Sala – interior interesant în Hrușciov

Sala – interior interesant în Hrușciov

Nu toate apartamentele se pot lăuda cu spațiu și lumină. Și vreau să trăiesc într-o atmosferă frumoasă și funcțională. În acest articol, vom discuta ce metode pot fi folosite pentru a amenaja interiorul unui apartament mic. Și în mod special - coridorul său.

Interiorul holului din Hrushchevka ar trebui să poarte toată încărcătura funcțională și să fie la fel de estetic.

interiorul holului din Hrușciov

Designul unui apartament mic este izbitor de diferit interior variații ale unei case spațioase. Nu este vorba despre economisirea de bani, ci despre spațiul limitat. Elementele decorative nu ar trebui să se ocupe de cea mai mare parte a spațiului util, spațiu liber este necesar pentru mobilierul important, aparatele tehnice și de uz casnic, fără de care nu ne putem imagina viața.

interiorul holului din Hrușciov

Cu toate acestea, nu puteți face fără decor, deoarece aspectul devine plictisitor, lipsit de viață, sumbru. Se referă în special la coridor sau la hol. Intrand in apartament, sala de intrare este primul lucru care ne intalneste si amana impresiile. De aceea este atât de important să o decorați frumos, elegant și funcțional.

interiorul holului din Hrușciov

Culoarea pereților

Sala de intrare - camera este destul de mică și nu este luminată de lumina naturală. Aceasta este cea mai mare problemă a ei. Cu aceasta, și trebuie să luptați prin alegerea combinației potrivite de culoare. Nu este necesar să pictezi toți pereții, lipiți-le într-o singură culoare. Design interesant de pereți - un perete cu o imprimare sau culoare diferită.

Este necesar să se orienteze în condiții de iluminare slabă pentru a lumina culorile. Salata de aur, salata, ocru - va da peretii coridorului o prospetime consistenta. Pentru un hol mic, tapet bine adaptat, cu desene mari.

interiorul holului din Hrușciov

Prin combinarea pereților monocromi cu un perete acoperit cu tapet luminos, veți extinde spațiul vizual. În cazul în care înălțimea pereților permite, ele pot fi separate orizontal printr-o clapă, deasupra nuantei vopselei va fi mai ușoară, iar sub ea, câteva tonuri sunt mai întunecate. Acest design scurtează vizibil pereții, respectiv, potrivit doar pentru apartamente cu tavane înalte. Datorită recepției, spațiul va apărea mai larg. Defecțiunile cu spațiu sunt rezolvate de oglinzi. Apropo, în hol, acest detaliu al decorului nu este niciodată inutil.

interiorul holului din Hrușciov

Spațiu de iluminat

Holul din micul Hrușciov este lipsit de ferestre. Iluminarea naturală pe coridor aproape nu ajunge. Furnizarea acestui defect este corectată remarcabil de o varietate de corpuri de iluminat. De pe podea într-o cameră mică va trebui să renunțe. Candelabrul nu arata la fel in astfel de conditii. Ieșiri - spoturi și plafoane de tavan, construite în tavanul suspendat.

Luminile pot fi plasate sub ușa și viziera dulapului sau a mesei de toaletă.

interiorul holului din Hrușciov

Ei nu ocupă un loc atât de necesar pentru un apartament și nu iluminează mai rău decât un candelabru cu drepturi depline. În combinație cu inserțiile oglinzilor, iluminarea va fi chiar mai strălucitoare, deoarece lumina se va reflecta din ele, va umple camera mai intens. Am adus un plus pentru utilizarea oglinzilor într-un hol mic.

interiorul holului din Hrușciov

mobilier

Scopul coridorului - lăsându-ne în apartament, acceptând și păstrându-ne cu grijă pantofii și îmbrăcămintea exterioară și lăsându-ne - să convingem reflexia într-un aspect frumos și să ne permită să facem finisaje de machiaj. Aici sunt stocate lucruri mici care pot fi utile pentru locuitorii de pe șosea.

Determinarea designului unui hol mic, merită să ne bazăm pe scopurile specifice.

interiorul holului din Hrușciov

Pentru încălțăminte și îmbrăcăminte exterioară există dulapuri prefabricate compacte. Acestea includ o oglindă, un suport pentru pantofi, cârlige pe care sunt atârnate jachetele. Adesea sunt echipate cu un dulap mic, care nu este purtat adesea. Uneori există sertare în care este convenabil să se păstreze cheile, documentele, cosmeticele care călătoresc și alte necesități. Aceasta, de fapt, este tot ceea ce este absolut necesar în această cameră. Cu toate acestea, un astfel de design minimalist este plictisitor. Îl puteți dilua cu detalii interesante. De exemplu, un suport umbrelă lângă ușa din față. În magazinele de interior, puteți selecta exemplare destul de interesante cu decorațiuni și decorațiuni speciale.

Un alt detaliu interesant, amestecat în designul holului, va fi un tablou cu amintiri și mesaje pentru membrii familiei.

interiorul holului din Hrușciov

Placa în sine poate fi adaptată pentru a fi desenată cu cretă, un ștergător șters sau pentru lipirea cu autocolante. De asemenea, există o oportunitate de a cumpăra sau de a face o placă de plută pentru tine, astfel încât notele pot fi fixate cu butoane mici sau știfturile clerical. Mai ales plăci frumoase arata în stil de epocă.

Al treilea element, care completează funcțional interiorul, menajera.

interiorul holului din Hrușciov

Este o plăcuță mică cu cârlige și nume semnate. Pe aceste cârlige vor fi cheile membrilor familiei când sunt acasă. Deci, cu siguranță nu sunt pierduți nicăieri și vor fi mereu la îndemână în locul potrivit.

Galerie video

Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

11 − = 7