Maling på glas med akrylmaling af egne hænder

Maling på glas med akrylmaling af egne hænder

Når du først vil gøre noget med dine egne hænder, bliver det meget svært at stoppe ved det opnåede mål. Udover at lave malerier af mig selv var jeg interesseret i at male på glasset med akrylmaling. Originalen af ​​ting designet på denne måde er i stand til at passe ind i ethvert interiør, især hvis det er simpelt og hyggeligt, ligesom Provence-stilen. Da jeg allerede har mestret denne teknik og endda dekoreret flere briller på mit køkkens headset, tør jeg dele med dig min viden om de malinger, som du kan male.

Maling på glas med akrylmaling af egne hænder

Maling på glas med akrylmaling

Malvalg

Maling på glas med akrylmaling af egne hænder

Maling på glas

I enhver butik vil sælgeren rådgive dig om, hvilke der er bedre at bruge malinger til at trække på brillerne. Men før det vil han nødvendigvis spørge, hvordan du vil bruge malingen. Der er flere muligheder, på grund af hvilken farven vil variere:

 • Måske søger du efter malinger til dekoration eller professionelt maleri
 • Måske vil du holde en mesterklasse eller omvendt at øve
 • Der er også en variation af maleri med børnene

Vigtigt! Tvivl ikke på, at dette er et meget vigtigt punkt, da omkostningerne ved materialet afhænger af disse faktorer. Producenter producerer ikke kun dyre malinger, som bruges af fagfolk, men også budgetsæt, som du kan lære at lave mønstre og bestemte kompositioner.

 • Derudover er det vigtigt, hvilken effekt du vil have - det kan være en mat eller blank belægning eller omvendt gennemsigtighed
 • Hvad vil du tegne din tegning på? - Du kan trække på glas enten på plader eller på en flaske eller et vindue

Faktum er, at der er nogle typer maling, der ikke kan anvendes på genstande, som kommer i kontakt med mad eller vaskemidler.

Akryl maling

Maling på glas med akrylmaling af egne hænder

Maling på glas med egne hænder

I sammensætningen af ​​akrylmaling er naturlige eller syntetiske pigmenter, bindemidler og vand. Til maling på glas gælder, både akryl og farvet glas maling. Lad os se på fordelene ved belægninger:

 1. Er uigennemsigtig
 2. Har ejendommen til god seng og har lysfasthed
 3. Har en bred vifte af farver, mens farverne er lyse og du kan tilføje glitter
 4. Har god modstand mod slid
 5. Glid ikke glasset, når du maler maleriet
 6. Professionel maling har ingen lugt
 7. Kan pakkes både i rør og i krukker eller dåser

Desuden vil jeg dele min viden om farvede glasmaling, da jeg formåede at udnytte denne slags:

 • Er gennemsigtige
 • De mest almindelige malingsmaterialer tørrer i ca. 24 timer
 • For at kunne ordne dem korrekt er det nødvendigt at opvarme op til en bestemt temperatur. Derfor kaldes de bagte
 • Pastas anvendes ved hjælp af stencils på filmen og når de er tørre, overføres de til glasset
 • Glasmalerier til glasmaleri koster lidt mere end akrylblandinger

Fastgørelse af den anvendte tegning

Maling på glas med akrylmaling af egne hænder

Selvmaleri på glasset med akrylmaling

Når tegningerne på glasset er færdige, skal de rettes, og hvad jeg kan gøre nu, vil jeg fortælle. Det er bedst at lave et glasmesterværk med akryllak, da det har flere funktioner:

 1. Det er ikke brandfarligt og har ingen skarp lugt. Derfor er det meget nemt at arbejde indendørs med sådanne lakker
 2. Ansøgningen er ret let, så selv en nybegynder denne proces vil ikke være et problem
 3. Det har en egenskab at tørre hurtigt, foruden materialet kan fortyndes med vand
 4. Påvirker ikke den oprindelige farve af den anvendte maling
 5. På grund af sin lave omkostninger og økonomi vil en bank vare i lang tid

Prispolitikken for akryllak er ganske god. I specialbutikker kan du købe et produkt til en pris på ca. 150 rubler per 50 ml.

Tips til begyndere

Maling på glas med akrylmaling af egne hænder

Maling på glas med akrylmaling

Hvis en nybegynder er i vægmaleriet, så skal du huske et par tips før du trækker på glasset. De vil forenkle processen med at tegne et billede på glasset med egne hænder.

Først skal du vælge en transparent skål, hvis du ikke trækker på vinduesglaset eller tilbehør. Du kan vælge som baggrund hvid keramik - så intet vil distrahere dig fra at tegne et billede. Desuden forsøger du først at tegne en skitse på et ark papir - i fremtiden vil hånden huske allerede lignende konturer og tegne bliver meget lettere.

Ved hjælp af prøver på et ark vil du få en hånd og komplekse omridser eller mønstre vil være nemme for dig at udføre. I de første kompositioners øjeblikke er det meget svært at skifte fra en fed linje til en tynd linje og omvendt, og for et smukt maleri er sådanne øjeblikke meget vigtige. Så ikke forsømme muligheden for at praktisere på forhånd.

Glem ikke at lære at tegne blomster. Prøv med enkle, og start derefter mere komplekse kronblade. På dette tidspunkt kan du forsøge at kombinere farver alene og "kile" enhver blomst til en eksisterende tegning.

Vigtigt! Tegning af akrylmaling på glasset udvikler din fantasi, beroliger og på en eller anden måde fører dig fra den virkelige verden til din egen. På tidspunktet for maleriet hviler hjernen og behøver ikke at løse komplekse problemer og komme ud af forskellige livsproblemer.

Glem ikke, at de akrylmaling, der påføres glaset, tørre op i løbet af en dag, så skynd dig ikke for at kontrollere dit arbejde for styrke.

Vælg børster

Maling på glas med akrylmaling af egne hænder

Børster til maleri på glas

På glasset kan males med børster til maling, de er små, og du vil simpelthen vise komplekse mønstre. Hvis du beslutter dig for at designe et stort område, skal du også fylde op med byggebørster. Tegninger er påført ved hjælp af børster med en afrundet ende, men en flad børste skal bruges til at sikre din kunst.

Valg af materiale til børsterne er kun til dig. Du kan bruge både naturlige og syntetiske. Det skal dog huskes, at naturlig lur bruges til vandbaserede maling. Glem ikke at købe en palettekniv. Dette er navnet på en speciel metalspatel, hvorigennem der foregår en proces til blanding af forskellige farver af maling.

Ud over ovenstående kan du se et stort antal master klasser, der kan hjælpe dig med at beslutte dig for maleri og tegninger. Erfarne herrer vil fortælle dig, hvordan du holder penslen ordentligt og anvender et mønster på glasset. I en professionel butik vil salgskonsulenter hjælpe dig med at vælge de nødvendige farver og børster - du behøver kun at oprette og skabe interessante mønstre selv. Erfaringen kommer ikke straks, så kast efter det første tilbageslag ikke, hvad du startede. Fortsæt med at male med akrylmaling og tilslut din familie til denne proces, fordi kun sådanne øjeblikke brugt sammen bliver husket for livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

1 + 4 =