Than til væg maling efter kitt?

Than til væg maling efter kitt?

Hvilke bestræbelser du ikke ville anvende, for at opnå perfekt glatte og glatte overflader efter påføring af kittet, vil du ikke lykkes. Under alle omstændigheder vil væggene være synlige spor af en spatel, ujævne overgange, bakker eller huller og andre fejl.

Than til væg maling efter kitt?

Than til væg maling efter kitt?

For at undgå denne situation udføres slibning af vægge, som vi vil diskutere mere detaljeret i denne artikel.

Hvordan kan jeg vække væggene?

Than til væg maling efter kitt?

Det er vigtigt at bruge en maske under slibning af væggene for at beskytte åndedrætssystemet

Først og fremmest skal du erhverve de nødvendige enheder.

Til slibning vil du komme i brug:

 • forskellige typer af slibemasker eller forskellige indlejrede grits;
 • en slibestråle;
 • en svamp svamp;
 • trappe;
 • yderligere belysning;
 • Spatel med en lille arbejdstøj;
 • midler til individuel beskyttelse.

Erfarne efterbehandlere anbefaler at rydde væggene:

 • efter påføring af kittet;
 • før malingen påføres
 • før du indsætter tapet.

Men der er andre tilfælde, når det uden slibning ikke virker.

Slibeflader er ikke en meget kompliceret, men meget lang proces, hvilket resulterer i meget støv.

Til slibning, sandpapir eller et specielt slibemiddel anvendes. Det du vælger afhænger af dine præferencer og ønsker.

Fordelen ved slibemiddelet er dets perforerede struktur, således at alt støv nemt kan passere gennem hullerne, og stoffet ikke hurtigt vil tilstoppe. Udskiftning af nettet udføres efter slid, som umiddelbart ses af eksterne tegn. Som følge af slitage kan masken gå i stykker og udfører ikke opgaven korrekt indstillet.

Ofte sælges et sådant gitter i stykker, hvis størrelse kan matches med barens størrelse. Til arbejde er det kun nødvendigt at indstille lærredet på baren og begynde omdannelsen af ​​væggene.

Than til væg maling efter kitt?

Shkurim mure af huset selv

Bemærk at stængerne kan variere meget i størrelse, så når du køber et maske, måles bjælkens dimensioner nøjagtigt.

Slibemiddel har en ulempe - en høj pris, i forhold til nazhdachki. Men minus af sandpapir - hurtigt slid på grund af hvad lærredet kræver konstant udskiftning.

Til salg nazhdachka i helt forskellige variationer:

 • færdig stof;
 • lille rulle;
 • rullet ind i en stor rulle.

Hvis du vil købe et lærred på en rulle, skal du straks bestemme, hvordan du skal klippe det, så der ikke er for meget spild tilbage. Selvfølgelig kan du forenkle din opgave, og købe færdige stykker, men deres omkostninger er meget større end ubeklædt lærred.

Et andet karakteristisk træk ved nazhdachki er granulariteten, som nummereringstegnene tales om. Dette forårsager mange vanskeligheder og spørgsmål til begyndere, der ikke korrekt kan vælge den passende granularitet.

Bemærk, jo højere båndets nummer er, desto større er kornet og omvendt omvendt. Nazhdachka med et stort korn er repræsenteret i kategorien fra 20R til 220R, og med små - fra 240R til 2500.

Funktioner nazhdachki angivet i tabellen nedenfor.

Grundlaget for lærredet Papir, bomuldsstof, fiber, polyester, latexpapir, kombineret
Bindende komponenter Harpiks, lim, harpikslim, lak, carbamidharpiks
Til den sorte overfladebehandling anvendes kornet 500 til 1000 μm
Til hårdt arbejde på træ 250 til 500 μm
Til overfladeudjævning og primærslibning 100 til 250 μm
Slibning før maling 20-40 um
Vådslibning 14-20 mikron
Fjern glans 3-14 μm

Det er nødvendigt at belægge væggene efter anbringelse i to trin:

 1. Den første slibning udføres med en grovkornet tekstur;
 2. det andet - fint kornet papir.

Oftest til reparationsarbejde i lejligheder anvendes skindene fra P80 til P280 og til særligt fint arbejde - fra 320 til 360Р.

Når væggen slibes med startkittet, er det nødvendigt at polere det med groft sandpapir, hvis rækkevidde varierer fra 80 til 180Р.

Men vær opmærksom på, at dette er et meget grovkornet materiale, og hvis du planlægger at male væggene i fremtiden, kan du ikke bruge et sådant sandpapir.

