Kauniit pääsiäiskorit paperista ja pahvista (3 MK)

Kauniit pääsiäiskorit paperista ja pahvista (3 MK)

Kevään kynnyksellä ihmiset alkavat valmistautua lomille, yksi tärkeimmistä on pääsiäinen. Monet ihmiset rakastavat tätä lomaa, koska siihen liittyy paljon muistoja ja positiivisia tunteita. Pääsiäisenä sukulaiset ja ystävät kokoontuvat yhteen ja vaihtavat kulichikiä ja maalatut munat. Nykyään monet naiset yrittävät tehdä omaperäisyyttä luomalla erityisiä pääsiäiskoreja omilla käsillään. Tällaiset käsityöt voivat olla ainutlaatuinen lahja.

Kotitekoinen kori pääsiäismunia varten

Tee ne yksinkertaisiksi. Koko perhe on mukana töissä, mikä tekee prosessista hauskempaa ja informatiivisempaa. Tällaisten lahjojen valmistuksesta koko perhe on iloinen. Korit voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, se voi olla paperi-, kartonki- tai kankaasta valmistettu tuote. Nykyään tällaisten tuotteiden mallit löytyvät Internetistä. Jäljellä on vain tehdä valinta ja voit aloittaa työskentelyn. Kuinka tehdä pääsiäiskori omalla kädelläsi?

Paperikorit (MK)

Korin tekeminen on erittäin jännittävää, varsinkin jos otat huomioon, että tähän käytetään eri materiaaleja. Luo paperikori käyttämällä vanhoja sanomalehtiä tai lehtiä. Tällainen esitys ei edellytä suuria menoja, koska tällaiset materiaalit ovat saatavilla lähes mistä tahansa kotistä. Tietenkin kannattaa varmistaa, että paperi on tiheä. Tämä helpottaa huomattavasti tehtävää ja mahdollistaa ihanteellisen varastojen luomisen eläimille (pääsiäismunat).

Pääsiäiskori

Mallipohjan mukaisten pääsiäisen paperikorien valmistus tapahtuu tietyn tekniikan mukaisesti, jonka noudattaminen saavuttaa halutun tuloksen - luoda ihanteellinen esitys sukulaisille. Joten työ suoritetaan vakiintuneessa järjestyksessä:

1. Leikkaa neliö paperista. Sen puolen on oltava kolminkertainen. Tämä voi olla neliö, jonka sivu on 45 tai 30 cm. Työkappaleen koko vaikuttaa suoraan korin kokoon. Niinpä neliön, jonka sivu on 45 cm, saat 15 cm: n pituisen korin. Sinun on ensin päätettävä, minkä kokoista haluat nähdä tulevan korin.

2. Osiointimerkintä on käynnissä 9 neliötä, joiden koko on sama. Tässä tapauksessa sinun täytyy leikata neljä kulmakappaleesta. Keskusaukkoa käytetään tulevaisuuden koriin pohjana. Se pysyy muuttumattomana. Leikatut neliöt leikataan samankokoisia kaistaleita. Samaan aikaan on kuitenkin otettava huomioon tärkein piirre, jonka mukaan leikkaus ei saa saavuttaa reunaa. On tosiasiallista käyttää paperi veitsellä.

Pääsiäiskori
Työkappaleiden valmistus

3. Ota levy ja leikkaa se nauhat samaa leveyttä. Jatkossa näitä nauhoja käytetään koristamaan kori ympärillä. Reunat on kiinnitettävä liimalla, mikä antaa rungon jäykkyyden.

Pääsiäiskori
Kudonnan prosessi

4. Se pysyy vain kiinnitä kynä koriin.

Pääsiäiskori
Päättynyt kori

Koripallon koristelu ja koristelu räätälöidään yksilöllisesti hostessin makuun. Ruoho jäljitellään vihreällä värillä aallotetulla paperilla. Se leikataan ohuiksi nauhoiksi, jotka sopivat koriin pohjaan.

Videossa: Pääsiäiskori sanomalehtiputkista

Kartonkikorit (MK)

Kartongista valmistetut korit on valmistettu samanlaisesta tekniikasta. Tällaisen pääsiäisen laukun tekemiseksi on välttämätöntä ottaa paperiarkki ja jakaa se 9 osaan, joilla on samat mitat. Näin tehdessä on tarpeen määrittää pahvin väri ja kuvio. Tulevaisuudessa tämä helpottaa tuotteen koristelua. Tällöin valinta riippuu kokonaan neulomisen mieleistä.

