Sy smukke smørgardiner selv

Sy smukke smørgardiner selv

Interiøret i en lejlighed, hvor du bor før eller senere, kan kede sig, og du vil have noget anderledes, på en eller anden måde opfriske rummet. I dette tilfælde er det usandsynligt, at nogen vil have et ønske om at indsætte tapetet igen og starte alvorlige reparationer. Hvordan er i dette tilfælde?

Sy smukke smørgardiner selv

Gardiner fra et slør i et interiør

Den bedste udvej kan være slørede gardiner i stedet for dem der hænger. Elegante gardiner lavet af lette materialer af høj kvalitet hjælper med at tilføje et hyggeligt værelse og lette det. Det er også nysgerrig, at slør og tylgardiner kan laves til ethvert værelse, selv for køkken eller spisestue. Derudover kan gardiner laves og bruges som et supplement til stof eller blot mere tætte muligheder.

Sy gardinerne på vinduet, og du kan selv, det vigtigste er at finde det rigtige stof. En detaljeret instruktion og en masse fotografisk materiale fra internettet vil hjælpe med at løse opgaven hurtigere og bedre.

Sy smukke smørgardiner selv

Første vigtige nuancer

Før du begynder at arbejde direkte, skal du forstå, hvad du vil have gardinerne fra sløret ind i køkkenet. Her afgør placeringen af ​​lokalet og funktionelle funktioner:

 • I køkkenet udføres det bedst så nemt som muligt. Minimalisme er passende her, og storslåede lambrequins kan ikke absorbere fedt og køkkengas - det er lettere at vaske;
 • I børnehaven skal du vælge interessante emner, så barnet ikke keder sig. Men fra overdreven glans er det også værd at opgive;
 • Gardin til stuen eller soveværelset kræver mere tanke, da dette er et ansvarligt skridt, og i dette rum bruger du det meste af tiden. Den færdige version skal harmonisk passe ind i det samlede billede af rummet og ikke gå ud over.

Sy smukke smørgardiner selv

Hvis du laver gardiner fra et slør med egne hænder, er du bange for eller bange for, at det bliver værre for dig at gå videre og vælge en simpel model for dig selv. Materialet selv, lyshed og luftighed ser godt ud selv i en simpel version. Hvis du vil oprette et lysere rum, skal stoffet vælges passende, eller til et hvidt slør tilføjes straks lys og kurvede lambrequins med lys kontrastfarve.

Stages of syning

Før du syr gardiner fra sløret, skal du tydeligt præsentere en færdig version på forhånd og huske på. Det er bedre at tage en blyant, et stykke papir og tegne en skitse, farveblyanter markere detaljerne på den og det overordnede farveskema. Ja, på dette stadium ses det, at syning af noget selv ikke er så let, og det var bedre ikke at tænke på det, men vær ikke bange. Almindelige lige gardiner kan sy en person, her er et mønster ikke nødvendigt, vi er også kyndige i en mere sofistikeret teknologi.

Sy smukke smørgardiner selv

At sy et slør er det muligt i flere trin i en sådan rækkefølge:

 1. Vi udfører målemanipulationer, måler vinduets åbningens højde og bredde, afstanden fra gulvet til tagene. Vi beregner den nødvendige mængde materiale for at gøre sløret komplet
 2. Efter at have købt materialet, er det nødvendigt at sprede sig på gulvet og omhyggeligt inspicere, justere kanterne og jern. Hvis der i perspektiverne på en cornice er to gardiner med tegninger, er det bedre at mønsteret falder sammen;
 3. Kanterne skal syes i hæftet ved at indpakke stoffet. Derefter viser gardinet sig at være godt, og tråde kommer ikke ud af det;
 4. For at fastgøre til cornice skal du sy et specielt tape med sløjfer, det sys til den øverste kant.

Gardiner fra et hvidt slør ser godt ud på en almindelig træflise. Landsby stil eller endda modernisme fra dette vil ikke blive værre. Men hvis du ikke ændrer corniceen, så kan du hænge på, hvad der er, vil gardinet ikke blive værre fra det. Hvis lejligheden er i den klassiske stil, så her igen sløret til stedet, er det bedre at bruge i stedet for tyllen og tilføje store og storslåede lambrequins.

