Stolen folder sig selv: stadierne i fremstillingen

Stolen folder sig selv: stadierne i fremstillingen

Foldestol - en uundværlig assistent i landet eller på ture til naturen. Samtidig er det nemt at gøre det enkelt.

Stolen folder sig selv: stadierne i fremstillingen

Tegning af en foldestol.

Folding afføring med egne hænder: fremstillingsstadier

Det første trin i oprettelsen af ​​en foldestol er udførelsen af ​​en detaljeret tegning, på grundlag af hvilken en stol vil blive skabt i fremtiden med egne hænder.

Den resulterende tegning overføres til en tæt karton. Længere på bordet er mærket lavet, ved hjælp af en elektrisk jigsag er de formede ben af ​​den valgte form skåret ud. Der skulle være fire. Da stolen er foldet, skal de to ben have en længde på 0,55 mm, og de to andre - en længde på 0,91 mm. Derefter bores hulrum til skruehovederne på ydersiden af ​​benene. Yderligere i disse hulrum er huller til fastgørelse med en diameter på 5 mm lavet. På indersiden af ​​de forberedte ben skal du lave specielle langsgående riller. Bredden, dybden af ​​disse riller skal være 1,1 cm. Disse riller vil blive brugt i fremtiden for at sikre, at når du beslutter dig for at udvide stolen med dine egne hænder, havde den faste stålstang evnen til at bevæge sig.

Stolen folder sig selv: stadierne i fremstillingen

Ordningen med samling af en stol.

Den næste fase af arbejdet begynder med det faktum, at i sidens overflade af stangen, som bliver stolens sæde, er det nødvendigt at bore flere huller til dowels. Endvidere vil det være muligt nemt at forbinde de lange ben ved hjælp af en stærk lateral forbindelse. Stålstangens diameter, som virker som sådan et tværgående ledbånd, skal være mindst 28 mm. Dowels spredes endvidere med lim, efter denne operation kan stangen sikkert indsættes i dets oprindelige sted. For en mere behagelig stilling af stolen tilbage, laves en skråning oven på benene over det tværgående ligament. Nu kan ryglænet let monteres og fastgøres med skruer.

Den tværgående ligament er forbundet med de korte ben i afføringen ved hjælp af dowels. Nu et meget vigtigt punkt: Du skal korrekt sætte sædet. Til dette er støttestængerne fastgjort til ethvert bord. I denne operation er det meget vigtigt at opretholde alle afstande, der var angivet på tegningen korrekt. Reiki til skruer forbindes indbyrdes med brusker, fastgørelsen sker på grund af skruer. Mellem lamellerne skal du indsætte fjernbetjeninger. Den endelige operation af denne fase er at skære planken af ​​sædet, slibe og rundt om hjørnerne. Mellem skinnerne ved tallene 5 og 6 indsættes en stålstang.

Alle de nødvendige dele til forsamlingen er klare, nu kan du gå videre til sidste etape. Sluttrin består i at samle de enkelte dele i en enkelt helhed. Bolte bruges som hængsler. En stol kan skabe nogen af ​​sig selv, denne proces tager ikke meget tid, heller ikke store finansielle injektioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

1 + 2 =