Idei pentru decoratiuni decorative pe hol (+50 fotografii)

Idei pentru decoratiuni decorative pe hol (+50 fotografii)

Ați făcut o renovare imensă a întregului dvs. apartament, ați creat designul necesar și l-ați implementat în alte încăperi ale apartamentului dvs., dar ați observat un mic detaliu. Decorarea peretilor in sala de hol, marcarea suficienta si munca laborioasa, principalul lucru este sa alegem materialele potrivite si se va determina cu alegerea tratarii peretilor, vom avea tencuiala, dar vom lua in considerare alte optiuni.

Decorative de perete decorative pe hol

Tipuri de decorațiuni decorative de perete

Piatra naturala si artificiala - adesea folosit pentru decorarea colțului unei încăperi sau a unui perete, unui șemineu sau a unui alt detaliu al interiorului. Această opțiune vă permite să extindeți vizibil camera, puteți să o utilizați atât pentru piatră scumpă, cât și ieftină.

decor decorativ de perete în hol

Zidărie de piatră are loc de plăci ceramice de tip. Apropo, designul plăcilor ceramice se potrivesc perfect în baie și un coridor mic, pune țiglă poate un specialist profesionist, dacă aveți cunoștințele necesare, puteți să-l instalați manual. Decorative pereți hol ornamental în acest stil, la fel ca în design-ul nu va fi cea mai bună opțiune, dar lăsați-l la alte spații mai potrivite.

Piatra decorativă este cel mai popular material de finisare pentru holuri. Nu aveți nevoie să-l cumpărați - pietricelele de mare aduse din vacanța dvs. vor fi utile pentru decor.

Decorative de perete decorative pe hol

Finisaje metalice - tehnologia modernă va permite aplicarea materialului metalic pe orice suprafață, nu vă fie teamă să decorați plasticul, lemnul, betonul, umbra potrivită sau orice alt tip de metal. Acoperiți cu fermitate suportul, lustruiți-l, supuneți tonerului și altor operații. În general, experimentați și creați designul perfect.

Decorative de perete decorative pe hol

tapet - acest finisaj este de departe cel mai comun. Până în prezent, pe lângă hârtia standard, vinil și nețesute, există un geam din sticlă nouă. Acest tip este folosit pentru a fi dificil de lipit suprafețele cu propriile mâini, cu excepția faptului că ascund crăpăturile și îmbinările pereților.

Tapetul din material de hârtie trebuie să fie lipit pe mâinile sale pe perete, care până în acest moment a fost supus de mai multe ori la procedura de "puttying" cu adeziv.

decor decorativ de perete în hol

Proiectarea si decorarea peretilor din materiale naturale - acestea includ: piele, un copac de flori naturale, sisal și o priză de perete. Cele mai des utilizate sunt folosite în interiorul unei case de lux. Merită menționat faptul că fiecare dintre aceste materiale are avantajele și dezavantajele sale. De exemplu, un copac va ascunde detaliile inutile și inutile, dar nu va ascunde neuniformitatea pereților și pentru a plasa pielea pe suprafața peretelui trebuie mai întâi să o aliniați cu atenție.

Alegerea anumitor materiale depinde de stilul și decorarea zidurilor, de buget și de preferințele personale. În acest caz sau în acest caz, este important să nu uităm că acest material sau material necesită o îngrijire deosebită și lucrări de instalare, care ar trebui să fie efectuate de specialiști competenți.

decor decorativ de perete în hol

Tencuiala decorativa cu mainile proprii

Până în prezent, tencuiala decorativă este una dintre cele mai populare tipuri de finisaje de perete în interior. Este un strat de grosime de câțiva milimetri, textura și culoarea sa poate fi foarte diversă, depinde în principal de dimensiunea și forma amestecului, de sculele și de aplicarea mortarului pe perete. Decorarea pereților cu tencuială este cea mai populară, accesibilă, oferind o mulțime de posibilități suplimentare pentru tipul de decor.

decor decorativ de perete în hol

Acum ne vom uita la procesul detaliat de a da figura o atingere finală în sala de hol. Pentru aceasta avem nevoie de unelte standard, precum și de mănuși, role și materiale, pe care le folosim în etapa finală. În finala lucrărilor noastre se recomandă folosirea ceară, lustruire cu albire și un mijloc de fixare a ipsosului. În prima etapă, este necesară curățarea zidului de orice rugozitate și rugozitate.