Sy smukke smørgardiner selv

Designer dekoration

Når de romerske gardiner og slør er klare, og du hang på vinduet, bør du tænke på, hvordan man smukt kan dekorere og gøre endnu bedre. Nysgerrig og diskret indretning har ikke beskadiget nogen af ​​begreberne. Derudover vil ønsket om at gøre noget med egne hænder kun hjælpe dig. Så dette design vil hjælpe dig med at gøre gardiner smukkere:

 • Indlæg af snørebånd og vedhæng;
 • Tilstedeværelse af kæder;
 • Perler og buer;
 • Beaded vævning.

Sy smukke smørgardiner selv

Et slør til gardiner kan også dekoreres med forskellige bånd. Men hvis der først er tegninger og indsatser fra guld eller guipure på stoffet, så vil enhver indretning være overflødig, og det er bedre at ikke gøre noget.

Har syet sy en gang, du vil lære for evigt, så vær ikke doven. Derudover kan du altid begynde at lære at sy lambrequins og andre frodige elementer, forbedre dine færdigheder. En godt syet gardiner er altid en fantastisk udsmykning af huset og en stolthed til klostrets ejere.

Eksempel på arbejdsgardiner til køkkenet

Sy smukke smørgardiner selv

Gardiner af et slør i køkkenet

For at gøre det nemmere for dig at vælge syningsmuligheder for dig selv i fremtiden, foreslår vi at overveje muligheden for gardiner til et køkken fra et slør med egne hænder af en bestemt farve og motiv. Når man ser på internettet, kan man se, at der er mange muligheder. Vi tilbyder et konkret eksempel, hvor vi har brug for dette materiale:

 1. Sløret er hvidt;
 2. Sløret er orange;
 3. Slanting bage til dekorative elementer;
 4. Ribbon til creasing;
 5. Symaskine, tråd, saks og så videre.

Sy smukke smørgardiner selv

Vi udfører proceduren

Sådanne farver fra sløret til gardiner vælges ikke tilfældigt, men af ​​rummets motiv, så alle er fri til at tilpasse sig behovene.

Sy smukke smørgardiner selv

Fra det erhvervede materiale skal du lave mønstre efter den type dekorative tanke, der kommer til dig.

Vi lavede det grundlæggende, hvide, rektangulære lærred, og de isosceles triangler blev skåret fra det orange stof.

Hver detalje skal være trimmet med et skråt nederdel, samtidig med at tucking og syning kanterne. Så får du en smuk skitse, og gardinet kan se interessant ud. Beregn mængden af ​​slør til gardiner og fletninger, du har brug for korrekt for at gøre det nok til omkredsen.

Sy smukke smørgardiner selv

Nu gå videre til komplekset - du skal bruge zigzag folder, så hver bestod af tre lag. For at få det rigtigt skal du tage højde for, at de orange triangler er placeret på begge sider, og folderne skal opsamles på begge sider i forskellig grad fra hinanden. For at gøre det nemmere at stryge materialet. Fra skrå bage kan du, hvis det ønskes, sy en lambrequin fra et slør, det viser sig smukt.

Sy smukke smørgardiner selv

Nu, i den øverste del, der er hængt på corniceen, skal du sy et krympebånd. Derudover kan en lambrequin fra et slør også se godt ud, det vil skjule båndet og give et gardin af pragt. På dette tidspunkt kan du og slutte, men i vilje kan sådan slør dekoreres med hjemmelavede blomster, hvis stoffet er tilbage. Blomsternes grundlag tjener som en cirkel af stof med vilkårlig diameter. For en realistisk opfattelse er det godt at lave stammer fra perler og tråde.

Sy smukke smørgardiner selv

Hvis der ikke er nok blomster, kan du sy blomsterknopper, ligner et kronblad, lidt indsamlet ved stammens bund. Du kan gøre uden dette, og lave lambrequin fra sløret med dine egne hænder er en anden. Blomster ser harmonisk ud på dette gardin, hvis det sys til bunden af ​​orange-trekanterne, så er det harmonisk.

SE VIDEOINSTRUCTION

Herfra viser det sig, at uden at have nogen evner og ikke bruger for meget tid på det, har vi et imponerende gardin, der er synligt for alle gæster, der kommer ind i huset. Og når du forsøger at lære, vil du opdatere vinduerne i huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

9 + 1 =