Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Vi er alle glade for at behage vores familie og venner, med jævne mellemrum at give dem gaver. Samtidig forsøger vi smukt at arrangere en gave til at gøre det mindeværdigt og specielt. Men ikke altid ved hånden er en pakke af den rigtige størrelse eller en passende farverig boks. Ikke desto mindre er det ikke så svært at finde vej ud. Det er nok at finde en kasse, du kan fra under skoene og dekorere den med tapet. Hvordan lim en boks med tapet for hånd? Opgaven synes at være ved første øjekast meget enkel. Men hvis du ikke kender arbejdet, er det ikke nemt at klare det.

Sådan lim en boks tapet

I dag vil vi tale om, hvordan man korrekt limer en gaveæske, ikke blot opnår et glædeligt resultat, men også sparer nogle penge. Interessant nok, foruden tapet, kan du bruge papir, stof, film og andre materialer. Ikke desto mindre, lad os tale om alt i orden.

Hvad skal du bruge?

Så lad os starte vores mesterklasse og lære at smukt designe en papkasse til gaver både ude og inde. Hvilke materialer og værktøjer har du brug for, når du arbejder? Her er en kort liste over alt hvad du behøver, hvad du måske har brug for, når du dekorerer boksen med tapet:

Selvfølgelig skal du hente en kasse, der danner grundlaget for at skabe en smuk natur. En af hovedbetingelserne er materialets styrke. Det er ønskeligt, at kassens vægge er tykke, og hjørner og led er forbundet med forstærkningselementer. Emballage fra små apparater, f.eks. Fra el-kedel, sko mv., Er meget velegnet.

OBS venligst! På trods af at en væsentlig del af emballagekasserne fra moderne teknologi er lavet af bølgepapp, er dette materiale meget velegnet. Den eneste betingelse for dens anvendelse er, at inden limning anbefales det at lime kanten af ​​kassen desuden, så de i fremtiden ikke beskadiges.

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Vi vælger materialer

Selvfølgelig skal du efterfølgende finde baggrunde. Deres rester vil passe, dog være opmærksomme på at sikre, at de er af tilstrækkelig størrelse. Hvad angår materialet, hvorfra de blev lavet (papir, vinyl, vinger eller tekstil), er det ikke rigtig noget. Meget vigtigere er tegningen, stilen og tilstanden af ​​overfladen.

Derefter skal du finde den rigtige lim. I dette tilfælde er næsten enhver tapetklæbende sammensætning konvergeret. Men i dette særlige tilfælde er den bedste løsning at bruge et velprøvet PVA-klæbemiddel. Det er meget billigt og perfekt limer papir med pap.

Godt og endelig, hvis man skal tale om nødvendige materialer, er det nødvendigt at nævne en særlig beskyttelseslak, hvilken hovedopgave er pålidelig beskyttelse af det færdige produkt mod skader og ramt af fugt.

Udvælgelse af værktøjer

Som regel vil du have nok almindelig sakse eller en kontorkniv. Ikke desto mindre, for større bekvemmelighed kan du bruge et helt sæt værktøjer, som gør arbejdet hurtigere og mere bekvemt. Så udover kniven og saksen kan du have brug for: et klip til midlertidige fastgørelseselementer, børster og en lineal. Nogle gange kan et kompas også bruges. Nå, lad os nu tale mere om selve processen.

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Arbejdsplanen

Trods det faktum, at blandt pakningsspecialisterne er der flere måder at klæbe gobeliner på kasser på en gang, så stopper vi ved de enkleste af dem, da det bliver lettere for begyndere, der vil beherske denne teknik uden problemer. Her er en kort vejledning:

