Sisätilojen sisäovien vaihtoehdot: 75 valokuvaa epästandardeista ratkaisuista

Sisätilojen sisäovien vaihtoehdot: 75 valokuvaa epästandardeista ratkaisuista

Sisäovet kuljettavat paitsi elinympäristön jakautumista. Oven muotoilu sopii täydellisesti sisätilojen yleiseen muotoiluun ja materiaaleihin, joita käytetään tuotteen tuottamiseen - yhtenäisen mukavuuden tekijöinä. Siksi ei ole niin helppoa tehdä valintaa kuin se tuntuu. Ja jos katsot, että sisäovet ovat hyvin suuria, sinun on analysoitava valtava määrä tietoa.

Ovet eri tyyleissä

Kun valitset sisäovet, sinun tulisi aina muistaa, että tuote sopii täydellisesti huoneen yleiseen sisätilaan. Oven ulkonäkö riippuu huoneessa määritellystä tyylistä.

Klassinen tyyli

Klassiseen tyyliin sisustettujen ovien suunnittelussa on tiukkoja linjoja, suhteellinen muotoilu, yksinkertaisuus ja helppous. Ne ovat aina aristokratian, hienostuneisuuden, kauneuden ja käytännöllisyyden toteutus. Niiden tuotantoa varten ne käyttävät yleensä erilaisia ​​puuta, mutta ne valitsevat luonnollisen värin.

Standardissa sisätiloissa on paneelityyppinen rakenne. Ne ovat paneeleja, jotka luovat koristeen yksinkertaisuuden tuotteen koko pinnalle.

Sisäovet klassiseen tyyliin

Provence

Tämä tyyli ei jätä välinpitämättömiä ostajia, koska on mahdotonta vastustaa ilmapiirin ja harmonian muotoilua, joka on innoittamana itse luonnosta. Malleja käytetään vain tämän tyylin mukaisesti. Värisuunnittelua varten käytetään ranskalaisia ​​värejä, joiden sävyt näkyvät pienimmissä elementeissä.

Tämä tyyli on ominaista kuvioita kankaalle muodossa erottuva värit. Erityisesti hienostunut, he katsovat, jos samanlainen muotoilu on läsnä huoneen suunnittelussa.

Sisäovet Provencen tyyliin

skandinaavinen

Skandinaaviseen tyyliin on luonteenomaista valkoiset sävyt, suuri määrä suorakaiteen muotoisia elementtejä. Se on vaaleita värejä ja ihanteellisia geometrisia muotoja, jotka tekevät tuotteista täydellisen, ja huone visuaalisesti tulee tilava. Skandinaavinen tyyli luovat tunnelman eurooppalaisesta mukavuudesta ja ihanteellisesta puhtaudesta.

Sisäovet skandinaaviseen tyyliin

neoclassic

Uusklassismi on klassisen sisustuksen uusi suuntaus, mutta se edellyttää erilaista näkemystä. Tiukkuus ja konservatiivisuus tulisi kaipaa helposti ja armosta.

Sisäovet sisätiloissa huoneistossa uusklassinen tyyli, seuraavat ominaisuudet ovat luontaisia:

 • pidättyväisyys värimallissa - luonnon puun väri, helmiäiset sävyt;
 • sisustuselementit sijoitetaan tiukasti symmetrisesti;
 • Suurten linjojen ja yksityiskohtien suhteellisuus.

Neoklassiset sisäovet

Välimeren

Välimeren tyyliin sisustettujen ovien muotoilu on kyllästetty auringon lämpöllä, merimaaleilla tai hedelmälehdillä. Tällaiset maalaukset ovat iloisuutta ja optimismia. Kaikki ovien sisustuselementit tekevät mukavuutta ja lämpöä. Tämän tyyppisissä tuotteissa käytetään sinisiä ja valkoisia sävyjä. Erinomainen vaihtoehto on luonnon puun tai palaneen saven värit.