Hvilken teknologi er slibning?

Than til væg maling efter kitt?

Selvslibning af vægge efter spaltning

Før du fortsætter med at slibe væggene, er det nødvendigt at kontrollere finishen for beredskab (for at se om den er tørret korrekt). At arbejde var behageligt, og resultatet var positivt, få nok belysning. Stråler bør ikke forvrænges og skygge en skygge, den behandlede del af væggen skal belyst fra alle sider.

Glem ikke individuel beskyttelse, som vil beskytte dine øjne og åndedrætsorganer mod støv, tro mig, det vil være meget.

Hvis store fremspring er synlige på væggene, fjern dem med en lille spatel, men sørg for at den er ren. Derefter anbringes en grovkornet papir på baren og begynder at male væggene ovenfra, på vej mod højre side. Sådanne handlinger vil hjælpe med ikke at komme ud og behandle overfladen i små områder, uden at savne en enkelt centimeter af væggen.

Hvis du aldrig har gjort slibning væggene, og er ikke bange for at lave en fejl sandpapir korn, slibende valgte test på en lille del af muren i et afsides sted. Hvis testen på væggen ridser blev dannet, dit valg er forkert, derfor straks udskiftes sandpapir til en finkornet.

Endnu en gang vil jeg gerne nævne, at det grove sandpapir er egnet til fremstilling af vægge før tapetsering, men den efterfølgende maling af væggene ikke tillader tilstedeværelsen af ​​selv de mindste fejl, der efter anvendelse af maling vil blive mere udtalt.

Forsøg ikke at anvende for meget kraft under slibning, når du trykker på en bar og ikke skjule overfladen i lang tid på ét sted. Efter at have udført et par cirkulære handlinger, skal du kontrollere resultatet og fortsætte til det næste fragment af væggen.

Hvis der i løbet af slibningen efter den primære polering findes betydelige grober på overfladen, spring over disse områder og behandl dem derefter med kitt.

Når hovedvæggen af ​​væggene er poleret, kan du gå til vanskeligere dele - i hjørnerne. For at håndtere hjørner må du ikke bruge en slibestang, der kun beskadiger puttylaget. Til et så omhyggeligt og delikat arbejde passer svampeskæringer bedst til, for hvilke vinklen er skrå. Hvis du ikke har en sådan enhed, skal du bruge den samme finkornede nazhdachku, fold den i halvdelen.

Hvordan belægge loftet?

Than til væg maling efter kitt?

Vi maler loftet med egne hænder

Ved reparationen af ​​rummet kræver loftet ikke mindre opmærksomhed end væggenes overflade, fordi alle mangler på det vil tiltrække opmærksomhed ikke kun fra ejeren, men også fra gæsterne derhjemme.

Udførelsen af ​​polering af loftet adskiller sig ikke fra slibningen af ​​væggene. Den eneste nuance er, at arbejdet i loftet er meget vanskeligere. Derfor skal du få en slibemaskine, inden du begynder at sande området.

Hvis en sådan mirakelmaskine anvendes, anbringes et net på det under nr. 60 til nr. 80 for grov stripping eller et gitter ved nummer 100 til færdiggørelse af værker.

For at nå det ønskede overfladeområde skal du bruge en stige eller stilladser, men hvis du har en maskine med en særlig stang, kan du male loftet direkte fra gulvet.

Overflade slibning udføres i en cirkulær bevægelse, indtil overfladen er helt glat. I første omgang fjerner slibningen overfladen fra større skader, hvorefter snavs og støv fjernes, og overfladen undersøges for tilstedeværelsen af ​​små defekter.

Når værkerne er afsluttet, kan du dække væggene med en finish. Efter at massen endelig er tørret, udføres færdigslibning med et fintkornet sandpapir. Teknikken til at udføre arbejdet er identisk, som beskrevet ovenfor, den eneste nuance - bevægelserne skal ikke være så fejende, men pæne.

Når alle overflader er blevet smurt, er det nødvendigt at fjerne støvresterne, hvorefter væggene skal primeres. Det er anvendelsen af ​​jord vil øge underlaget for underlaget med efterfølgende efterbehandling materialer.

Når det besluttes, hvilke materialer oshkurivat overflade, og på hvilken teknologi er nødvendigt ikke kun tage hensyn til rådgivning af mere erfarne dekoratører, men stadig prøve kræfter på en lille del af muren. Selv i dag kan man se en masse video tutorials på nettet, men de er ikke en erstatning for erfaring med vinkelsliberen eller andre slibende materialer, som du har brug for at føle dine egne hænder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

61 + = 64