Klimaanlæg specifikationer

Klimaanlæg specifikationer

Klimaanlæg specifikationer

Mange forstår, at sommertiden glæder os ikke kun med den længe ventede hviletid, men det er også den periode, hvor solen mest opvarmer os med sine stråler.

Med ankomsten af ​​sommeren føler alle mennesker i stigende grad solstrålernes stormfulde aktivitet, hvorfra alle forsøger at skjule. For at gøre dette behøver du kun dit ønske.

Den mest almindelige løsning på dette problem er, at det bliver nødvendigt at købe et klimaanlæg, som forbedrer mikroklimaet i en bygning af en størrelse eller en anden og giver et passende niveau af komfort.

På tidspunktet for købet af en sådan anordning er nødvendigt at være opmærksom på de tekniske parametre for enheden og udgifter til installation, der kontrollerer om ustanovka-kondicionera-deshevo.ru/ceny, og kun i dette tilfælde vil du få den rigtige split-systemet er nødvendigt for dig.

I denne artikel vil vi forsøge at afsløre de vigtigste tekniske egenskaber ved klimaanlæg, der tilhører den mere almindelige type, det er vægdelte systemer.

Det skal bemærkes, at næsten alle ovennævnte egenskaber refererer til andre typer systemer, der anvendes både til industrielle og indenlandske formål.

Specifikationer for klimaanlæg til hjemmet

Alle enheder af denne art udfører en fælles funktion, dette køler luften. Derfor er den vigtigste parameter for klimaanlæg kølekapaciteten.

Baseret på disse parametre er klimaanlæg opdelt i tre typer afhængigt af formålet med deres anvendelse.

Den nødvendige kølekapacitet afhænger som regel af størrelsen af ​​den bygning, hvor klimaanlægget er installeret, også fra lofterne langs deres højde, antallet af personer, der er til stede i bygningen og andre vigtige detaljer.

Vi gør også opmærksom på, at kølekapaciteten skal øges med 15-20%, hvis bygningen har et stort glasareal eller et stort antal vinduer er på sydsiden.

  • Enhedens strømforbrug, der opererer fra netværket, svarer til ca. en tredjedel af intensiteten af ​​opvarmning eller afkøling af luften.
  • Med sådanne parametre er effektiviteten 250-300 procent, med andre ord 2,5-3 kW varme eller kulde pr. Kilowatt forbrugt elektricitet.

Disse parametre forklares ved, at energiforbruget ikke går til opvarmning eller afkøling af luften, men at overføre noget luft fra gaden ind i bygningen.

Klimaanlæg specifikationer

Således bruger hjemme klimaanlægget en kapacitet på to kilowatt kun 650-700 watt. Sådanne enheder bruger mindre strøm end en el-kedel eller et strygejern, de kan tilsluttes til en simpel stikkontakt i dit hjem. Husk også, at rengøring af klimaanlægget er nøglen til den normale drift af split-systemet.

Nu har næsten alle enheder evnen til ikke kun at afkøle den omgivende luft, men også at varme det i en bygning eller et rum. Denne funktion af klimaanlæg er meget nyttig om efteråret eller foråret, når vejrforholdene ændrer sig markant.

I dette tilfælde fungerer klimaanlægget på en sådan måde, at det ikke opvarmer luften med en spiral eller en ventilator, men med varm luft, der leveres udefra.

I et ord pumpes varm luft fra gaden ind i bygningen. Princippet om at køle luften er det samme, kun nogle dele af klimaanlægget ændrer deres position.

  • Således, hvis anordningen virker i køling eller omvendt, er effekten tre eller fire gange mindre end varmekraften, hvorfor anordningen tilvejebringer tre, fire kW varme per kilowatt af brugt energi.

Nogle mennesker mener, at alle disse enheder er i stand til både at køle og udføre funktionen af ​​ventilation. Denne erklæring kan ikke være uenig, da kun kanalanlæg er i stand til at udføre funktionen af ​​absolut forsyning af ren luft.

Hvad angår enkle klimaanlæg, er de kun i stand til at køle af og følgelig opvarme luften. Ventilation, som nævnes i manualen til systemet, betyder, at installationen af ​​klimaanlægget i denne tilstand betyder driften af ​​kun indendørsenhedens ventilator, undtagen kompressoren.

I dag er enheder af inverter type meget populære. For eksempel indtager denne type enhed i Japan 90% af alle klimaanlæg, der sælges i dette land.

Sådanne klimaanlæg adskiller sig fra konventionelle, idet de er i stand til forsigtigt og jævnt at ændre luftens kølekapacitet. En jævn strømforandring opnås med en DC-motor, som er installeret i sådanne anordninger.

I de sædvanlige enheder er der installeret en vekselstrømsmotor.

Et andet vigtigt teknisk træk ved moderne klimaanlæg er støjniveauet. Støjniveauet er som regel målt i enheder som decibel.

For eksempel er hvisken lig med 25-30 dB, er den normale lyd af samtale lig med 35-45 dB, men lyden af ​​den støjende og travle bygade svarer til 50-70 dB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

50 − 47 =