Sisätilojen ovi Välimeren tyyliin

Ovien mallit kaupoista

Kuten muitakin tuotteita, sisustuksen ovet nykyaikaisille sisustuksille ovat parempia ostaa todistetuilta valmistajilta. Kuvittele parhaat yritykset, jotka voivat taata laadun ja laajan valikoiman oviin.

Dorsin profiili

Valmistajan "Profile Dors" -tuotteet ovat melko suosittuja Venäjällä ja ostajien kysyntää. Hinnalla katsotaan budjettivaihtoehto, mutta täysin uuden teknologian mukaista, luotettava ja moderni muotoilu. Ovet on mahdollista tehdä pyynnöstä.

Tuotevalikoimassa, jossa on laaja valikoima sävyjä ja erilaisia ​​arvoja:

 • Klassiseen tyyliin kuuluvat kankaat, jotka on peitetty keinotekoisella viilulla. Se luo luonnollisen puun kauneuden ja sopii sisustukseen yksinkertaisella tyylillä.
 • Kalletulla liinalla valmistetaan korkealaatuisia materiaaleja. Joissakin malleissa on kiiltävä pinta.
 • Ovet, joissa on lasiset lisäosat, jotka ovat yksi nykyaikaisen sisustuksen klassisista vaihtoehdoista.

Profiili Ovet sisäovet

Ash Wight Mehling

Tämä on myös yhtiön ovet Profile Dors, mutta jo erillisestä sarjasta "Ash wight melinga." Kevyiden värien, alumiinilevyjen ja innovatiivisten lasien yhdistelmä symboloi rauhaa ja turvalaitteita. Vaikka nämä ovet eivät ole luonnollisesta puusta, ne ovat ulkonäöltään täysin toistuvasti puun rakenne ja menestyvät menestyksekkäästi mihin tahansa sisätiloihin. Ei huonompi kuin laatu - tuotteet kestävät ja kestävät mekaanista rasitusta.

Etuja ovat se, että yritys tarjoaa melko laajan valikoiman muotoilua. Voit valita jokaiseen makuun: sokea tai lasitettu, avoin tai suljettu asennustyyppi.

Sisäovet Ash Wight Mehling

Porta prima

Yrityksen Porta Prima tarjoaa asiakkailleen sekä klassisia malleja että epätyypillisiä malleja. Tuotteet ovat korkealaatuisia, pitkäkestoisia ja houkuttelevia. Kaikkien ovien valmistaja takaa enintään 5 vuoden takuun.

Yhtiön tärkeimmät suuntaukset ovat ovien tuotanto, myynti ja asennus. Tarjoajat ostajille:

 • edulliset hinnat;
 • huollon ylläpito;
 • kyky tehdä ostoksia Internetin välityksellä;
 • maksuttomien mittausten suorittaminen;
 • ilmainen toimitus.

Sisäovet porta prima

bravo

Yksi suosituimmista yrityksistä on Bravo-tehdas. Sitä erottaa korkealaatuiset tuotteet, jotka täyttävät kaikki sääntelyvaatimukset. Aina mukana on tarvittavat asiakirjatodisteet. Yhtiö säätelee neljää tavaramerkkiä Bravo-malliston oviin, joita esitetään 180 erilaisessa tuotteessa.

Tuotannon rakenne ja materiaalit ovat: laminoitu, viilutettu, emaloitu, kiinteä, liukuva, kaareva tuote. Sisäovien lisäksi yhtiö on erikoistunut tuotantorakenteiden tuottamiseen.

Sisäovet bravo

Ubertyure

Tuotteet Uberture ovat ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on peitetty laadukkaalla ekosponimella Toppan. Sisäovien runko on luonnollista massiivipuuta, joka takaa rakenteiden lujuuden, lämpötilan muutoksen ja kosteuden.

Pinnoituksessa käytetään ekopuuta, joka ajan myötä liimautuu, ei kuivu ja ei muodosta halkeamia. Ecopool Toppan siirtää erittäin tarkasti luonnon puusta koostuvan tekstuurin, visuaalisesti antaa luonnetta materiaalille ja sillä on vastustuskyky kotitalouksien kemiallisille aineille.