Noi pregătim suprafața: curățăm, umflă cavitățile și umflăturile, mănâncăm și usucăm-o.

decor decorativ de perete în hol

După aceea, am preparat amestecul conform instrucțiunilor. Luați o spatulă largă și aplicați peretelui o soluție cu mișcări uniforme de până la 5 mm în sus și în jos, în funcție de modelul selectat.

Fără a aștepta întărirea completă a materialului, eliminăm resturile reziduale cu ajutorul apei obișnuite sau în cel mai rău caz recurgem la acțiuni mecanice.

decor decorativ de perete în hol

desene de decor „scoarță, miel, scobite sau coaja de portocala“ este format imediat după aplicarea pe suprafața întregii mase (datorită excipienților, care fac parte din tencuiala). După ce ați procesat întregul perete, și lăsați să se usuce (aproximativ 2-3 zile), puteți picta o rolă, oferindu-i astfel efectul de design uzat și de epocă, ca fotografie de epocă a secolului trecut.

decor decorativ de perete în hol

Pentru a face peretele să arate chiar mai orbitor, vă recomandăm să aplicați o ceară pe suprafața sa. Decorarea camerei este realizată de specialiști și designeri cu experiență care vă vor alege decorul perfect al holului din cameră.

Acordați atenție calității și proprietăților materialelor

  • Rezistent la uzură - unul dintre indicatorii principali, deoarece în hol - te în fiecare zi și în mod repetat va merge împreună cu familia, atingând pereții cu diverse obiecte, care, în consecință, va duce la uzura materialului și daune ulterioare;
  • Finisajul pe care îl selectați ar trebui să corespundă schemei generale de culoare și designului camerei. Înregistrarea, precum și decorarea oricărei încăperi necesită idei, facilități și oportunități.

Decorativ decorative de perete în hol

Tencuiala venețiană este una dintre cele mai frumoase tipuri de decorațiuni de perete decorative în sala de hol. Acest finisaj imită efectul de marmură, "atrage" pe suprafața modelului de relief, iar strălucirea mică conferă peretelui un aspect fantastic. Datorită proprietăților "respirației" ale materialului, tencuiala nu emite un miros rău și are o rezistență excelentă, iar designul camerei este chiar mai transformator.

Până în prezent, experimentul de amatori și designerii de spații moderne preferă să decoreze pereții din hol cu ​​tencuială decorativă pentru următoarele opțiuni de aplicare: "nisip", "velur" sau "mătase umedă".

decor decorativ de perete în hol

Înainte de a pregăti aplicarea tencuielii decorative, asigurați-vă că ați uscat suprafața. Reamintim că lucrarea însăși este realizată manual prin metoda "tragerii" materialului. Grosimea stratului depinde de tipul și proprietățile tencuielii decorative.

Decorativ decorative de perete în hol

Puțin despre diferențele de textură ale aplicării amestecului pe suprafață:

1. Amintiți-vă, dacă stratul de acoperire sa dovedit a fi uniform și dur, utilizați mișcări circulare ușoare pentru a face textura, atunci veți obține decorul dorit.

2. Dacă ați ales structura "gândacului scoarței", în funcție de mișcările instrumentului cu propriile mâini, puteți obține un tip complet diferit de model. Benzi verticale, orizontale sau diagonale pe tot planul.

Decorativ decorative de perete în hol

Culoarea principală a ipsosului este albă, dar dacă adăugați o culoare concentrată, puteți obține absolut orice culoare.

Decorativ decorative de perete în hol

Adăugând un pigment de culoare la soluție, trebuie avut în vedere că culoarea va apărea numai după uscarea completă, deci aici nu trebuie să exagerați cu adăugarea colorantului. Structura amestecului de tencuială depinde în totalitate de aditivii din compoziția sa.

Galerie video

Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

71 − = 65