Yhdistelmä 2 erilaista tapettia makuuhuoneessa (+40 kuvaa)

Yhdistelmä 2 erilaista tapettia makuuhuoneessa (+40 kuvaa)

Makuuhuoneen sisustus liittyy moniin ihmisiin, joilla on rauhallinen, ehkä jopa tylsää muotoilua. Useimmissa tapauksissa, korjausten aikana, sinun täytyy käsitellä pieni huone. jossa sinun on sijoitettava vain kalusteiden välttämättömimmät elementit. Sisätilojen makuuhuoneessa on kaksi erilaista tapettia, jotka tuovat mukavan tunnelman tutuihin seiniin.

Pakollinen tila - huomaamaton sävy, ne eivät ärsytä ja tarjoavat optimaalisen ilmapiirin virkistäytymiseen.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Siksi huoneiden sisätilat ovat harvoin mielenkiintoisia ja alkuperäisiä. Mutta entä jos haluat monipuolistaa huoneen, jossa sinun täytyy viettää paljon aikaa? Kuinka suunnitelman tekeminen on alkuperäistä ja samalla hyväksyttävää hiljaiselle harrastukselle?

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Vaihtoehdot, joissa on yhdistetty taustakuva, auttavat. Ekätevä ratkaisu, jonka avulla voit säästää rahaa ja materiaaleja luomaan alkuperäistä ja raikasta sisustusta. Tämä vaihtoehto soveltuu myös muihin huoneisiin, kuten olohuoneeseen, keittiöön ja eteiseen. Joten miksi ei sovelleta sen remontin aikana makuuhuoneessa? Seuraavaksi annetaan vinkkejä, joiden avulla on mahdollista toteuttaa tyylikkään ja tyylikkään makuuhuoneen unelma unelma käyttäen kahden tapetin tapaa.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Valitse materiaalin tyyppi

Rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat valtavan valikoiman vaihtoehtoja. Silmät ovat hajallaan, kun tarkastellaan tuotteita ja luetteloita. Varsinkin - jos haluat valita vaihtoehtoja taustakuvilla kahden tyyppisiä. On välttämätöntä ottaa huomioon paitsi värien yhdistelmä myös materiaalin tyyppi.

Tällaisia ​​tekijöitä olisi tarkasteltava:

  • suorituskykyominaisuudet;
  • ympäristöystävällisyys.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Makuuhuone - huone, jossa ei ole käytännössä mitään vaikutusta haitallisista tekijöistä, kuten korkeasta kosteudesta, lämpötilan pudotuksesta, mekaanisesta vaikutuksesta seinälle ja epämiellyttäville hajuille. Taustakuva ei saa likaista. Koska seinät voidaan leikata lähes millä tahansa materiaalilla. Ottakaa huomioon, kuinka usein haluat tehdä korjauksia makuuhuoneessa.

Ympäristöystävällisiä materiaaleja tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Makuuhuoneessa nukumme, mikä tarkoittaa, että se on suljettu huone, jossa vietetään huomattava määrä aikaa. Täällä on vain mahdotonta hyväksyä myrkyllisiä aineita, jotka vapauttavat haitallisia aineita ilmaan.

kahden tyyppinen taustakuva makuuhuoneen sisätiloissa

Makuuhuoneessa voit turvallisesti käyttää kuitukangasta, paperia ja kangasta. Nestemäisen ja vinyylin nestemäisen taustakuvion ja slecloboin tulee olla varovainen. Ei-kudotut materiaalit ovat ihanteellisia, jos haluat säilyttää tuoreuden korjauksen pitkään aikaan, ne voivat olla, ne eivät haalistu ajoittain. Haluttaessa niitä voidaan maalata säännöllisesti, mikä vähentää seuraavan korjauksen kustannuksia. Ne sopivat erinomaisesti lasten makuuhuoneeseen, koska ne ovat melko kestäviä. Ne voidaan liittää, jos talossa on eläimiä.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Paperille ja kankaan tapetoille tarvitaan jotain hoitoa. Mutta ne ovat ympäristöystävällisimpiä. Lisäksi nykyisillä markkinoilla jopa paperi-versiot taustakuva voi näyttää varsin houkuttelevalta. Ja heillä on hyväksyttävä hinta.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Voinko yhdistää kaksi erilaista tapettia

Se on mahdollista ja tarpeellista. Seinän eri rakenne ja ulkonäkö ovat tervetulleita. Tällaiset päätökset avaavat mielikuvituksen ja luovuuden laajat puolet. Mutta yhdistelmä taustakuva makuuhuoneessa olisi täysin harkittu.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Jotta valinta ei onnistu, on parasta käyttää seinäpaperin näytteenottimia ja niiden soveltaminen toisiinsa määrittää, kuinka hyvin ne yhdistetään. Jos haluat valita onnistuneesti kaksi erilaista tapettia, kannattaa harkita rullan materiaalin paksuutta ja eri parametreja. Sinun täytyy miettiä, miten maski nivelet.