Verrattuna ensimmäiseen vaihtoehtoon, kun tehdään kartonki-kori, ei ole tarpeen leikata kulmaosia. Täällä sinun täytyy vain leikata linjat.

Keskeiset kolme neliötä asetettuina vaakatasossa pysyvät muuttumattomina. Loput linjat on leikattava. Joten sinun tarvitsee vain tehdä neljä lovia. Äärimmäiset osat on taivutettu ja kiinnitetty alustaan ​​liimalla. Halutessasi voit tietenkin käyttää nitojan kiinnittimenä. Tärkeintä on, että niitit eivät ole näkyvissä, muuten se rikkoo tuotteen esteettisen ulkonäön. Tällaiselle korille voit tehdä sekä yhden että kahden kahvan.

Pääsiäiskori
Näin valmis kori näyttää

Vintage-korin tekeminen (MC)

Ammattitaitoisille neulamotuotteille vintage-tyylinen kori on hyvä vaihtoehto. Tämä luo alkuperäisen lahjan loman lähellä oleville.

Tarvitset joitain materiaaleja:

  • Raskas paperi ja sivut turhasta kirjasta;
  • jauhettu kahvi;
  • harjat ja liima;
  • köydet kahvien valmistukseen;
  • kori koristeet.

1. Valmistettu paperi, on parempi ottaa vanhat lasten julkaisut. He käyttivät melko paksua paperia, joka mahdollistaa melko vakaan ja luotettavan korin tuottamisen.

Vintage tyyli kori
Arkkien valmistelu

2. Paperi vanhenee. Tehdäksesi tämän, sinun tarvitsee vain maalata arkkeja vaniljakastikkeella. Jopa lapsi voi selviytyä helposti tällaisesta tehtävästä. Kun paperi on peitetty kahvin avulla, sen on oltava kuivunut. Loppujen lopuksi arkit ovat kaakaonruskeita. Värjäys muuttuu epätasaiseksi, mikä antaa vaikutelman, että koripaperi on vanha. Jos aihiot eivät ole yhtä tiheitä kuin haluat, niin sinun täytyy liittää useita arkkeja yhteen. Korin on kestettävä muna eikä murentua.

Vintage tyyli kori
Levyt värjätään vaniljakastikkeella

3. Kun paperi on valmis, voit aloittaa kuvioinnin. Voit helposti tehdä työtä itse. Tietenkin, jos haluat luoda suuren koriin, skannausta on sovellettava tiettyihin kokoluokkiin. Tämä tekee tasaisemmasta ja kauniimmasta korista. Pienissä kohteissa poikkeamat ja väärinkäytökset eivät ole niin näkyviä.

Vintage tyyli kori
kuvio

4. Se on myös välttämätöntä Valmista kaksi identtistä ympyrää, joka piilottaa nämä sääntöjenvastaisuudet.

Vintage tyyli kori
Lopullinen hankinta

5. Työkappaleen alus ja taivutus suoritetaan sovelletuilla linjoilla. Elementit liimataan koriin pohjan kanssa.

Vintage tyyli kori
Elementit liimataan yhteen

6. Ympyrä liimataan kiinnityksen yläosaan, joka kaksinkertaistuu etukäteen. Näin korien pohjaa voidaan pitää valmiina. Vain pieniä reikiä ja kahvat kiinnitetään.

Pääsiäiskori vintage-tyylillä
Liimakupit sivuilla

7. Kynät ovat parempia käytä vanhaa köyttä. Se kulkee reikään ja on sidottu solmuun.

Vintage tyyli kori
Tee kahva köydestä

Koristeina käytetään kangasta ja paperituotteita. Suosituin koristekuvio vintage-tyyliin ovat kukat. Tätä ajatusta tulisi käyttää varsinkin kun todella kaunis ja ainutlaatuinen luotiin pääsiäismunien korit omilla kädillä paperista.

Vintage tyyli kori
Päättynyt kori

Pääsiäiskorit paketeista ja huopista (2 videota)

Ideat korin luomiseen (37 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 3 = 3