Tyynyt koristeluun: miten tehdä itsesi (+40 kuvaa)

Tyynyt koristeluun: miten tehdä itsesi (+40 kuvaa)

Haluatko päivittää sisustuksesi ilman huomattavia jätteitä? Apua tulee omilla käsillään tehdyillä alkuperäisillä tyynyillä! He esittelevät uuden huoneiston sisätiloihin ilman merkittäviä kustannuksia.

Suunnittelija tyynyt tulevat kirkkaaksi aksentiksi sisätiloihin, vaihtamalla tyynyliinaa, voit määrittää koko sisätilojen erityispiirteet ja saada aikaan erilaisia ​​vaikutuksia.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Tässä artikkelissa tarkastelemme mielenkiintoisia ideoita tyynyistä oman suorituskyvyn sisäpuolelle ja kerro, miten ommella niitä ja mitä materiaaleja käytetään. Löydät myös hyödyllisiä neuvoja, jotka ovat välttämättömiä aloitteleville neulomiehille houkuttelevuuden luomisessa.
On tärkeää päättää, millaista tyyliä me valmistamme tuotteemme omilla käsillämme ja mihin huoneeseen se on tarkoitettu.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Koristeelliset tyynyt korostavat seuraavia tyylejä:

  • romanttinen Provence;
  • retro;
  • hieno tyylikäs chic;
  • mikä tahansa tyyli taimitarhassa.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Tämä ei ole kaikki mahdollisuudet, sisustuksen koristeelliset tyynyt sopivat melkein jokaiseen tyyliin, tärkeintä on, että esitys oli samanlaisessa äänessä ja näytti sopusointuiselta. Kun olet päättänyt huoneen valinnasta, josta teet tällaisia ​​lisävarusteita, etsimme luovia ideoita, määrittelemme koot ja aloitamme ompelun.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Normaalin tyynyn malli

Voit tehdä välittömästi useita vakiotyyppejä ja luoda alkuperäisiä tyynyliinoja ja muuttaa niitä mielialalla.

Classic-tyynyn ompelu keskikokoiselle sisustukselle on hyvin yksinkertainen, joten tarvitset kuvion, kudoksen, ompelukoneen (et voi tehdä ilman sitä), vetoketjuista, langoista ja neuloista.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Älä huoli! Ompeleiden ompelemalla sisustustyynyjä ei ole ollenkaan tarpeellista saada ompeluharjoittelua, tarvitset vain aikaa, halua ja kykyä pitää säiettä neulalla.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Klassisen neliön tyynyn malli lukolla on yksinkertainen. Sen tulee olla suorakaiteen muotoinen, noin 120 + 8 cm leveä ja korkeus 60 + 3. On tärkeää unohtaa lisätä tarvittavat senttimetrit, sitten tehdä mutka. On käytettävä tiheää kangasta, joka toimii sisäisenä suojana. Osta vetoketju sopivaksi kokoon ja ompele se yhdellä rivillä. Siirrytään täyteaineeseen, tässä on sopiva syntepon, holofayber tai tavalliset höyhenet.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Kun tyynyn pohja on jo saatavilla, on tyynyliinan räätälöinti ja sisustuksen ajatus. Tyynyjen tyynyliinat ovat yksinkertaiset: kuvio on sama kuin pohja, on tärkeää, että se sopii kokoon.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Ideoita rekisteröinnistä

Tyynyjen suunnittelun aikana mielikuvitus voi vaivata.

Tyynyt koristella:
• kirkkaat nauhat;
• Lanka;
• sekvenssit;
• pitsi;
• erilaiset ompelutekniikat: applikaatiot, kirjonta, taitokset, puskurit ja monet muut.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Kaikki riippuu ideoistasi ja mahdollisuuksista. Harkitse mielenkiintoisia tekniikoita niiden suunnitteluun.