Ovien esteettisen ulkonäön ansiosta yritys tuottaa teleskooppisen leikkauksen, joka ei vaadi kiinnittimiä.

Sisäovet uberture

sofia

Factory Sofia on suosittu vain Venäjällä. Sen tuotteet ovat erittäin toimivia ja laaja valikoima suunnitteluratkaisuja. Täällä valmistajat eivät pysähdy ja jatkuvasti mukana modernisoinnissa. Kaikki tämä antaa yritykselle voiton näyttelyissä eri maissa.

Sofia-tuotteiden luetteloihin kuuluvat:

 • suuri valikoima, joka jatkuvasti täydentää;
 • mallien tuotanto järjestyksessä piirustusten mukaan;
 • korkealaatuisten lisävarusteiden käyttö;
 • laaja jakelu jälleenmyyjien edustajille.

Sisäovet sofia

esteetikko

Estet tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ovirakenteita: sisustus- ja sisäänkäyntiovet, yleis- ja sisustuskaaret, ainutlaatuiset elementit aukkojen koristeluun.

Esthettien sisäovet

Alexandrine Doors

Sisustusovien kokoelma "Alexandria" sisältää 13 mallia. Ne ovat monipuolisia muotoiluun: sokea ja lasitettu. Tuotteet ovat luontaisia ​​laakonisia viivoja ja ainutlaatuisia elementtejä luonnon puusta koristeluun.

Ovet on valmistettu mäntypuusta, joka on päällystetty korkealaatuisella viilulla, jonka kokoelmassa on jopa 14 sävyä.

Sisäovet alexander

Giihonille

Yksi kilpailevista yrityksistä, joka markkinoi erittäin korkealaatuisia tuotteita. Se eroaa runsaasti kokoelmista eikä vain. Tuotteen ominaisuuksia ovat:

 • kuluttajien saatavuus;
 • ihanteellinen hinnan ja laadun suhde;
 • pitkä käyttöikä ja helppo huolto;
 • ainutlaatuisia suunnitteluratkaisuja.

Geonin sisäovet

Materiaalina

Varmista, että oven ulkonäkö täyttää asunnon suunnittelun, mukavan käytön ja tarvittaessa sen vaihtamisen, kun ostat, kiinnitä huomiota materiaaliin. Kaikki nämä vivahteet voivat tarjota täydellisesti luonnollisia materiaaleja. Niillä on paljon parempi laatu ja niiden ulkonäkö on näkyvämpi.

Ekoshpon

Kun otetaan huomioon se, että luonnonmateriaaleilla on melko korkea hinta, viilulevyjä on käytetty interroom-tuotteiden valmistuksessa. Ne ovat hienoimpia puulajeja 06 mm - 1 mm. Tarvittavan lujuuden saavuttamiseksi viipaleet liimataan yhteen halutun päällystyspaksuuden aikaansaamiseksi.

viilu

Luonnonviimeille on tunnusomaista erityinen vivahde - sillä on oma yksilöllinen rakenne ja ainutlaatuinen kuvio. Tämä on merkittävä haaste tuotannossa, sillä saman tekstuurin ja värin poistaminen tulee ongelmalliseksi.

Ratkaisu tähän ongelmaan oli uusi tuote teollisuudessa - viilu, joka on valmistettu erikoistekniikalla "Fine-line". Tätä varten käytetään puupuita tai abachia, jotka on kasvatettu erityisellä tavalla rakenteen yhtenäisyyden saavuttamiseksi ja solmujen puuttumisen aikaansaamiseksi.

hieno viilua

EcoShponin edut ovat:

 • luonnonmukaisuus ja ympäristöystävällisyys;
 • tiedostomateriaalilla on yhtenäinen väri ja rakenne;
 • kyky vähentää puun kulutusta ja saavuttaa erilaisia ​​suunnittelua;
 • voit pienentää kustannuksia suhteessa luonnonpuusta tehtyihin tuotteisiin.

