppen var slotssten og støbning.

En velkendt ejendomsmægler efter at have fuldført os indramning af vinduerne og omdannelse af facaden, sagde, at værdien af ​​huset steg med 30%. Korrekt oprettet billede af facaden er af stor betydning. Det er trods alt det ydre udseende af huset, der giver hovedindtrykket.

Derudover har vi forbedret termisk isolering af vinduer betydeligt. Den udvendige dekoration er ikke kun dekoreret, men også pålideligt beskyttet væggene mod at blive våd. Indenfor blev det mere støjsvage, støj udefra nærmede sig ikke. Den lyse ramme styrker den naturlige belysning af værelserne.

Foring åbninger inde og uden for huset

Indenfor huset demonterede vi de gamle vinduesbaner og plader. Har monteret plastpaneler i bunden. Udskift varmeren på siderne og øverst. Så kontrollerede vi lodret og monterede en ny profil langs omkredsen til støtten. Vi sætter den øverste skråning. De justerede sidepanelerne og identificerede dem på plads, førte dem gennem startprofilen omkring rammen og limede til hjørnet på indersiden af ​​åbningen.

Da køberen kom til at se på huset, blev Vadik og jeg overbevist om rigtigheden af ​​vores handlinger. Han var ikke interesseret i dekoration af interiøret, da hver person genopretter efter at have købt den på sin egen måde. Tilstanden af ​​rørene kontrollerede han rent mekanisk for ikke at lække. Men den gode tilstand og den smukke finish af døre og vinduer blev først bemærket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

38 − = 34