  1. Vi tager rester af tapet, afskåret et stykke (dette skal ske med en reserve) og rette det på arbejdsfladen. Det kan dækkes med aviser eller en film af sex eller et bord.
  2. Vi sætter vores kasse med sko eller husholdningsapparater på trelliser og anvender markeringer. Det kan udføres både med en kniv og ved hjælp af en almindelig blyant.
  3. Derefter skal du pakke siderne af kassen med tapet og bøje kanterne på indersiden. Tryk på den.
  4. Fjern derefter tapetet fra kassen og fjern dem omhyggeligt med en kniv eller sakse.
  5. Dernæst gå til indsætning. Først og fremmest påfør lim på bunden af ​​kassen, læg den på det tidligere trukket sted og tryk på tapetet til kassen.
  6. Derefter lægges limen på siden af ​​kassen, tryk på den. Endelig limerer vi den sidste ting, vi deler de tapeter, der er placeret indeni.
  7. For at sådan gaveindpakning skal se godt ud fra indersiden, skal den desuden indrettes. For at gøre dette skal vi trimme det med smukt papir (helst tæt), helst monokromt. Som en mulighed er et ædelt og elegant stof også velegnet. Optimale muligheder kan være materialer som velour, satin, rutet tartan osv. Pakningen af ​​emballagen er færdig, nu kan du fortsætte med at dekorere det.

Sørg for at se en nyttig video, en mesterklasse om at dekorere kassen:

Vi dekorerer emballagen

Lad os først overveje en sådan interessant teknik til at klæde, som decoupage. At dekorere ved denne metode skal du hente nogle attraktive tegninger, du kan endda ikke en. Som en slags indretning kan du bruge servietter, med et billede der allerede er skåret ud på dem. Og generelt vil noget tyndt papir, for eksempel cigaretpapir, gøre.

Det er interessant at vide! I de tilfælde, hvor du dekorere med et tolagspapir tapet, er det ønskeligt at skære billeder på et af de to lag efter at have taget sig af deres adskillelse.

Nu lidt om, hvordan man gør decoupage korrekt. Næsten alle os er godt klar over, at det er bedre at se en gang end at høre 100 gange om at lære nogen færdigheder. Derfor anbefaler vi dig at blive bekendt med den tematiske videoinstruktion, hvor i de maksimale detaljer du kan fortælle om egenskaberne ved denne dekorationsteknik. Så ser vi:

Det er absolut ikke nødvendigt at begrænse os udelukkende til brug af decoupage. Til løsning af sådanne problemer i lang tid er der specielt udviklede og afprøvede alternative måder at dekorere pakker med, med det formål at ændre dem under gave. Så lad os liste nogle fordele og ejendomme ved at bruge andre metoder til at dekorere kasser med tapet:

  • Hvis du beslutter dig for at bruge sengetøj fremstillet af glasfiber eller non-woven stof, så husk at sådan tapet kan males. For at udføre det korrekte og smukke maleri af glasvægge er det nødvendigt at anvende specielle varianter af maling. Først og fremmest taler vi om farvestoffer på alkohol såvel som vandbaseret. Det skal også bemærkes, at de i deres sammensætning skal være akryl.
  • Derudover kan du bruge et ekstra lag af speciel dekorative lak, som ikke kun hjælper med at holde overfladen intakt, men også gøre kassen mere interessant. Desuden er denne gennemsigtige forbindelse absolut sikker for menneskers sundhed.
  • Derudover kan du lave en smuk indretning til omslaget. Til dette formål anvendes der som regel et særligt pakningsbånd med lyse farver, der efterligner en bundet knude eller små blonder.

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

Sådan lim en boks tapet

OBS venligst! Hvis du ikke har tid eller fantasi nok til at lave nogle interessante dekorative ideer, kan du gøre det helt enkelt. Brug almindelige vinyl klistermærker til at dekorere væggene. Det gode er, at du kan købe dem ikke kun i specialiserede tapetbutikker og onlinebutikker, men ofte i almindelige supermarkeder, i varer til hjem og reparation.

Lad os opsummere

Så som vi kan se, er det ikke så svært at male en tapetkasse fra under sko eller husholdningsapparater, som det kan forekomme ved første øjekast. På den ene side vil det hjælpe dig med at skabe en unik og unik gave, og i en anden vil du spare mange penge, fordi prisen på håndværk er tæt på nul. Dekorer med gammeldags gobeliner, og giv hende et andet liv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

67 − = 59