Opvarmet poolen med egne hænder

Opvarmet poolen med egne hænder

Opvarmet poolen med egne hænder

Hver ejer af huset ønsker at have en pool på sin grund, det kan være en lille pool købt eller en kapitalstruktur alene, men nogle vanskeligheder vil komme med glæde.

Det vil være vigtigt at løse problemet med opvarmning vand, der er flere muligheder for at håndtere dette problem. Den normale temperatur i den voksne pool er + 24 ° C, hvis du har en pool for børn, så skal den være fra + 28 ° C.

Uden særlige enheder er det svært at nå disse tal, og der vil ikke være meget mange mennesker, der ønsker at svømme i den kolde pool, koldt vand er også skadeligt for børn.

I princippet kan du ikke gøre simpel opvarmning af poolen med dine egne hænder, men for dette har du stadig brug for nogle færdigheder.

Hvordan man laver en swimmingpool opvarmning af dig selv

For tilrettelæggelsen af ​​opvarmning vil det være nødvendigt:

  • telpoobmennik,
  • varmepumpe,
  • elvarmer,
  • brændstof vandvarmeren.

Varmtvand med en varmeveksler er meget populært, består af en kolbe, kølemidlet cirkulerer inde i det, og det opvarmer også vandet. Det kan tilsluttes opvarmningssystemet til en hytte eller et hus.

Opvarmet poolen med egne hænder

Automatisk varmesystem gør det muligt for dig at lave opvarmning en gang og vedligeholde det ønskede vandtemperaturniveau. Der er systemer, som kan fungere uafhængigt, men de er ret dyre.

Arbejde elektrisk varmelegeme alvorligt afviger fra varmeveksleren, vil der opvarme vandet passerer gennem varmeelementet, er sådant element sædvanligvis varmelegeme fremstillet af en korrosionsbestandig legering, er den dækket med et beskyttende lag, er det elektriske varmelegeme drevet af lysnettet, kan strømmen være anderledes liv. Et sådant system er velegnet til små pools.

  • Hvis poolen er stor, vil brugen af ​​en sådan vandvarmer være dyr.
  • Deres minus er afhængigheden af ​​kraften i husstandens elektricitet, ikke altid en enhed med en stor kapacitet kan bruges til at opvarme vand.

Det er ofte nok at opvarme vand i poolen ved hjælp af varmepumper, de arbejder med brug af energi fra miljøet. De er særligt populære om sommeren, de er optimale til små sommerhuse.

Disse pumper kan arbejde fra næsten ethvert netværk, systemet vil fungere ved en temperatur på 5 grader. Til opvarmning kan du bruge solpaneler. Et sådant system vil være optimalt, hvis dit område har mange solrige dage, er dette en god mulighed for sommerbassiner.

Princippet her er simpelt, vand kommer ind i reservoiret, når det kommer ind i bassinet, det opvarmes, og de økonomiske omkostninger er minimal, med meget høje miljøstandarder.

Ganske effektiv og miljøvenlig udnyttelse af brændstof vandvarmere, men systemet skal tilsluttes ikke kun til puljen, er det også vigtigt at vælge den rigtige type brændstof, som regel de bruger gas og olie, men bruges ofte og fastbrændselskedler, selvom de bliver nødt til at konvertere denne dyre, men omkostninger vil blive tilbagebetalt via en dårlig økonomi.

Ved installation af en sådan varmelegeme er det dog nødvendigt at indhente en tilladelse til at registrere og registrere enheden, at installere et brandbekæmpelsessystem, overvåge brændstofreserver, bygge en skorsten, overvåge systemet eller automatisere det.

Generelt tilbyder markedet mange vandvarmesystemer, valget bør afhænge af selve puljen, dens form, placering på stedet, dimensioner og andre faktorer.

Det er vigtigt at overveje mængden af ​​vand, der skal opvarmes, samt muligheden og ønsket om at automatisere systemet. Hvis du stoppede ved varmeren, skal dette arbejde udføres af en erfaren specialist, og du skal også udfylde alle nødvendige dokumenter.

Du kan også lave undervandsbelysning af poolen, men hvis du arbejder alene, vil det være meget svært, omkostningerne ved et sådant arbejde er også ret høje. Du bør også være opmærksom på afstanden mellem huset og poolen, hvis området er stort, så afstanden skal ikke være mindre end husets højde, minimalt mellem huset og poolen skal være 3 meter.

  • Solen er en stor gratis måde at opvarme poolen, mange ønsker at placere puljen er under dens stråler, i dette tilfælde skal den vestlige og sydlige side af poolen ikke dække træerne og deres kroner skal være fem meter fra vandet, træerne er i stand til at ødelægge bunden af ​​bassinet, så de bør ikke være tættere end 2 meter fra den.

Det er ønskeligt, at vinden blæser langs poolens længste side, du kan også lave et design der beskytter det mod vind.

Opvarmet poolen med egne hænder

Jo tættere poolen til huset er, desto billigere vil det være at bringe forskellige kommunikationer til rådighed, og huset vil også beskytte det mod vinden, skabe en skygge og reducere varmetabet. For at undgå problemer med påfyldningen af ​​poolen skal pumpepladsens opbevaringssted ikke være mere end 15 meter fra den. Alle nye kommunikationer skal udføres for ikke at ødelægge de tilgængelige.

Området omkring poolen skal være mindst 20 kvadratmeter, så det ikke bliver et offentligt badeværelse, er det bedre, at dets areal er over 30 kvadratmeter.

I enhver pulje skal der være et system til filtrering, desinfektion og opvarmning af vand, for dette kan du købe mere simpelt udstyr, det vil være billigere eller stoppe ved en automatiseret og bruge lidt mere. Hvis du besøger konstruktion forum på vores hjemmeside, kan du finde der mange nyttige ting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

67 − = 60