Kvalitet lim lim, overblik

Kvalitet lim lim, overblik

Virksomheden Kvoliti blev etableret i slutningen af ​​forrige århundrede. Den positionerer sig som en producent af harmløse, økologiske lim. Fabrikkerne i virksomheden er placeret i Rusland, så vi kan selvfølgelig antage, at Quolity er helt russisk virksomhed.

Kvalitet lim lim, overblik

Enkel, billig men effektiv universalklæbemiddel til tapet

lim

En af de vigtigste retninger for virksomheden var produktionen af ​​tapetlim. Kvalitet mærke lim er til stede i de fleste byggeforretninger i Rusland. Dens lave omkostninger og acceptabel kvalitet bidrager til dens popularisering.

Kvalitet lim lim, overblik

Logo kvalitet

Fabrikkerne i Kvoliti introducerer den seneste udvikling i den kemiske industri, så kun selskabet har mulighed for at planlægge sit arbejde fremover i lang tid. Overholdelse af alle kvalitetsstandarder er en integreret del af virksomhedens produktionspolitik.

værdighed

Alle virksomheder roser deres produkter, og kvalitet er ingen undtagelse. Her er en liste over de vigtigste fordele ved tapetlimmer af dette mærke, som er fokuseret på.

Enhver Quolyte lim er absolut miljøvenlig, det er harmløst for mennesker og dyr. Alle formuleringer er blevet certificeret og har korrekte dokumenter. Limens hovedbestanddel er stivelse.

Kvalitet lim lim, overblik

Sammensætning til limning af ikke-vævet tapet

Tiden til limblanding indtil klar er 10-15 minutter. Hele teknologien til forberedelse af sammensætningen for arbejde er detaljeret på emballagen. Læs det, før du udarbejder løsningen.

Afhængigt af konsistensen kan limen bruges både til limning af forskellige typer baggrunde og til primervægge. Det er meget praktisk, du behøver ikke købe ekstra midler.

Klæbemidlet har gode klæbende egenskaber, og det er ikke nødvendigt at tilføje PVA for at forbedre dets egenskaber.

Emballagen angiver, at forbindelsen kæmper for at danne en svamp på tapetet.

Kvalitet lim lim, overblik

Indikatoren giver dig mulighed for at kontrollere anvendelsen af ​​tapetlim

Holdbarheden på limen i tør form er 3 år i blandet - nogle få dage, så hvis du ikke har tid til at afslutte alt arbejde for en dag, er det muligt at fortsætte dem næste dag.

Omkostningerne til tapetlim Qualite acceptabelt, det har råd til enhver køber, i modsætning til europæiske dyre forbindelser.

sortiment

Som enhver selvrespektende producent af tapetpasta tilbyder virksomheden sine kunder en bred vifte af kompositioner, der kan anvendes til visse typer tapet.

Kvalitet lim lim, overblik

Sortiment af lim til tapet fra den russiske producent

  • Universal - den mest optimale sammensætning, der giver dig mulighed for at lim helt noget tapet, helt klart klare konsistensen. Best af alt er denne lim egnet til arbejde med papirbaggrunde.
  • Vinyl - På den grønne pakning af denne lim er det angivet, at limen er optimalt egnet til limning af alle typer vinyl tapet.
  • Flizelinovy ​​- en nyligt frembragt sammensætning, som skal limes tapet på ikke-vævede basis. Som vi husker, på en sådan baggrund af tapet er der ingen lim påført, men kun en mur er udsmeltet.
  • Indikator - en speciel sammensætning, der giver dig mulighed for at kontrollere anvendelsen af ​​klæbemidlet på tapetet. Limen har en lyserød farve, det samme som på pakken. Lim Indikatoren, som Universal, passer til enhver type tapet.

Ud over budgetlinjen af ​​tapetlimmer tilbyder virksomheden Kvoliti sine kunder premiumprodukter under mærkerne: De Luxe, Dobrodel, Master.

Som du kan se, kan ethvert tapet nemt klistres med tapetlim af kvalitetsmærke, men hvad mestre og almindelige borgere, der beskæftiger sig med det, siger om det.

anmeldelser

De fleste anmeldelser af Kvoliti lim er positive. Mange købere forventer simpelthen ikke så god kvalitet fra limen til en sådan pris, og når tapetet limes kvalitativt og hurtigt, oplever de ekstremt positive følelser. Menneskenes mentalitet er indstillet til enkelhed og billighed, så det viste sig. Det sker, at vinylklæbemidlet klæber det ikke-vævede tapet, og selv i dette tilfælde er resultatet oftest stadig godt.

Kvalitet lim lim, overblik

Sammensætning for arbejde med vinyl tapet

Det andet vigtige øjeblik ligger i producentens land, det er altid behageligt, når dit land producerer kvalitets og billige produkter. Kvalitet lim lim falder kun under denne definition.

Der er nogle klager om at arbejde med Kwoliti tapet, de lyder oftest så:

  • Limen er pakket i en taske, hvorfra det bliver spildt, hvis det ikke håndteres.
  • Klæbemidlet blandes i lang tid, det er nødvendigt at modstå det, indtil det er fuldt klar til en lang tid;
  • gør koncentrationen "ved øjet" risikerer du at skabe en for svag sammensætning, der ikke vil holde tapetet på væggen;
  • det er nødvendigt at meget omhyggeligt smøre problemområderne, måske skal de endda limes den næste dag;
  • professionelle limmastre foretrækker ikke at bruge, for at undgå problemer med kunderne.

Kvalitet lim lim, overblik

Ny emballage af god gammel tapetlim

Russisk lim Qualitea anbefaler vi at bruge til limning af papirpapir, men for høj kvalitet og dyr vinyl, tapet på ikke-vævede basis, er det bedre at se på andre mærker, der forresten er nok.

Vi tilføjer at til limning af glasvægge, kan du bruge tapetlim Oscar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 9 = 1