Jos pelkäät kokeilla tällä tavalla, taustakuvien yhdistelmä yhdestä kokoelmasta ei salli sinun tehdä väärää valintaa.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Tekstiilikuvio on eniten esteettisesti, nerokkaasti ja ylivoimaisesti. Mutta jos aiot yhdistää ne muille lajille, se ei ole niin helppoa. Ensinnäkin ne ovat hyvin ohuita, mikä ei aina ole mahdollista piiloutua risteyksissä. Toiseksi on välttämätöntä valita muita materiaaleja sävyihin ja stylistiikkaan pitkään.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Väriyhdistelmä

Ennen kuin alat yhdistää kahdenlaisia ​​tapetit, jotka luovat ainutlaatuisen makuuhuoneen, on ikävää poimia perusvärisuunnittelu makuuhuoneessa.

Seuraavassa on joitain vinkkejä, joiden avulla voit päättää makuuhuoneen seinien väreistä:

  • Haluatko lisätä hieman intohimoa siviilisäädyn sisätilaan? Älä kuitenkaan häiritse oransseja, vaaleanpunaisia, punaisia ​​elementtejä. Tärkeintä ei ole liioitella sitä. Älä tee näitä värejä pohjaksi seinien koristelemiseksi.
  • Mitkä ovat makuuhuoneen tehtävät. Huone on suunniteltu hiljaiselle ja rauhalliselle harrastukselle - valitse hiljaiset, lämpimät värit. Esimerkiksi - beige, norsunluu, valkoinen, vaaleanruskea.
  • Makuuhuoneessa on työskentelyalue (tutkimus, kirjoituspöytä)? Se on sininen, sininen, harmaa ja vihreä.
  • Pidätkö illasta tai aamusta? Jos se on ilta, kirjoita makuuhuone tässä tyylissä. Värien yhdistelmä - tummansininen, syvän sininen, auringonlaskun väri, violetti, tummanruskea. Sinut innoittamana aamuyöllä - valitse sitten keltainen, oranssi, vaaleanpunainen, kirkas koralli ja vaaleanvihreä.

Yhdistelmä taustakuva makuuhuoneessa on harkittava huolellisesti. Se voi olla yksiväristen materiaalien yhdistelmä. Mutta taustakuvien yhdistelmä, jolla ei ole kuvioita, sanottuna sinistä väriä, ja samalla taustalla, mutta vain kuvioilla, näyttää upealta.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Mitkä väriyhdistelmät eivät ole toivottavia makuuhuoneessa

Haluatko luoda todella tyylikkään sisustuksen? Sitten sinun ei pitäisi tehdä yleisiä virheitä. Suunnittelua on harkittava pienimpään yksityiskohtiin, ja sinun pitäisi välttää huonot väriyhdistelmät makuuhuoneessa olevasta tapetista.

Vältä seuraavia yhdistelmiä:

  1. Lämmin värit on yhdistettävä huolellisesti kylmillä väreillä, jos ne ovat kaukana toisistaan ​​sateenkaaren paletissa. Esimerkiksi - violetti ja vaaleanvihreä, punainen ja sininen.
  2. Värit ovat erilaisia ​​stylistisesti - yritämme välttää tällaisia ​​yhdistelmiä. Se on jalo ruskea ja neonikeltainen, teräs ja vaaleanpunainen.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Mutta kaikista säännöistä on poikkeuksia. Jos löydät optimaalisen värin yhdistelmän ja pidät siitä - käytämme sitä. Tärkeintä on, että malli on harmoninen eikä mikään, jos hieman rohkea.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Lyömätön vaihtoehto

Onko kahden värin oikea yhdistelmä vaikea löytää? Pelkäätkö tuhota makuuhuoneen koko sisätilan epäonnistuneella valinnalla? Sitten se tulee olla liimattu taustakuva, joka poikkeaa yleisestä taustasta, riveistä, haaroista ja väliseinistä. Tietenkin, tämän vuoksi on tarpeen työskennellä huoneen ulkoasun ja näiden nastojen ja väliseinien luomiseen. Sisustus näyttää kuitenkin alkuperäiselta ja tuoreelta.