Puskurit - tämä on mielenkiintoinen viimeistely verhoille ja tyynyille. Tuet kootaan jäykkään geometriseen muotoon, ja ne saadaan useilta tasaisesti tehtyistä riveistä.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Pusseilla on monia lajikkeita, bouffien brodeeratut tyynyt näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​kirkkailta ja alkuperäisiltä. Jokainen voi tehdä buffereita koristeellisiin tyynyihin, joten sinun on kehitettävä järjestelmä ja pidettävä tarpeeksi kärsivällisyyttä, koska ompelemaan puskureita on pitkä ja huolellinen tehtävä.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Kirjonta nauhoilla. Sisustustyynyjen sisustustyypit, jotka on kirjoittanut nauhat, näyttävät elegantilta ja söpöiltä. Voit ommella kukkia, kuvioita, jousia nauhoilla. Nauhan viimeistely on yksinkertaista eikä edellytä erityisiä taitoja. Pehmusteiden viimeistely nauhoilla omilla kädillä sopii aloitteleville neulotuoleille.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Alkuperäisten tyynyjen luominen sovellusten avulla: voit tehdä omia käsiä ympäri hymiöitä eri tunteilla, tyynyjä kirjeiden muodossa. Voit yhdistää ja yhdistellä useita tekniikoita, käyttää samanaikaisesti neuloa ja kirjonta nauhoilla tai yhdistää sovelluksen ja puskureiden tekniikkaa.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Shebbie chic - rakastamme romantiikkaa

Shebbie chic tuli meille Englannista (Shebbie chic -tyylin perusperiaatteet: muotoilun vivahteet), silmukan tyyli on nyt suosittu ja merkityksellinen monissa talouksissa. Se on lempeä ja makea ja sopii romanttisiin ominaisuuksiin. Kun posliinin sisustustyyli luodaan, tarvitaan tyylikkäät tyynyt, jotka on kirjoittanut eri kuvioihin enemmän kuin koskaan, ja suuria määriä. Se voi olla pieniä, ihania tyynyjä ja suuria, käyristyneitä tuotteita sydämen muodossa.

 Suunnittelijan tyylikäs ja tyylikäs muotoilu on kallista, eikä se ole suositeltavaa, jotta uudet koristeelliset tyynyt voidaan romanttisessa tunnelmassa tuoda esiin tarpeellisilla materiaaleilla ja omalla mielikuvituksella.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Dumbledoes tyyliin cheby chic luoda ainutlaatuisen mukavuuden, helppouden ja lämpöä huoneessa. Tämä on hieno idea pienen prinsessan tai nuoren kauneuden lapsille. Tämä sisustus on hyvin kuin tytöt. Vintage pitsi, ruoskat, pompomit ja ruusut voidaan tehdä käsin.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Tyynyjen tyyliin poski chic, kevyt, kevyt kangas, pastellisävyjä, sopii. Ideoita tyyliin shebbie chic edelleen säilytetään vihaava sydämet nykyajan hyvät, sinun tarvitsee vain virittää romanttinen aalto ja etsiä inspiraatiota syvälle alas.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Tyynyt - leluja lapsille

Vauvan vauvan huoneen valmistamiseen voit lisätä lämpöä ja hoitoa, ompelemalla lasten alkuperäisiä lisävarusteita lelun muodossa.

Jotta leluja voidaan ommella lapsille, normaalikuvun normaalikuvio ei ole enää sopiva. Mutta lelujen luomiseen liittyvät ideat ovat kaikki ympärillämme, ne voivat olla suosikki sarjakuvahahmosi tai söpöjä eläimiä.

alkuperäiset tyynyt omin käsin

Voit piirtää kuvion itse, mutta verkossa on riittävästi todennettuja versioita. Tyyny - lelu korvaa kaupassa ostetun tavan ja tulee vauvan suosikki.

Kun saat lapsesi luovaa prosessia, pääset lähemmäksi häntä ja ymmärtämään tarkemmin hänen toiveitaan. Kirjonta kehittää lasten motorisia taitoja ja fantasiaa.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Lelut ovat vaikeampia kuin tavalliset dumas, mutta tämä innostaa uusien mahdollisuuksien hallintaan. Lihavalmisteet, kuten lapset enemmän ja ovat lasten huoneen sisustuksen arvoisia, heidän luomistaan ​​ajatuksesta tulisi etsiä heidän lastaan ​​harrastuksissa.

alkuperäiset tyynyt omin käsin
Älä pelkää, että jotain ei toimi sinulle, missään luovassa toiminnassa, tärkeintä on aloittaa. Luo viihtyisä ilmapiiri kotonasi kirkkaiden lisävarusteiden avulla, jotka voit helposti tehdä itsellesi ilman rahaa ja yllättää rakkaitasi miellyttävillä kotitekoisilla lahjoilla.

Videogalleria

T

Kuvagalleria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

54 − = 47