Kaikista eduista huolimatta tällä materiaalilla on joitain haittapuolia. Ensinnäkin, viilu tyyppinen hieno-line alhainen lujuus, koska se käyttää pehmeän poppeli, toisaalta, käyttää kalliimpaa materiaalia aiheuttaa suuria kustannuksia ja heterogeeninen rakenne.

Renkaiden sisäovet

Massiivipuuovet

Luonnonmassiikista valmistetuilla tuotteilla on kangas, joka on valmistettu erilaisesta puulajista valmistetusta luonnollisesta aluksella. Tuloksena on kaunis asia, jolla on suuri kulutuskestävyys. Tällaisen oven kustannukset ovat huomattavat ja riippuvat suoraan puulajista. Kalleimmat vaihtoehdot ovat pyökki, tammi, vaahtera ja mahonki. Heidän hinta on 500 dollaria. Pehmeiden rotujen, esimerkiksi männyn ja kuusen, tuotteita pidetään edullisempina. Niiden hinta on noin 200 dollaria.

Luonnollisesta puusta valmistettujen ovien korkea hinta johtuu myös siitä, että itse materiaali on hyvin kapri- siivinen käsittelyssä - on mahdollista, että vääriä muodonmuutoksia ja vääristymiä ilmenee.

Sisätilojen ovet massiivipuusta

Positiivisia ominaisuuksia ovat:

 • ovilevyn suuri lujuus;
 • kyky tarjota luotettavuus kiinnityksessä;
 • käsittelyn laatu viimeistelyaineiden avulla;
 • kyky valmistaa ovet itsenäisesti tai tilauksesta;
 • Luonnonpuusta valmistetut ovet ovat korkealaatuisia tuotteita.

Sisätilojen ovet massiivipuusta

Mutta kaikilla eduilla on myös haittoja:

 • pieni todennäköisyys suorittaa saman värin ja rakenteen ovet;
 • puun epästabiilisuus äärimmäisiin lämpötiloihin ja lisääntynyt kosteuden taso;
 • suuri paino, joka johtaa lopulta kudoksen sumentumiseen, joten sinun pitäisi saada laadukkaita varusteita;
 • suuri todennäköisyys muodostaa poikkeamia ja halkeamia lamellien liitoksissa.

Väri

Oven väri on valittava, riippuen talon tai huoneiston suunnittelusta. Hyvin usein on eri tyyppisten huoneiden suunnittelu, tässä tapauksessa sinun on tarkasteltava hallin, käytävän, käytävän tai olohuoneen värimaailmaa. Tähän mennessä sisäovet ovat melko paljon. Kiinnitä huomiota suunnitteluun, lähellä luonnollisia materiaaleja.

cappuccino

Cappuccino on sävy, joka on värimallissa beigen ja harmaan välillä. Tällaiset ovia sisätiloissa näyttävät varsin elegantilta ja epätavallisilta.

Sisäovet väri cappuccino

norsunluu

Norsunluun sisäovet ovat suosittuja antiikki- ja klassisen tyylin suunnittelussa. Tämä väri ei ole epätavallinen vanhoissa malleissa, jotka lisäksi hiotaan ikääntymisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Käytettiin eri materiaalien rakenteiden tuottamiseen, mutta suosituin oli paneelityypin oviin.

Norsunluun sisäovet

Milan pähkinä

Milanon mutterin ovet sijaitsevat ruskean ja punaisen välissä. Yksi suosituimmista kokoelmista Milanon pähkinän varjosta on Orchid-malli. Ne ovat erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa.

Sisäovet väri Milanalainen saksanpähkinä

Tammi savustettu

Smoky oak on melko miellyttävä väri, lähellä vaaleanharmaa sävy. On hyvin määritelty rakenne, jota tarkastellaan koko kankaalle. Se sopii hyvin yhteen tummien sävyjen kontrastivälineiden kanssa.

Savuinen tammi väri edustaa hienostuneisuuden ja huomaamattomuuden yhdistelmää, joka on kauniisti ilmaistu puun kohokuvioinnissa.