Kipsilevyjen ulkonemien rakentaminen on edullista, ja niiden tekeminen on melko helppoa. Samaan aikaan ne auttavat säätämään huoneen parametreja visuaalisesti. Tällä tavoin voit järjestää sängyn tai työtilan päätä.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Valokuva-seinämaalaus - vaihtoehto, joka voidaan yhdistää myös monofoniseen taustakuvaan. Jos ne ovat läsnä makuuhuoneessa, ne on valittava värin ja tyylin mukaan seinien pääpintaan. Merkille merimaisema menee hyvin meren aallon tai hiekan taustakuvan taustakuvaksi. Voit myös kokeilla tekstuureita.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Eri laskujen yhdistelmä

Menestyksekkäästi valitut sävyt ja tekstuurit luovat aina tyylikkään makuuhuoneen sisustuksen. Pääasiassa on valita oikeat vaihtoehdot. Se voi olla yhden sävyn taustakuva. Seinien pääpeite on sileä. Yhdessä niistä voi olla kuvioitu pinta.

Teksturoitu taustakuva ei välttämättä peitä koko seinää. riittää - keskustassa oleva sivusto. Se on toivottavaa, jos se on osa seinää sängyn päällä.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Älä liimaa seinät taustakuvioilla eri tekstuureilla, jos se on kahta erilaista pintaa, joilla on eri maasto. Ja jos yhdistät nämä vaihtoehdot, sinun pitää tehdä se huolellisesti asiantuntijan kanssa. Et voi käyttää tapettia samalla kohopintapinnalla, mutta eri väreillä. Sisustus näyttää hieman maakunnalta.

Klassinen vaihtoehto - zaleivanie vyöhykkeellä sängyn materiaalin päällä, erilainen tekstuurin päätausta. Tämä muotoilu keskittyy tämän makuuhuoneen erityisalueeseen.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Miten naamioida huoneen haitat

Makuuhuoneen suunnittelu riippuu lähes aina huoneen koosta ja muodoista. Mutta voit valita oikean taustakuvan, jonka hyvä yhdistelmä peittää tai sileät epämiellyttävät makuuhuoneen muodot tai jotkin vivahteet, jotka häiritsevät ihanteellisen sisustuksen luomista.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Jos makuuhuoneessa on suorakaiteen muotoinen, liian pitkä muoto, sen parametrit voidaan kohdistaa yhdistämällä kaksi tapettia. Tämä auttaa yhdistämään tummempia ja vaaleampia sävyjä. Leveillä seinillä liimataan tumma taustakuva. Ei välttämättä olisi liian tumma sävyjä. Mutta päistään kapeat seinät on liimattu materiaalilla, joka on yksi tai kaksi sävyä kevyempi. Tämä yhdistelmä tekee sisustuksesta tyylikkäämmäksi, ja huone - viihtyisä.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Tarve luoda täydellinen muotoilu neliöhuoneessa? Yhdistä kahden tyyppiset tapetit seinämille vastakkain. Kaksi muuta seinämää on oltava samat kiinteät tapetit.

Seinien keskellä, jossa on erilaiset taustakuvat, erotamme vyöhykkeet pystysuorilla laajoilla kaistoilla. Tämä muotoilu tekee makuuhuoneen sisustuksesta hienostuneen, ja huone itsessään - tilava.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Suunnittelu, joka on valmistettu kattoon tapetoimalla, tulee taas muodiksi. Tällaiset ratkaisut toteutetaan käyttämällä uusia viimeistelyaineita. Tämä voi olla nestemäinen taustakuva, joka sopii seinien päätaustalle.

Flizelinovye-taustakuva näyttää katolla pahempaa kuin kalliita kipsiä. Lisäksi ajan mittaan ne voidaan maalata korjaamaan korjaus.

makuuhuone sisustus taustakuvaksi kahdenlaisia

Älä unohda käyttää koriste-elementtejä: patukoita, tapetit nauhoja, vanteita. Ne auttavat piilottamaan olemassa olevat virheet materiaalin liimauksessa ja myös muotoilun harmonisoimiseksi.

Videogalleria

Kuvagalleria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

6 + = 9