Epätavallinen maan eteinen – erilaisia ​​tyyliä

Epätavallinen maan eteinen – erilaisia ​​tyyliä

Maalaistyyliä pidetään maaseudulta, mutta nykyään se sisältyy usein kaupunkien asuntoihin. Tämän tyylien lämpöä, luontaisuutta ja mukavuutta on pidetty jo pitkään kansalaisten elämässä epäasiallisena. Päinvastoin, monet omistajat, jotka haluavat nähdä tiettyä hiljaista kulmaa asunnossaan, yhä useammin valitsevat tämän suunnitelman.

eteinen maalaistyyliin

Mutta jos keittiön tai olohuoneen suunnittelussa tällainen muotoilu tavata usein, maa-eteinen on jotain uutta, harvat suunnittelijat pystyvät toteuttamaan tällaisia ​​ideoita. Mutta miten olla, koska käytävä ja käytävä - nämä ovat huoneet, jotka asettivat tunnelman huoneiston sisustukseen. Älä huoli, toteutamme minkä tahansa suunnittelun, selvitämme, mitä materiaaleja käytetään, miten suunnitella näitä tai muita elementtejä halutun tuloksen saavuttamiseksi - maan eteiseen.

eteinen maalaistyyliin

Monenlaisia ​​maatyylejä

 • Englantilaista muotoilua Tällainen maalaismainen tyyli eroaa tyylikkäiden värejä ja koristeita käyttämällä. Se on yleistä koko huoneeseen: epätavallinen verhoilu huonekaluilla, kukkaruukkuja, tapetit, jopa katto toisinaan kiristetään kankaalla koristeet. Käytävällä, jonka muotoilu on suunniteltu tällä tavalla, on parasta valita kaapin huonekalut kirsikka tai mahonki.

eteinen maalaistyyliin

 • amerikkalainen - Brutalaista muotoilua varten on ominaista erityinen vakavuus: karkea huonekalu yksinkertaisesta rakenteesta; koristeet puuttuvat; seinät ja katot ovat parhaiten maalatut yhdellä värillä; ripustaa lamput puusta; älä käytä tarttuvaa elementtiä.

suunnittelu käytävällä maalaistyyliin

 • kreikkalainen - Yksinkertaisuus ja mukavuutta. Seinät, jotka on maalattu vaaleissa väreissä, ovet ja ikkunakehykset - kirkkaissa väreissä. Huonekalujen tulisi olla myös puusta valmistettuja tiukkoja muotoja, ja sen runko on paljon vapaata tilaa.

eteinen maalaistyyliin

 • saksa - Tämäntyyppisissä maissa olevat huoneet on valmistettu yksinomaan luonnonmateriaalina ja ne on maalattu neutraaleilla väreillä, huonekaluilla on samat ominaisuudet. Sisustukseen voit käyttää metallilampuja ja kauniita hahmoja, joita käsitellään antiikin alla.

eteinen maalaistyyliin

 • Slaavilainen muotoilu - täällä sinun on käytettävä kansallisia sisustuselementtejä: puuveistoksia, laatat tai seinämaalaukset. Viimeistelyyn käytetään luonnollisia materiaaleja: puuta, kiveä, korkkia.

eteinen maalaistyyliin

 • sveitsiläinen - sitä kutsutaan kevyiksi maatyyleistä. Tällaisen sisustuksen luominen, sinun on käytettävä kevyimpiä värejä, voit soveltaa kivimuuria. Yritä antaa käytävällä valon enimmäismäärä. Huonekalut on valmistettava kiinteästä, tummasta, parempi, sitä ei saa maalata, vaan yksinkertaisesti lakattu. Tummat kalusteet on hyvin kauniisti varattu ja luovat ainutlaatuisen ilmapiirin.

eteinen maalaistyyliin

Viimeistelymateriaalit

Sisustuksessa, joka on suoritettu maan tyyliin, täytyy välttämättä vallata kauniita luonnonmateriaaleja, joilla on syvä rakenne. Niinpä seinien viimeistelyyn käytävällä käytävällä on sopivimmin vaaleat värit, jotka ovat erityisen vanhalla pinnalla - tällaiset elementit lisäävät vintage-muistiinpanoja huoneen suunnitteluun ja tämä on maan pakollinen ominaisuus.

Myös käytävä voidaan koristeltu luonnonkivi tai tiili, vaikka et halua viettää paljon rahaa näihin tarkoituksiin, on mahdollista valmistaa korkealaatuisia karkea pinta ja käyttää taustakuva kuvioitu kukka aiheista.

eteinen maalaistyyliin

Sillä lattia on myös parasta käyttää puusta, voi olla parketti tai kiinteä levyt, jos varat eivät salli, käytä laminaatti, mutta tekee tämä on erittäin epätoivottavaa. Lattiamateriaalilla voit asettaa pieniä kauniita mattoja - tämä lisää mukavuutta. Jos olet käytännön mies, ja pelkäävät, että puu nopeasti tulee arvoton, koska lumen ja hiekan toi kadulta, voit käyttää laatta tai terrakotta koristeltu puu.

 Älä käytä käytävällä tyyliin, kestokäyttöön valmistetuista monitasoisista rakenteista, ne eivät ole täällä sopivia. Älä myöskään käytä nykyaikaisten suuntausten elementtejä, esimerkiksi huipputekniikkaa, koska klassikko ei myöskään yhdistynyt maan kanssa.

eteinen maalaistyyliin

Sisustuselementit

Maatyyli on tyypillistä huonekaluista luonnollisesta puusta, yleensä se on maalattu vaaleissa sävyissä, joten voit käyttää:

 • oliivi;
 • kerma;
 • valkoinen;
 • sininen;
 • beige.

eteinen maalaistyyliin

Karkea muotoilu - tämä on kylän tyylin kohokohta, tällaiset huonekalut, joka sopii paremmin huoneen yleiseen suunnitteluun, eikä moderniin kalusteisiin. Ihanteellisesti maan käytävässä sopii: massiivinen antiikkinen laatikko, jos tilaa sallii; kauniit paju korit; henkarit, vanhanaikaiset; laatikot koristeltu samalla tavalla. Pukeutumisen helpottamiseksi voit sijoittaa tavallisen puupöydän tai kenkätelineen, johon voit istua.

eteinen maalaistyyliin

Erilaiset vähän asioita, jotka täydentävät sisustus on erittäin hyödyllinen, käytävällä voidaan koristeltu maalaukset kuvaavat kylän teema, välttämättä, puurunkoiset, laita muutama ruukut luonnonväreillä, erilaisia ​​teemalla patsaita myös merkitystä. Voit myös peittää matot, tekstiilit tuovat enemmän rustiikkityyliin kodin sisustamiseen: verhot zanaveshivaniya hyllyt, tyynyt penkillä tai laatikko kenkiä, ja niin edelleen.

Älä roskaa käytävässä, vapaa tila on maan tärkein piirre, jos käytävä on pieni kaikenlaisia ​​suuria esineitä, voit päästä eroon jopa kaapista tavallisten ripustimien eduksi.

eteinen maalaistyyliin

Kuka maata sopii

Country-musiikki on tyyli, joka erottuu muun muassa erityisellä mukavuudella ja lämpöllä, joten kaikkea se sopii aviopareille, jotka yrittävät rakentaa todellisen perhepesän.

eteinen maalaistyyliin

Hän myös pitää siitä ja ihmiset, jotka haluavat jatkuvasti täydentää sisustusta jotain uutta, koristele sitä miellyttävillä viileillä: eri kuvioilla, kukkaruukkuilla ja muilla tavoilla.

Videogalleria

Kuvagalleria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 45 = 48