Sisäovet tammi savuinen

mahonki

Mahogany on aatelisyystuote. Voit oppia sen bordeaux-värillä, jolla ei ole kirkkaita sävyjä. Tämän ansiosta ei ole syntynyt "huutoa" -vaikutusta.

Sisäovet mahonki

Siniset ovet

Sinisten sävyjen ovet eivät voi johtua laajalla valikoimalla olevista tuotteista. Voit tavata niitä vain kaupoissa, joilla on tämä suunta. Tuotteet sinisellä, huolimatta siitä, että se on kylmä sävy, täydellisesti yhdistetty sisätiloihin lämpimillä sävyillä. Ne antavat visuaalisesti tilaa avaralle ja tuoreelle.

Sisätilojen kunnollista käyttöä varten siniset ovet voivat tulla alkuperäisen kosketuksen, korostavat aatelia ja hienostuneisuutta.

Siniset sisäovet sisätiloissa

Epätyypilliset vaihtoehdot

Hyvin usein tietyn huoneen tyyli edellyttää ainutlaatuisten ovien asentamista, jotka eivät ole tavanomaisten ovien tapaan. Tämä ei koske pelkästään materiaalin suunnittelua, vaan myös rakennetta, josta tuote voidaan valmistaa, sekä asennusmenetelmä. Harkitse muutamia vakiovarusteita, jotka ovat nyt suosittuja.

Piilotetut ovet

Piilotetuilla ovilla on erityinen rakenne. He olettavat piilotetun alumiinikotelon, jossa on sisäinen tai ulkoinen aukko ja salaiset saranat. Piilotettu asennus mahdollistaa oven tärkeimpien osien peittämisen ovien toiminnan takia. Rakenne on valmistettu anodisoitua alumiinia, jonka laatu on korkea.

Piilotettu laatikko kestää jopa 40 kg: n kuormia. Se on korroosiota kestävä. Tämän seikan ansiosta voit suorittaa asennuksen ennen korjaus- ja viimeistelytoimenpiteiden päättymistä.

Piilotetut sisäovet

Ovet kattoon

Todellinen uutuuden moderni sisustus on italialaisia ​​malleja, joiden korkeus on katon alla. Tällaiset rakenteet luovat visuaalisesti tilaa avaruudelle, ovat epätyypillisiä ja välttämättä kiinnittävät huomiota läsnäololle.

Mallin asennus lattiasta kattoon on myös alkuperäistä. Se viittaa piilotyyppiin. Suljetussa muodossa oven saranat ja laatikko eivät ole näkyvissä, koteloa ei tarvita. Laatikko on rakennettu seinän sisäpuolelle ja peitetty viimeistelyaineilla.

Sisäovet kattoon

Videossa: piilotetut ovet projektissa "asuntotuotot".

Barn-ovi

Tyylikäs aittaovi on vanhanaikaista rakennetta. Heidän nimensä saatiin samankaltaisuuden vuoksi ulkonäöltään sellaisten tuotteiden kanssa, joita tavallisesti käytettiin latoissa, hyllyissä ja muissa taloudellisissa rakennuksissa. Ovenvarsien tyyppiset ovet soveltuvat ihanteellisesti pienikokoisiin tiloihin, jotka ovat käteviä toimimisessa.

Tällaiset ovia voidaan helposti poistaa saranoista milloin tahansa, ja niiden epätyypillinen muotoilu on koristeena ja ainutlaatuinen aksentti kaikissa sisätiloissa.

Amber-sisäovet

Suunnittelulla

Sisäovet sisätiloissa ovat eroja kankaan rakenteessa. Se voi olla sekä huopa että erilaiset modernit mallit. Kuvitellaan useita vaihtoehtoja harkittavaksi.

paneloitu

Kaikki kuluttajat eivät ymmärrä sanan "paneeliovien" olemusta. Paneeli on sisäänrakennettu ovilehdessä. Se on hieman ohuempi kuin kehyksen paksuus. Tämä on melko yleinen tyyppi sisätilojen ovien suunnittelussa. Paneeli on vanerilevy tai jokin muu moderni materiaali, joka asetetaan runkoon.

Mikä on oven paneeli

Ovenlehti voi koostua yhdestä tai useammasta paneelista. Mitä enemmän tällaisia ​​inserttejä, sitä alkuperäisempi tuote näyttää.

Etupaneelin ovi

levyteollisuuden

Oven lehdet, joilla on sileä rakenne, ovat kilven tyyppisten ovien perusta. Ne on jaettu ontoksi ja kiinteiksi. Kiinteät ovat puumassiileja, ja ontisissa on puupaneelista valmistettu runko, joka on viimeistelty viimeistelyaineella. Kehyksen väliin tyhjät tilat täytetään erityisillä kerroksilla hunajakenkien muodossa.

Mikä on paneelin ovi

Tällaiset ovet hyödyttävät sekä kustannuksia että suunnittelua. Melko suosittu kuluttajien keskuudessa.

Paneeliovet sisätiloissa

Tsargovye

Yksi ovien rakenteen tyyppi on kuningas tyyppi. Pohjimmiltaan on joukko säleitä, jotka on järjestetty vaakasuoraan ja pystysuoraan muodostaen kehyksen. Tällainen rakenne muistuttaa paneelin ovea, mutta se eroaa jäykkyydestä. Tämän saavuttamiseksi käytetään useita palkkeja, 3 tai enemmän.

Oven muotoilu

Tämä muotoilu on kätevä, koska mikä tahansa osa vahingoittuu, se on mahdollista vaihtaa. Rakenteen keskellä voidaan järjestää ylimääräisiä säleitä ja lasituselementtejä. Kaikki tämä auttaa monipuolistamaan ovien suunnittelua asunnossa.

Royal-ovia sisätiloissa

valettu

Oven ulkoasun ja muotoilun lisäksi on kiinnitettävä huomiota valettuihin tuotteisiin. Nämä ovat elementtejä ilman, että on yksinkertaisesti mahdotonta asentaa ovenrakennetta ja antaa sille esteettinen ulkonäkö: laatikko, telakat, trim. Muotit on jaettu tyyppeihin, kuten vakio- ja teleskooppisiin. Nykyaikaisempi on jälkimmäinen - niissä on erityiset urat, joiden kautta ne asennetaan.

Valetut ovet

Toisin kuin tavalliset teleskooppiset listat voidaan säätää seinämän paksuuteen. Keskimäärin muutoksia voidaan saavuttaa jopa 30 mm.

teleskooppi muovaus

lasi

Usein huoneen tyyliin kuuluu lasiovien asentaminen. Ne ovat kompakteja ja toimivia. Lasirakenteen ansiosta tila laajenee visuaalisesti ja tarjoaa täydellisen valaistuksen. Lasiovilla tarkoitetaan myös puisia liinoja, joissa on lasia.

Lasi sisätilojen ovi

Vilario Vetriosis

Tyyli "Vetraz" ilmestyi noin kymmenen vuotta sitten, sai tunnustuksensa ja on edelleen suosittu tähän asti. Se esittää ovet useissa versioissa: sokea, osittain lasitetut ja lasitetut. Suunnittelussa ovet ovat tyypiltään paneelityyppiä. Eri luotettavuus ja helppous.

Vetraz-ovet

Jos jotain elementtiä vaurioituu, se voidaan helposti vaihtaa. Lasi on matta kultaisella reunalla.

Sisätilojen sisäovien vaihtoehdot: 75 valokuvaa epästandardeista ratkaisuista

Lasikuitukerralla

Kolmikerroksisen lasin muotoilu eroaa muista tyypistä. Jos tavanomaisia ​​ovia pidetään kehyksessä, kolmiosaisen lasin rakenteet asennetaan suoraan lasille. Useimmiten näitä ovia käytetään huipputekniikan sisustuksessa.

Sisäovet lasihelmillä

Avattaessa

Yksi tärkeistä parametreistä, jotka voivat varmistaa sisäovien käytön helpottamisen, on tapa avata ne. Tällä hetkellä on monia vaihtoehtoja: keinu, liukuminen, kääntyminen, taitto, kääntyminen jne. Kuvataan joitain niistä.

Swing-koneet

Se on eräänlainen klassikko avaamalla. Tällaisia ​​ovia on käytetty antiikin ajoista lähtien, ja ne ovat tällä hetkellä suosituimpia. Heillä on sekä vasemmalle että oikealle avautuva kangas. Ne eroavat vakaudesta ja luotettavuudesta, niillä on tiukka sulkeuma. Siksi niitä voidaan kutsua energiatehokkaiksi ja suojautua ulkomaailmalta. Haittoihin kuuluu myös kyvyttömyys asentaa huoneeseen, jossa on pieni alue.

Swing sisäovet sisätiloissa

liukuva

Liukuovilla on muotoilu, johon kuuluu kankaan siirtäminen seinämän suuntaisesti. Tämä johtuu erikoismekanismeista. Tämä avautumisen tapa säästää tilaa, mutta ovissa ei ole tiukkaa risteystä.

Liukuovia sisätiloissa

svengaava

Ovien kääntymistä käytetään harvoin asuintiloissa. Rakenteessaan ne muistuttavat saranoituja, mutta aukko tapahtuu molempiin suuntiin samanaikaisesti. Asennuksen yhteydessä käytetään heilurilenkkejä.

Sisätilojen sisäovet

Kauniit sisäovet sisätiloissa

Moderniin huoneistoihin sisätilan ovien läsnäolo ei ole raja. On tarpeen valita huoneen ja huonekalujen mukaan. On monia vaihtoehtoja. Mutta kun kuluttajat kohtaavat valinnan, he joutuvat usein umpikujaan. Kuvittele useita sisätiloja ja kauniita sisäovia valokuvissa.

Sisäänkäynti kahden ovien kanssa

Vanhojen asuntojen asettelussa on kulkuhuoneiden ongelma. Tosiasia on, että tällaisen huoneen suunnittelu on melko vaikea tehtävä. Mutta suunnittelijat voivat tarjota useita moderneja vaihtoehtoja. Sisäovet valokuvan sisätilojen sisäpuolella, jotka esitetään alla, sopivat erinomaiseen tyyliin.

Siirtyminen huoneeseen, jossa on kaksi ovea

Suomalaiset ovet

Suomalaiset ovet sisätiloissa - tämä on turvaistuimen, tiukka muotoilu ilman tarpeettomia elementtejä. Käytetään enimmäkseen kylmiä värejä. Nykyään suosittu malli on sileä valkoinen rakenne. Ne sopivat täydellisesti sisätiloihin minimalistisessa tyylissä.

Toinen etu tällaisten ovien on helppo asentaa. Kaikki kalusteet leikkaavat tehdasvalmistuksessa.

Sisätilojen sisäovet

Makuuhuoneen ovet

Kukaan ei kiellä, että ruokakomero talossa on välttämätön asia. Oven valintaa on tarkasteltava yksityiskohtaisesti. On suositeltavaa käyttää liukuvia malleja. Ensinnäkin niillä on vähemmän tilaa, ja toisessa on kätevä käyttää. Jos haluat antaa epätavanomaisen tyylin, voit järjestää ateria-merkinnän.

Barn-ovet pantteriin

Tiivistetyt sisäovet

Arvokkaat ovet ja tällainen ominaisuus kuin tiukkuus. Tärkeintä, joka voi antaa ilmatiiviit kankaat, on hyvä äänieristys ja lämmönkestävyys. Paras tiheysaste saadaan monikerrosmalleista. Yksi kerroksista on vastuussa tiiviydestä, joka on valmistettu erikoismateriaalista.

Tiivistetyt sisäovet

Mitkä ovia ovat paremmat ja miten valita ne (3 videota)

Esimerkkejä epätavallisen muotoisista ovista (75 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

30 − = 20